Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben günü kapatıyorum arkadaşlar .3 saatlik uyku ile bütün gün koşturduğum için spor yapamadım hatta bu mesajı yazarken bile gözlerim kapanıyor.
Sabah Kahvaltısı
07.30: 2 zeytin ,1 yumurta,beyaz peynir.1 dilim tb ekmeği
Öğlen
15:45 :3 zeytin ,beyaz peynir.domstes salatalık.(öğlen yemeğini kaçırdım)
Akşam Yemeği
18:30 Salata 4 köfte 2 hurma
19:30 1 mandalina
Su yok malesef çayı okadar çok içiyorum ki susamıyorum.
Herkese iyi akşamlar

Herkese iyi akşamla
Bence cok iyi beslenmissin abla ama su en onemlisi cay su yerine gecse keske cay zaten idrar sokturucu suyu unutmamak lazim

Aslinda erken kalktim ama kahvalti biraz geçe kaldi
sabah(11.30)
1 hindi fumesi ve lor peynirle 2 yumurtali omlet yaptim tadi baya iyiydi+salatalik
1.ara(15.00)
yesilcay+2 tam ceviz
2.ara olarak yesilcay ve yer elmasi
aksam(19.30)
1 kase sebze corbasi+1 tabak karnabahar yemegi+yogurt
2 lt ictim 2.5 lt ye tamamlarim su icmeye ozen gosteriyorum leslie 30 dk yaptim bugun de

Selam kızlar benim sıkıntılarım ust uste geliyor. Annemin acil ameliyat olması gerekiyor tiroidi ve karaciğer enzimleri fena halde. önümüzdeki hafta memlekete gitme durumum var diyeti bozmuyorum ama hastanede orada burada ne kadar ulaşabilirim size ne halde olurum bilmiyorum. Tartilmam da çok mümkün olmaz herhalde. Çok üzgünüm iki gündür kafami toplayamiyorum. Sağlıkla ameliyattan çıkar inşallah.

gecmis olsun canim Allah sifa versin acilinden insallah.
diyetini bozma kendi iyiligin icin bizi de annenin durumundan haberdar et.
haftaya izine de ayrilabilirsin eger bi sure toparlanmak istersen

Çok geçmiş olsun canım yaaa Rabbim şifasını versin
diyeti çok düşünme normal beslenirsen kilo da almazsın

rabbim şafi ismiyle sifa versin tüm hastalara annenede cnm ameliyatıda guzel geçer

Hayırlı akşamlar kızlar yarın ki menümü yazayım ben de
Sabah 11.00 de peynir zeytin yumurta yerim
ara bir Türk kahvesi yanına kuru dut incir
akşam 18.00 taze fasulye pilav
Yarım saat spor 2,5 litre su

Çok güzel olmuş canım günün başarılar dilerim

Allah şifa versin canım. İnşallah sağ salim kurtulur hastalıklarından. Çok geçmiş olsun.

Suyun yeri ayrı bence kendini zorla biraz suda iç canım metabolizmayı hızlandırıyor

Suyun yeri ayrı bence kendini zorla biraz suda iç canım metabolizmayı hızlandırıyor
Kesinlikle haklısın ama diyette en zorlandığım şey tatlı krizlerim ve su.Bazı günler gün boyu hiç içmediğim oluyor .Su hatırlatma uygulamasından tut her türlü yolu denedim .Hele kışın hiç içesim yok tabi bunlar mazeret deği .Zorlayacağım inşallah

Herkese hayırlı sabahlar kaçamaksız günlerimiz olsunbenim ki pek kaçamaksız olmayacak gibi

Selam kızlar. Dün akşam uyuyakalmışım çocuğu uyuturken. Çok zor bir haftaydı ya.. Pazar akşam dönüşümüz, kendime hiç zaman ayıramadan işe başlamam.. Akşam bahsettiğim gibi balık ve salata yedim, yanında da biraz karbonhidrat değeri düşük patlıcan salatası falan yedim birkaç çatal. Dün toplam 3 lt su içtim Lusi

Ve bu sabaha 20 dakika hiit kardiyo ile başladım.

Kahvaltı (09.00)
Sucuklu yumurta, (2 yumurta, 40 gr sucuk)
Lahana turşusu kavurması (4 yemek kaşığı kadar)
Zeytin (4 tane)
Peynir (30 gr kadar)
Biber tost (2 kapya biber arasına 50 gr peynir)
1 yemek kaşığı kadar daha önce konservelediğim acı biberli sos yedim.
Bol su içmeye çalışacağım bugün. Haftasonu en büyük eksiğim su oluyor çünkü.

selam kizlar
haftasonu nasil gidiyor bakalim
cok da kacamaga gomulmeyelim sonra toparlamasi zor oluyor.
bu aksam menulerin ve sporlarin cetelesini tutmaya basliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…