Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

hadi bakalım kolay gelsin inşallah benden daha çok kilo verirsin.
ben bu hafta da devam ediyorum yalnız regli olduğum için yeteri kadar kilo veremem büyük ihtimalle.

bugün çok kötüyüm
başım çok ağrıyor en çok da sol taraf ensem sol kulağımın arkası ve gözlerim
başımı kaldıramıyorum
oğluma zor bakıyorum:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun.
oğluşuna bir etkisi olur mu bilmiyorum ama sılagülcüğümün söyledi bir karanfilli çay var.
ben hem yorgunluğumu aldı hem de baş ağrımı geçirdi belki sana da yardımcı olur.
bir kupa çayın (bildiğimiz kara çay) içine 4-5 tane karanfil atıp biraz bekledikten sonra içiyorsun.

herkese merhabalar kızlar,
dün akşam yemek yemedim, erkek arkadaşımın yengesi tiramisu yapmış sağolsun bana da bir dilim yollamış onu yedim sadece.

bu sabah 1 dilim ekmeğin üstüne light krem peynir sürüp yedim.
Yanında da 1 bardak yeşil elma suyu içtim.

öğlen bir simit yedim bir bardak elma suyu içtim.

Şimdi de bir şekerli nescafe içiyorum.

Nam ablacım söylemeden geçemeyeceğim, fotoğraflarda süper çıkmışsın, taş gibisin valla. Maşallah, allah nazarlardan korusun.

Öptüm hepinizi

TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM

RESİMDE ŞİŞKO ÇIKMIŞIM:çok üzgünüm:

TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM

RESİMDE ŞİŞKO ÇIKMIŞIM:çok üzgünüm:

nam abla hangisi sensin sarışın olan sanırsam.merak ettim vallahi :)))

comoassrose çok saol canım inş.beraber veririz kilolarımızı.

kızlar herkesi öptüm.kendinize iyi bakınn :teytey:

MERHABALAR ARKADAŞLAR..KEYİFLERİNİZ İYİDİR İNŞALLAH...

BUGÜN YEDİKLERİM...
SABAH:
1 LT SU,
1 DİLİM EKMEK,
1 ÇAY KAŞIĞI BAL,
1 YUMURTA,
K. BİBER,
1 KUPA YEŞİLÇAY...
YARIM LT SU...

SONRA BOL BOL TEMİZLİK YAPTIM...TABİİİİ BİR TARAFTAN EV TEMİZLİYORDUM BİR TARAFTAN DA KULŞAĞIMDA YÜKSEK SES MÜZİK BAĞIRA BAĞIRA ŞARKI SÖYLÜYORDUM...İYİ GELDİ SANIRSAM....:uhm:

ÖĞLEN:
2 KÜÇÜCÜK PARÇA PİŞMANİYE YEDİM...kötükedihüso
YARIM LT SU....

AKŞAM:
YARIM LT SU,
1 KEPÇE ÇORBA,
3 ADET KÖFTELİ YEMEK,
1 KAŞIK YOĞURT,

YARIM LT SU...
2 KÜÇÜK DİLİM BİTTER ÇİKO..kötükedihüso
BUGÜNLERDE ÇOK YARAMAZLIK YAPIYORUM...STRESTEN SANIRSAM..SİLKELENMEM LAZIM...delikafadulden

BU KADAR....HEPİNİZE İYİ GECELER DİLİYORUM...a.s.

yediklerimide yazayım hala puanlı diyetteyim zorlamıyor olcak galiba bu sefer bağırsaklarım kötü olmazsa devam edecem sabah ıspanaklı yumurta ve 1 dilim kepekli ekmek öğle 1 tostun nerdeyse çeyreğini akşamda 2 yemek kaşığı pilav bol salata ve tavuk haşlama yedim

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...
K.K YI AÇTIĞIMDA MUTLU AÇTIM AMA CANIM ÇOK SIKILDI..KÖTÜ HABERİMİZİ ALDIM...

