- 18 Mart 2019
- 215
- 388
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçmak yokne yeni arkadasi eskidi onlar artik. siz dinozorlar caginda kaldiniz. bak free ye ekleyip ekleyip cikariyorum artik bundan sonra cee diyip kacmayin
Bu sefer kararlıyım canm inşallah devamını getircemKararliligini koru canım ayrılma.buralardan birlikte hedefimize ulaşırız.
Bende aynı yapmjştım iş balığa döndü musakka yarın artıkPlanladığım menüye uydum bugün akşam ne yemek yapacağımı bilmiyordum kıymalı musakka yaptım birkaç kaşık ondan yedim bikaç kaşıkta bulgur pilavı çok iyi hissediyorum kendimi Cuma günü gümbür gümbür geliyorum
Akşam yemeğini düşünmek yapmaktan zor geliyorBende aynı yapmjştım iş balığa döndü musakka yarın artık
Maşallah gün çabuk kapanıyor sende süpersinSelam kızlar. Ben günü kapattım. Hemen özet geçiyorum.
Sabah (08.00)
25 gr hellim
15 gr örgü peynir
70 gr kavurma ve 1 yumurtalı omlet
4 zeytin
1 küçük salatalık
Bolca maydonoz yedim.
Öğlen (13.00)
25 gr hellim
15 gr örgü peynir
4 zeytin
1 küçük salatalık
Maydonoz
30 gr dana füme yiyeceğim.
Ara (15.00)
1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı ile filtre kahve
Akşam (18.30)
100 gr kıyma, 1 yk tereyağ ve baharatla soteledim, marula sarıp sarıp yedim
150 gr kereviz, 1 yk süzme yoğurt, 1 yk mayonez ile kereviz salatası yedim.
Toplam 2.5 lt su. 42 dk hızlı tempo yürüyüş, squatı 100 e tamamladım. Sismaniye sahgull
Sanırım ketozise girdim. Birazdan ölçüm yapıcam. Umarım yarın da 3-5 gider gramlar. Yoksa yedik kartı bu hafta
Çocukla beraber en geç 10 buçukta uyumuş oluyorum. 4 saat oluyor yemekten sonra, ideal aslında. Erken yattığım için erken kapanıyor.Maşallah gün çabuk kapanıyor sende süpersin
Bir akşam yemeği düşünmekte ne var kuzum, ben bu yaptığım diyette ara öğünün bile tüm değerlerini ince ince düşünüyorum elimde telefon, habire hesap kitap. '50 gr yesemmmm, yok karbonhidrat 3 gr fazla oluyor böyle. 40 gr yesemmmm, o zamanda yağ az kalıyor' Bugün o kadar bunaldım ki, oturdum bütün öğleden sonra teekkk teekk baka baka, hesapla kitapla 3 öğün 1 haftalık menü çıkarttım kendime. Listemi çantama koydumm, evde eksik olanları bir kenara yazdım. Eve 10 adım yolum kalmışken şu 2 gün if yapmaya karar verdim. Karar güzel de gitti bütün öğleden sonram çöpe, bütün makrolar tekrar hesaplanacak şu 1 ay kitabına göre yapacağım bu diyeti. Hep beraber görelim mucize mi, eziyet mi?Akşam yemeğini düşünmek yapmaktan zor geliyor
Bir akşam yemeği düşünmekte ne var kuzum, ben bu yaptığım diyette ara öğünün bile tüm değerlerini ince ince düşünüyorum elimde telefon, habire hesap kitap. '50 gr yesemmmm, yok karbonhidrat 3 gr fazla oluyor böyle. 40 gr yesemmmm, o zamanda yağ az kalıyor' Bugün o kadar bunaldım ki, oturdum bütün öğleden sonra teekkk teekk baka baka, hesapla kitapla 3 öğün 1 haftalık menü çıkarttım kendime. Listemi çantama koydumm, evde eksik olanları bir kenara yazdım. Eve 10 adım yolum kalmışken şu 2 gün if yapmaya karar verdim. Karar güzel de gitti bütün öğleden sonram çöpe, bütün makrolar tekrar hesaplanacak şu 1 ay kitabına göre yapacağım bu diyeti. Hep beraber görelim mucize mi, eziyet mi?
Ayy hiç hesaplayacak durum yok bende tek hedefim var normalde yiyeceğimin yarısından daha az yemek ama sizi göre göre karbonhidrat kalori hesabı bende yapar oldumBir akşam yemeği düşünmekte ne var kuzum, ben bu yaptığım diyette ara öğünün bile tüm değerlerini ince ince düşünüyorum elimde telefon, habire hesap kitap. '50 gr yesemmmm, yok karbonhidrat 3 gr fazla oluyor böyle. 40 gr yesemmmm, o zamanda yağ az kalıyor' Bugün o kadar bunaldım ki, oturdum bütün öğleden sonra teekkk teekk baka baka, hesapla kitapla 3 öğün 1 haftalık menü çıkarttım kendime. Listemi çantama koydumm, evde eksik olanları bir kenara yazdım. Eve 10 adım yolum kalmışken şu 2 gün if yapmaya karar verdim. Karar güzel de gitti bütün öğleden sonram çöpe, bütün makrolar tekrar hesaplanacak şu 1 ay kitabına göre yapacağım bu diyeti. Hep beraber görelim mucize mi, eziyet mi?
haşlama ama ben sadece 1 tane yedim kendime kabaktan yemek yaptimHaslama mi kizartma olarak mi yapacaksin icli kofteyi ablacim
Çok iyihaşlama ama ben sadece 1 tane yedim kendime kabaktan yemek yaptim
Herkes de squat goruyorum ben cogu kisi yapiyorTekarar Hosgeldin canim yaza kadar gidecek kilolarimiz grup super ya hele su sıralar herkes spora sardı bende leslie ile yürüsem feena olmayacak.
Spor ve suyu belirtseniz kahvalti acilmadi ama guzel bir menu olmusSabah 11
Eki Görüntüle 2576632
13.00
2 kaşık kadar menemen yarım dilim ekmek
16.30
4 yemek kaşığı kadar kuru fasülye az suyu vardı
20.00
Eki Görüntüle 2576633
Yoğurtlu salata