- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır, çok teşekkür ederimevet haftasonunun hasilatini gorup onlemimizi almak icin mutlaka tartiliyoruz
Hosbuldum canımAramıza hoş geldin canım ☺
bizim yarışçı yarışı kaybedeceğini anlayınca mızıkçılık yaptıyaaa Lusi
gordun mu benim takimdasimi
canim sen mezun olduktan sonra free de devam edecek misin? cok guzel gidiyordun
valla ben haberleri izleyemedimElazığ Malatya civarlarında yaşayan var mı aramızda? Allah herkesi korusun haberleri izleyince moralim bozuldu.Bu soğukta insanlar ne yapacak Allah yardımcıları olsun
Bizde Gaziantep deyiz burası da çok fena sallandı ve uzun sürdü. Hava da buz don var Allah yardımcılaro olsun.Rabbim bir dsha yaşatmasınElazığ Malatya civarlarında yaşayan var mı aramızda? Allah herkesi korusun haberleri izleyince moralim bozuldu.Bu soğukta insanlar ne yapacak Allah yardımcıları olsun
Geçmiş olsun canımvalla ben haberleri izleyemedim
diyarbakırda yaşıyorum ve depremi cook fazla hissettik çocuklarım çok korktu bu defa hem çok şiddetli hemde uzun sürdü evden dışarı çıktık arabada bi saat kaldıktan sonra geri döndük hala kendimde değilim
Rabbim hepimizi korusun
Geçmiş olsunBizde Gaziantep deyiz burası da çok fena sallandı ve uzun sürdü. Hava da buz don var Allah yardımcılaro olsun.Rabbim bir dsha yaşatmasın
menu bildirmen sart degil canim ama her hafta cuma bildirimi yapmaya devam etmen lazim :)bizim yarışçı yarışı kaybedeceğini anlayınca mızıkçılık yaptı
bu gruba da hic girmiyor bu hafta ne kadar verdi acaba Lusi
ben kilomu korumak istiyorum ve tabiki spor yapıp sıklaşmak istiyorum yine yediklerime dikkat edecem yine buralarda olurum
free listede hergun menü bildirmek zorunlu olmazsa beni al listeye
sgl cnm hepimize geçmiş olsun rabbim bi daha hic yaşatmasinGeçmiş olsun canım
tmm cnm beni al o zmnmenu bildirmen sart degil canim ama her hafta cuma bildirimi yapmaya devam etmen lazim :)
Canım boylarımız aynıymış ben 65 lerden memnun değilim 55 istiyorum ne güzel sen hedefine ulaştın darısı başımatmm cnm beni al o zmn
bu kilomu koruyup sıklaşmak istiyorum geçen alışverişe çıktım 40 beden kıyafetler bana oluyor