- 13 Şubat 2019
- 4.440
- 20.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba tmm cnm insallah, gerekirse sırtımda taşırımmerhaba canim
su an mezuniyet donusu oldugundan yeni mezun gibi islem goruyorsun sorun degil boyle dunkunu yazman ama listeye girince unutma tartimizi sirtimizda tasiyoruz nereye gidersek
tamam canim inaniyorum haftaya takimlararasi birinci olacaksin :))
bi daha hayatinda 3 haneli rakam gormezsin artik insallah :)
Tamam canim ekliyorum seni de listeye ama lutfen diyete bugun itibariyle sarilmaya basla :)Çok mu geç kaldım ya o kadar yoğun bir gündü ki yemek bile yiyemedim.Evet tartıldım 70.8 Tam yazacam giriyorum siteye ya idarecilerim y da öğrencileri tarafından çağrıldım.Bşr öğrencimizin annesi vefat etti oraya taziyeye de gittik
o hedefler aylik minimum hedef. %2 ye gore belirleniyor.Ben hedef belirtmedim aylık mı haftalık mı belirliyoruz
Ayy çok motive edici olmuş çok teşekkür ederiz emekleriniz için Allah razı olsun ilgileniyorsunuzHaftaya cuma hedefler kizlar.
17.01.2020 Minimum hedefleri Son 1 hafta!!
Eki Görüntüle 2574855
Notlar:
Yesil olanlar erkenden tutan hedefler :)
Canim cocuklarim in sari karti gecen hafta 1. oldugu icin silindi.
yeni uyelerin aylik hedefleri haftalik olarak hesaplandi (%0.5)
Yeni uyeler icin tekrar bilgi vereyim.
4 haftada %2 verme kuralimiz var bunu yerine getiremeyen sari kart aliyor. sari karti sildirmek ise sadece haftalik veya aylik birincilik ya da aylik %4 yuzde ile mumkun.
hande_buse D Dildev
herderdedeva SekerMandalinasi
@Furha63 sarem2015 Ogretmenanne3 Kiloverenbiri
Haftaya cuma hedefler kizlar.
Eki Görüntüle 2574855
Notlar:
4 haftada %2 verme kuralimiz var bunu yerine getiremeyen sari kart aliyor. sari karti sildirmek ise sadece haftalik veya aylik birincilik ya da aylik %4 yuzde ile mumkun.
hande_buse D Dildev
rica ederim hep beraber motive olalim diye yapiyorum :)Ayy çok motive edici olmuş çok teşekkür ederiz emekleriniz için Allah razı olsun ilgileniyorsunuz
cok guzel senin de 100 gramin kalmisEllerine sağlık canım hedefi tuttrup eksilere düşmek nasıl bir duygudur
Ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş canım.Haftaya cuma hedefler kizlar.
Eki Görüntüle 2574855
Notlar:
hande_buse D Dildev
takimi etkilesen bi hafta etkilersin ama onemli olan kendi emeklerini ziyan etmemek. bak yuzde 2 icin 1 ay ugrasiyoruz. verdigimiz gramlar onemli. aman heba etmeyelim :)Ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş canım.
Yüz karası olarak orada duruyorum neyse önümüzdeki hafta çok güzel olacak
Bugün başladım zaten .O kadar çok emek vermişsin ki hiç bir karşılığı olmadığı halde hedefler tablolar hesap kitap vs.Allah razı olsun canım .Gerçekten çok motive ediyor bunlar beniTamam canim ekliyorum seni de listeye ama lutfen diyete bugun itibariyle sarilmaya basla :)
Amin canımÇok iyi canım yavaş yavaş düzene girersin inşallah
1.5 degil kalan senin 1.8 rakibenin 2.217.01.2020 Minimum hedefleri Son 1 hafta!!
Eki Görüntüle 2574855
Kader ortağım, kilodaşım, rakibem herderdedeva . Zaman birlik olma zamanı. 1,5 kg diyor hedefte. Veririz biz bu kiloyu kardeşim. Sen ödem topladığın için, bende ketozise gireceğim için avantajlı olabiliriz belki. Hadi el ele verelim
Bugün iyiydi diyet ama yarın bir yere davetliyiz öğlen ne yapacağım bilmiyorum.Sabahtan yemeyim diyorum bu seferde çok aç kalıp saldırırım diye korkuyorum .sadece diyetlik ve sağlıklı ikramlardan yesem diyeceğim ama öyle birşey olduğunu düşünmüyorum menüdeDiyetteyken evden çıkmamak lazım ☹