Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Telefonu elime bile alamadım inanın kaça kadar dı bildirim süresi umarım geç kalmamışımdır

Haftaya cuma hedefler kizlar.

17.01.2020 Minimum hedefleri Son 1 hafta!!
hhh.JPG

Notlar:
Yesil olanlar erkenden tutan hedefler :)
Canim cocuklarim Canim cocuklarim in sari karti gecen hafta 1. oldugu icin silindi.
yeni uyelerin aylik hedefleri haftalik olarak hesaplandi (%0.5)

Yeni uyeler icin tekrar bilgi vereyim.
4 haftada %2 verme kuralimiz var bunu yerine getiremeyen sari kart aliyor. sari karti sildirmek ise sadece haftalik veya aylik birincilik ya da aylik %4 yuzde ile mumkun.

hande_buse hande_buse D Dildev
herderdedeva herderdedeva SekerMandalinasi SekerMandalinasi
@Furha63 sarem2015 sarem2015 Ogretmenanne3 Ogretmenanne3 Kiloverenbiri Kiloverenbiri

merhaba canim
su an mezuniyet donusu oldugundan yeni mezun gibi islem goruyorsun sorun degil boyle dunkunu yazman ama listeye girince unutma tartimizi sirtimizda tasiyoruz nereye gidersek :KK70:

tamam canim inaniyorum haftaya takimlararasi birinci olacaksin :))

bi daha hayatinda 3 haneli rakam gormezsin artik insallah :)
Merhaba tmm cnm insallah, gerekirse sırtımda taşırım 😂

Çok mu geç kaldım ya o kadar yoğun bir gündü ki yemek bile yiyemedim.Evet tartıldım 70.8 Tam yazacam giriyorum siteye ya idarecilerim y da öğrencileri tarafından çağrıldım.Bşr öğrencimizin annesi vefat etti oraya taziyeye de gittik
Tamam canim ekliyorum seni de listeye ama lutfen diyete bugun itibariyle sarilmaya basla :)

Eki Görüntüle 2574855
Notlar:
Canim cocuklarim Canim cocuklarim in sari karti gecen hafta 1. oldugu icin silindi.

4 haftada %2 verme kuralimiz var bunu yerine getiremeyen sari kart aliyor. sari karti sildirmek ise sadece haftalik veya aylik birincilik ya da aylik %4 yuzde ile mumkun.

@Furha63 sarem2015 sarem2015 Ogretmenanne3 Ogretmenanne3 Kiloverenbiri Kiloverenbiri
Ayy çok motive edici olmuş çok teşekkür ederiz emekleriniz için Allah razı olsun ilgileniyorsunuz😘😘🌹

Ben 2020 ye çok yoğun geçiş yaptım başımı kaldıramıyorum Allahım bir mesai arkadaşı istiyorum yükümü alacak hafifletecek.:dua::dua:

Haftasonu için detoks yapmaya niyetlendim ama c.tesi kv gideceğiz sabah ve öğleni hafif atlatıp akşam da karbonhidrata bulaşmadan ayrılabilir miym düşünüyorumm:KK64:

Eki Görüntüle 2574855
Notlar:

Ellerine sağlık canım hedefi tuttrup eksilere düşmek nasıl bir duygudur :KK23:

Eki Görüntüle 2574855
Notlar:

Ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş canım.
Yüz karası olarak orada duruyorum neyse önümüzdeki hafta çok güzel olacak :KK200:

Ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş canım.
Yüz karası olarak orada duruyorum neyse önümüzdeki hafta çok güzel olacak :KK200:
takimi etkilesen bi hafta etkilersin ama onemli olan kendi emeklerini ziyan etmemek. bak yuzde 2 icin 1 ay ugrasiyoruz. verdigimiz gramlar onemli. aman heba etmeyelim :)

Eki Görüntüle 2574855

Kader ortağım, kilodaşım, rakibem herderdedeva herderdedeva . Zaman birlik olma zamanı. 1,5 kg diyor hedefte. Veririz biz bu kiloyu kardeşim. Sen ödem topladığın için, bende ketozise gireceğim için avantajlı olabiliriz belki. Hadi el ele verelim :KK19:

Tamam canim ekliyorum seni de listeye ama lutfen diyete bugun itibariyle sarilmaya basla :)
Bugün başladım zaten .O kadar çok emek vermişsin ki hiç bir karşılığı olmadığı halde hedefler tablolar hesap kitap vs.Allah razı olsun canım .Gerçekten çok motive ediyor bunlar beni:KK19:

Bugün iyiydi diyet ama yarın bir yere davetliyiz öğlen ne yapacağım bilmiyorum.Sabahtan yemeyim diyorum bu seferde çok aç kalıp saldırırım diye korkuyorum .sadece diyetlik ve sağlıklı ikramlardan yesem diyeceğim ama öyle birşey olduğunu düşünmüyorum menüde😊Diyetteyken evden çıkmamak lazım ☹️

Yoğun bir günü bitirdim yine. Bugün beraber çalıştığım arkadaşın doğumgününü kutladık. Ketozise girmediğim için onu kırmadım ve 1 ince dilim pasta yedim öğlen 12.30 da. Bu nedenle öğlen birşey yemedim, ve 30 dakika tempolu yürüyüş yaptım. Akşama da balık ve salata yiyeceğim. 1200 kaloriyi aşmadan bugünü tamamlayacağım.

İzne ayrılmadan önce listeye girdiğim ilk hafta da hemen hemen aynı kilodaydım ve o zaman cuma için 69 u göreceğim O 69 buraya gelecek!demiştim ve geldi gerçekten 😂 şimdi de aynı şeyi söylüyorum O 69 buraya gelecek !!:super:

Eki Görüntüle 2574855

Kader ortağım, kilodaşım, rakibem herderdedeva herderdedeva . Zaman birlik olma zamanı. 1,5 kg diyor hedefte. Veririz biz bu kiloyu kardeşim. Sen ödem topladığın için, bende ketozise gireceğim için avantajlı olabiliriz belki. Hadi el ele verelim :KK19:
1.5 degil kalan senin 1.8 rakibenin 2.2 :deli:
motivasyon guzel onu dahalledersiniz :rolleyes:

Bugün iyiydi diyet ama yarın bir yere davetliyiz öğlen ne yapacağım bilmiyorum.Sabahtan yemeyim diyorum bu seferde çok aç kalıp saldırırım diye korkuyorum .sadece diyetlik ve sağlıklı ikramlardan yesem diyeceğim ama öyle birşey olduğunu düşünmüyorum menüde😊Diyetteyken evden çıkmamak lazım ☹

ben cuma cumartesi davetliysem yiyorum diger gunlerde ya gitmiyorum ya da yemiyorum.
sabah haslanmis yumurta ye 2 tane
oraya gidince de hamurdan kac. aksami da cook hafif atlatirsan yeter bence.

X