CANIMM HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLERİM SANA...HELAL OLSUN HAKKIMIZ,NE DEMEK GÜZELİM..NE HAKKIMIZ VARSA...ÖZLETME KENDİNİ.TEZ ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE..a.s.
OHH NE GÜZEL KENDİNE İSTİRAHAT VERMİŞSİN İŞTE..OLUR ARADA..KESİNLİKLE LAZIM...BİZİMDE MOLAYA İHTİYACIMIZ VAR..DİMİ AMA...
HADİ BAKALIM DİYETİNDE BAŞARILAR TATLIM..SENİNDE GÜZEL VERİCEĞİNE EMİNİM...a.s.
CANLARIM BEN BU GECE YOLCUYUM.HAKKINIZI HELAL EDİN.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.
KENDİNİZE İYİ .KİLOLARINIZA KÖTÜ BAKIN OLDUMU
OHH NE GÜZEL KENDİNE İSTİRAHAT VERMİŞSİN İŞTE..OLUR ARADA..KESİNLİKLE LAZIM...BİZİMDE MOLAYA İHTİYACIMIZ VAR..DİMİ AMA...
HADİ BAKALIM DİYETİNDE BAŞARILAR TATLIM..SENİNDE GÜZEL VERİCEĞİNE EMİNİM...a.s.
selam kızlarrrrr nerdesiniz sorana bak hergün ben geç girerdim ama bugün haftasonu ve iş falan yapmadım inanın yemekte yapmadım bugünü kendime ayırdım hep iş hep iş nereye kadar kızlar kesin karar verdim yarın karbonhidray diyetine başlıyorum baya okudum araştırdım yapanlar hep kilo vermiş puan işide zevkli gibi geldi bakalım size yazarım inşallah işe yararda kilolar gider sizde yaparsınız zararı oldu diyen yok düşük puanlılardan bol bol yiyebiliriz kendime bir liste çıkardım bile valla listeye bakınca bile doydum buzdolabıma renkli kağıtlara yazıp astım günü bitirdiğimde puanımıda hesaplarım kolay olacak gibi