- 10 Ekim 2023
- 504
- 173
- 23
- 39
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
Sen tekrarladın mi canım silik çıktı yazmışsınBayram tatilinde de kan veriliyor mu
Sizde umarım hamilesinizdir allhim gönlünuze göre versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen tekrarladın mi canım silik çıktı yazmışsınBayram tatilinde de kan veriliyor mu
Sizde umarım hamilesinizdir allhim gönlünuze göre versin
Yok yapmadım bida bekleyim diye belki yarın yaparım başka marka alıpSen tekrarladın mi canım silik çıktı yazmışsın
Yok yapmadım bida bekleyim diye belki yarın yaparım başka marka alıpSen tekrarladın mi canım silik çıktı yazmışsın
Anladım canım sonucun ne. Bende vermeyi düşündüm 9 gün tatil çok çünkü o yüzden sordumNegatif malesef.
canım sağlıkçıyım acilde çalıştığım için oradan verdim
Tebrik ederim gebesinizKızlar bugün yine test yaptım gecikmemin 8 günü softec marka ve bebe time yaptım sabah ikiside çift çizgi çıktı hemen şimdi ne yapmalıyım belirtim yok arada adet olacak gibi oluyorum sonra bisey yok bunlarda bugünkü testlerim
İnşallah allahim isteyen herkese nasip etsin korkuyorum bi taraftan da kimyasal gebelik yada boş fln olur diyeTebrik ederim gebesinizkan verin bi an önce
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 5 aydır denıoduk kimyasal oldu biri. Bal çörek otu tarçın karışımı yaptım bu ay, ve yumurtlamaya yakın belime yakı taktım çok şükür gebelik gerçekleşti. Resmi tatilden sonra kadın doğum uzmanına görünücem inşallah:)Kan verdim beta hcg: 2605 :)
Amin inşallah canım ne zaman öğrendiniz regl geçti mi önce miRabbim isteyen herkese nasip etsin. 5 aydır denıoduk kimyasal oldu biri. Bal çörek otu tarçın karışımı yaptım bu ay, ve yumurtlamaya yakın belime yakı taktım çok şükür gebelik gerçekleşti. Resmi tatilden sonra kadın doğum uzmanına görünücem inşallah:)
Geçti. Öncesinde de testler yaptım silik çizgi çıkıoduAmin inşallah canım ne zaman öğrendiniz regl geçti mi önce mi
Belirtileriniz neydi benim 3gundur fln Sağ kalçam ağrıyor yürüme kalkma sırasında sapıtma yoksa hamilelik belirtisi olabilir miGeçti. Öncesinde de testler yaptım silik çizgi çıkıodu
Memede hassasiyet, regl olcakmış gibi ara ara ağrı vardı. Hala var batma şeklinde. Yürümede herhangi bi sıkıntı olmadı.Akıntım kıvamlı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Oruç tutarken gebe kalmışım.Belirtileriniz neydi benim 3gundur fln Sağ kalçam ağrıyor yürüme kalkma sırasında sapıtma yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi