Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlar. Ben günü kapattım. Hemen özet geçiyorum.

Sabah (08.00)
25 gr hellim
15 gr örgü peynir
70 gr kavurma ve 1 yumurtalı omlet
4 zeytin
1 küçük salatalık
Bolca maydonoz yedim.

Öğlen (13.00)
25 gr hellim
15 gr örgü peynir
4 zeytin
1 küçük salatalık
Maydonoz
30 gr dana füme yiyeceğim.

Ara (15.00)
1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı ile filtre kahve

Akşam (18.30)
100 gr kıyma, 1 yk tereyağ ve baharatla soteledim, marula sarıp sarıp yedim
150 gr kereviz, 1 yk süzme yoğurt, 1 yk mayonez ile kereviz salatası yedim.
Toplam 2.5 lt su. 42 dk hızlı tempo yürüyüş, squatı 100 e tamamladım. Sismaniye Sismaniye sahgull sahgull
Sanırım ketozise girdim. Birazdan ölçüm yapıcam. Umarım yarın da 3-5 gider gramlar. Yoksa yedik kartı bu hafta :KK14:

Planladığım menüye uydum bugün akşam ne yemek yapacağımı bilmiyordum kıymalı musakka yaptım birkaç kaşık ondan yedim bikaç kaşıkta bulgur pilavı😊 çok iyi hissediyorum kendimi Cuma günü gümbür gümbür geliyorum :cool::KK73:
Bende aynı yapmjştım iş balığa döndü musakka yarın artık

Selam kızlar. Ben günü kapattım. Hemen özet geçiyorum.

Sabah (08.00)
25 gr hellim
15 gr örgü peynir
70 gr kavurma ve 1 yumurtalı omlet
4 zeytin
1 küçük salatalık
Bolca maydonoz yedim.

Öğlen (13.00)
25 gr hellim
15 gr örgü peynir
4 zeytin
1 küçük salatalık
Maydonoz
30 gr dana füme yiyeceğim.

Ara (15.00)
1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı ile filtre kahve

Akşam (18.30)
100 gr kıyma, 1 yk tereyağ ve baharatla soteledim, marula sarıp sarıp yedim
150 gr kereviz, 1 yk süzme yoğurt, 1 yk mayonez ile kereviz salatası yedim.
Toplam 2.5 lt su. 42 dk hızlı tempo yürüyüş, squatı 100 e tamamladım. Sismaniye Sismaniye sahgull sahgull
Sanırım ketozise girdim. Birazdan ölçüm yapıcam. Umarım yarın da 3-5 gider gramlar. Yoksa yedik kartı bu hafta :KK14:
Maşallah gün çabuk kapanıyor sende süpersin :nazar: :super:

Hayırlı akşamlar ben de yarım saat önce günü kapattım şu an çayımı içiyor tatlı krizlerimi bir nebze dindirsin diye hurmamı yiyorum.Bugünkü menüm şöyle:
Sabah(Öğlen)13:00
Mantarlı omlet
1 dilim tb ekmek
Peynir
1 ceviz
1 kuru kayısı
Akşam 20:00
Kurufasulye 6 kaşık(Dünkü yemek)
Yarım dilim ekmek (banmak için)
*Kurufasulye yedikten sonra damağımda hiç hazzetmediğim bir tat oluşuyor ve canım tatlı istiyor.Çay eşliğinde hurma ve ceviz yedim.(2 er tane)
**Bugün açlıktan midemin sırtıma yapıştığı öğlen vaktinde bi tartılayım dedim gram vermemiştim.Nasıl oluyor bu ya açım aç daha ne yapayım :kızgın: :mad:
Sporu yapınca yazacağım şu an hazırlıkları yapıyorum malum tören gerekiyor 😂
Su yok🙈

Akşam yemeğini düşünmek yapmaktan zor geliyor 😊😀
Bir akşam yemeği düşünmekte ne var kuzum, ben bu yaptığım diyette ara öğünün bile tüm değerlerini ince ince düşünüyorum :KK45: elimde telefon, habire hesap kitap. '50 gr yesemmmm, yok karbonhidrat 3 gr fazla oluyor böyle. 40 gr yesemmmm, o zamanda yağ az kalıyor:KK64:' Bugün o kadar bunaldım ki, oturdum bütün öğleden sonra teekkk teekk baka baka, hesapla kitapla 3 öğün 1 haftalık menü çıkarttım kendime. Listemi çantama koydumm, evde eksik olanları bir kenara yazdım. Eve 10 adım yolum kalmışken şu 2 gün if yapmaya karar verdim. Karar güzel de gitti bütün öğleden sonram çöpe, bütün makrolar tekrar hesaplanacak:KK14: şu 1 ay kitabına göre yapacağım bu diyeti. Hep beraber görelim mucize mi, eziyet mi?

Bir akşam yemeği düşünmekte ne var kuzum, ben bu yaptığım diyette ara öğünün bile tüm değerlerini ince ince düşünüyorum :KK45: elimde telefon, habire hesap kitap. '50 gr yesemmmm, yok karbonhidrat 3 gr fazla oluyor böyle. 40 gr yesemmmm, o zamanda yağ az kalıyor:KK64:' Bugün o kadar bunaldım ki, oturdum bütün öğleden sonra teekkk teekk baka baka, hesapla kitapla 3 öğün 1 haftalık menü çıkarttım kendime. Listemi çantama koydumm, evde eksik olanları bir kenara yazdım. Eve 10 adım yolum kalmışken şu 2 gün if yapmaya karar verdim. Karar güzel de gitti bütün öğleden sonram çöpe, bütün makrolar tekrar hesaplanacak:KK14: şu 1 ay kitabına göre yapacağım bu diyeti. Hep beraber görelim mucize mi, eziyet mi?
IMG_20200114_204125.jpg
Canım bahsettiğin kitap bu mu

Ayy hiç hesaplayacak durum yok bende tek hedefim var normalde yiyeceğimin yarısından daha az yemek 😀 ama sizi göre göre karbonhidrat kalori hesabı bende yapar oldum😊

Hayırlı aksamlar hanımlar

Sabah
2 haslanmış yumurta
4 zeytin
5 ufak ceri domts
Bir dilim peynir
Yarım dilim ekmek
Cay
Ara
Misafir vardı yine
Bir kase patates salatası, bir ufak kek

Aksam
4 kasık Alinazik
Bir dilim ekmek

Spor
50 squat
20 kol
10 dk yuruyus

İlerleywn saatlerde tekrardan yapabilir=m spor yaparsam yazarım

İyi aksamlar cok guzel bir gundu vallaha dun zor tutmustum kendimi buraya uye olmasam kesin diyeti bozardim
Sabah(11.00)
2 hindi fumeli lor peynirli omlet+salatalik
1.ara(15.30)
Yesil elma+yesilcay
2.ara(18.00)
1 tam ceviz,5 kayisi cok kucuktu kayisilar+yesilcay
Aksam(20.00)
Yarim levrek+salata az da ekmek yedim
Su icmeyi seviyorum ben 2 lt yi gecmisimdir tam hesaplamadim
Bugun baya hareketliydim ayriyeten 25 squat leslie yapmayacagim bacaklarim agridi dinlenme de onemliymis onceden hic yapmadigim icin cok geldi sanirim

X