KÜÇÜK BEYZA MIZ ARTIK BİR MELEK.....ALLAH TAN RAHMET DİLİYORUM...MEKANI CENNET OLSUN...ALLAH NUR İÇİNDE YATIRSIN...:Saruboceq:

ÇOK CANIM SIKILDI YA...İLAÇ KULLANDIĞIM İÇİN GİDEMEDİM..BİTSİN ,BİTTİKTEN SONRADA 3 GÜN GEÇMESİ GEREKİYORMUŞ KAN VEREBİLMEM İÇİN...ŞU ANDA CİDDEN KÖTÜ OLDUM...senağlama

AMA YİNEDE GİDİP KAN VERİCEM,ORADA BİR SÜRÜ İNSAN VAR..BİRİNDEN BİRİNE FAYDALII OLMAK VAR....

BEN BUGÜN DIŞARILARDAYIM ARKADAŞLAR...
HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM..:a015:

günaydın kızlar.
haftasonu bir türlü vakit bulamadım
bizim okula kızılayın aracı geldiğinde ben vermek istemiştim kan ama almadılar. kan değerlerim düşük çıktığı için. 2 hafta önce falan.
6 ayda bir kan vermek lazım kızlar. sağlık için bu. hem kendi sağlığımız hem ihtiyacı olanlar için.
bu konuda bilinmesi gereken bazı şeyler var.
- sarılık geçirmiş olanlarınkini almıyorlar.
-riskli( korunmasız) cinsel ilişkiden sonra bi süre kadar almıyorlar.
-kan şekeriniz düşükse ( açsanız ) almyorlar.
-kan sayımınız düşükse ( demir eksikliği vs varsa ) almıyorlar.
-ilaç kullanıyorsanız olmuyor.
- grip nezle soğuk algınlığı gibi bi durumunuz varsa yine almıyorlar.

neyse kızlar, kahvaltım: 1 kase mısır gevreği.

tatlım ben son 2 yıldır veremiyorum

benim adım lösemili çocukların yattığı yerde var gece gündüz demeden veren biriydim.
Ha birde şunu söyleyeyim 3 ayda verebiliyorsunuz(ben sürekli verdiğim için)

kan grubunuz şart değil arkadaşlar lösemili çocuklar için
çünkü kandaki trombosite ihtiyaçları var

ben 18 yaşımdan beri her 3 ayda bir kan veren biri olarak beyzaya yardım edemediğim için kendimi çok kötü hissediyorum

inanın kan vermek bu kadar zor ve korkulacak birşey değil

sizlerin verdiği 1 ünite kan hayat kurtarır ve insandan başka hiçbirşey kan üretemiyor(insanlar için)

merhaba herkese sabahtan beri doğum sonrası iznim iin koşturuyorum
biraz daha uzatabileyim diye uğraşıyorum
inşallah halledebileceğim

beyza yı tanımıyorum ama sanırım lösemiden dolayı cennete gitmiş
allah ailesine sabır versin
ailemde lösemili olan lösev e üye olan var bilirim ne kadar zordur

sabah bi tost yedim
emziren anne çayı içtim
şimdi de soğan suyunu içiyorum
bu kadar akşama işlerim biterse evde et li bi yemek yapacağım
sanırım kanım düşük et ciğer falan istiyo canım
dr a gitmem genel kontrol olmam lazım ama nerdeee

merhaba kızlar beyzayı tanımıyorum ama ailesine özelliklede annesine allah sabır versin..
bugün doktora gittim tahlil sonuçlarını aldım dr. çok iyi değil ama kötüde değil kontrol altındasın 3 ay sonra tekrarlayalım tahlilleri dedi. bunada şükür diyorum umudumu kaybetmeyecem a.s
oğlumu da sünnet ettirdim bugün ama çok kötü bişey oldu dr bunun pipisi tamamen kapalıymış dedi yaaa ben o kadar urolojiye götürdüm birde beni azarladı çocuğun bişeyi yok sen neden kendi kendine sorun yaratıyorsun diye varmış ama anlayamamış altındada bu yüzden mantar oluşuyormuş kullanılan antibiyotiklerin kalıntılarını atamıyormuş neyse allahıma şükür olsun zamanında sünnet ettirdim şimdi diğer doktoru şikayet etmeyi düşünüyorum haksızmıyım ama klava: klava:
sabah 1 poğaça çayy
öğlen daha yeni yiyecem çorba salata
bu arada bugün doğum günümdü kimsecikler hatırlamamış :1shok: :çok üzgünüm: cadılık yapayımda hatırlatayım dedim hıhhhh küstüm işte :dilcikar: :dilcikar:
öpüldünüz kızlarrra.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…