• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Bende 24 yaşındayım ama artık o kadar çok çocuk problemi var ki yediklerimizden insan korkuyor artık hiç yaşla değil 32 yaşında kuzenim evlendiği ay hamile kaldı
Kesinlikle bencede yediğimiz içtiğimiz şeylerin etkilediğini düşünüyorum bende yani sonuçta herşeyi organik yiyemiyoruz ve marketten aldığımız herşeyde katkı maddesi falan oluyor. Düşünüyorum da bizim annelerimiz ananelerimiz bunları hiç düşünmemiş ki bir anda hamile olduğunu öğrenmiş olmuş bitmiş yani😂😂

Benim testlerim böyle kızlar strip testleri ters koymuşum kusura bakmayın. 2sinde bitti 3ünde hemen başladım yapmaya 9u sabahı koyuluk gördüm misafirim vardı o gün ilişki hemen olmadı ama akşam 10da tekrarladım testi yine koyu çıkacakmı diye koyu çıktı ve gece ilişki oldu ertesi sabah hemen silikleşti test o günü de değerlendirdim sonra da bıraktım daha ilişki olmadı zaten yumurtlama geçti diye düşündüm sizce ümit varmıdır
1000015625.webp

Benim testlerim böyle kızlar strip testleri ters koymuşum kusura bakmayın. 2sinde bitti 3ünde hemen başladım yapmaya 9u sabahı koyuluk gördüm misafirim vardı o gün ilişki hemen olmadı ama akşam 10da tekrarladım testi yine koyu çıkacakmı diye koyu çıktı ve gece ilişki oldu ertesi sabah hemen silikleşti test o günü de değerlendirdim sonra da bıraktım daha ilişki olmadı zaten yumurtlama geçti diye düşündüm sizce ümit varmıdır
Eki Görüntüle 3558536
9 mart ve sonrası 9-10-11-12 degerlendirdiysen tanamdır canım :) as kaldı batlarımıza ikimiz aynıydık diye hatrlyorum🥰🌸 ben kafamı kaldıramıyorum ya o kdar yorgunum ve regl olacak gibiyim ki

Eki Görüntüle 3558536
Yalnız ikimizin de aynı ya benım de 9 u aynı boyleydi 😂 ful aynı testlerimiz

Eki Görüntüle 3558536
Ben de 9 unda ıkı tane yaptım koyulugu gordum😂

Eklentiler

• 6202c8e0-279a-49ab-99ae-abd638971b30.webp
    6202c8e0-279a-49ab-99ae-abd638971b30.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 8
9 mart ve sonrası 9-10-11-12 degerlendirdiysen tanamdır canım :) as kaldı batlarımıza ikimiz aynıydık diye hatrlyorum🥰🌸 ben kafamı kaldıramıyorum ya o kdar yorgunum ve regl olacak gibiyim ki
9 ve 10 değerlendirdim ya sadece 11inde iftara davetliydik geç geldik olmadı dün de artık yumurtlama geçti diye istemedim ben tüh keşke akşam olsaydı en azından

Bende dün regl olacak gibi hissettim ya afedersiniz böyle bı ıslaklık hissederseniz ya birde karnimda hafif ağrı vardı lavaboya gittim baktım hiç birşey yoktu sadece akıntım oluyor

Kızlar benim yumurtlamadan beri yani üç gündür sürekli kasık ağrım var 10 u yumurtlama günü ve özellikle sağ tarafta hep ağrı var tatlı tatlı sızı gibi sizde varmı böyle bir şey

Kızlar benim yumurtlamadan beri yani üç gündür sürekli kasık ağrım var 10 u yumurtlama günü ve özellikle sağ tarafta hep ağrı var tatlı tatlı sızı gibi sizde varmı böyle bir şey
Canım bende cok agrı degl ama regl olcakmısım gibi bı sızlama var . Reglime 10 gun var daha

Canım bende cok agrı degl ama regl olcakmısım gibi bı sızlama var . Reglime 10 gun var daha
Aynen benimde günümüz aynı ağrı denmez de işte sızı belde ve sağ kasıkta geçen ay da ağrım vardı regl oldum göğüs hassasiyetim var birde psikolojim bozuldu artık 😂

Aynen benimde günümüz aynı ağrı denmez de işte sızı belde ve sağ kasıkta geçen ay da ağrım vardı regl oldum göğüs hassasiyetim var birde psikolojim bozuldu artık 😂
Ya evet tükrük artıyor dıyorlar ya, bende de o durum var ve kafamı kaldıramıyorum yataktan daha cıkmadım o derece

Kızlar merhaba bi konuda danışmak istiyorum normalde sat 13 şubat. 7 gün regl sürdü sonrasında ovü ye başladık 14. Gün biraz koyuydu dedim heralde pik bu değerlendirdim ertesi günü sonra 21. Gün ovü testim kop koyu çıktı onu ve iki gün sonrasını degerlendirdim şimdi sormak istediğim şu adet belirtim yok ikinci yumurtlamadan sonrasını mı baz almayım acaba başına gelen oldumu ya ikinci yumurtlamaya bakarsak 19 u ilkine bakarsam bugün bat

Back
X