• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Kızlar merhaba bi konuda danışmak istiyorum normalde sat 13 şubat. 7 gün regl sürdü sonrasında ovü ye başladık 14. Gün biraz koyuydu dedim heralde pik bu değerlendirdim ertesi günü sonra 21. Gün ovü testim kop koyu çıktı onu ve iki gün sonrasını degerlendirdim şimdi sormak istediğim şu adet belirtim yok ikinci yumurtlamadan sonrasını mı baz almayım acaba başına gelen oldumu ya ikinci yumurtlamaya bakarsak 19 u ilkine bakarsam bugün bat
Bende pcos var testlerim hep koyuya çok yakın çıkıyor son tarihi baz alabilirsin daha koyu olduğu için testi satanlara sormuştum öyle dediler fotoğrafı varsa at istersen testlerini

99BC8419-E2B7-48A1-8980-7BF5E013CBC8.webp
8. Gün yapmaya başladım. En koyu gördügüm 14 olunca dedim heralde ogün yumurtladım sonra 21. Gün işte

Eki Görüntüle 3558747 8. Gün yapmaya başladım. En koyu gördügüm 14 olunca dedim heralde ogün yumurtladım sonra 21. Gün işte
21. Günü baz al bence canım en koyusu o hatta çatlama gününden say çünkü bende geçen ay 10u ve 11 i koyu 12si de çatladığı için silik görmüştüm 26sinda regl oldum yani çatlamadan tam 14 gün sonra

Geçen ay 4 gün erken regl olmuştum. Arkadaşlarımara soramıyorum. Çok takıyosun muhabbetleri olmasın diye
Evet ya benimde çevremde bu konuları çok konuşabileceğim biri yok hemen stres yapma bukadar kafana takma muhabbetlerine giriyorlar ondan sıkıldım açıkçası

21. Günü baz al bence canım en koyusu o hatta çatlama gününden say çünkü bende geçen ay 10u ve 11 i koyu 12si de çatladığı için silik görmüştüm 26sinda regl oldum yani çatlamadan tam 14 gün sonra
3 gün önce erken gebelik yapmıştım o negatif çıkmazı normal bu hesapla 20 si bat

Evet ya benimde çevremde bu konuları çok konuşabileceğim biri yok hemen stres yapma bukadar kafana takma muhabbetlerine giriyorlar ondan sıkıldım açıkçası
İnsanlar takma ya dediğinde peki tamam. Geçti hemen bidaha düşünmicem dememizi bekliyor inşallah bu ay hepimiz gebe kalırızda daha fazla psikojimiz maruz kalmaz bunlara 🙏

Teşekkürler canım pcos yok ama aralıkta kimyasal geçerdim ondan beri düzensizleşme oldu
Anladım inşallah kısa zamanda güzel haberler alırsın kimyasalı nasıl anladınız ben reglimin 2. Günü kan vermeye gitmiştim tesadüfen beta bakmışlar 10 çıkmış biraz yükseldi sanırım regliyle beraber gitti kimyasalmıdır acaba

Herkeste var sanırım bunlar 😂 benimkilerde öyle sürekli bunları düşünme, takma, akışına bırak. Keşke söyledikleri kadar kolay olsa herşey. Benim bir kızım var çok şükür onda hiç uğraşmadım evliliğimin 3. Ayında hamile kaldım ama buna 1 yıldan fazla oldu hala gelen giden yok ben düşünmeyeyim de kim düşünsün 😂

Bende 24 yaşındayım ama artık o kadar çok çocuk problemi var ki yediklerimizden insan korkuyor artık hiç yaşla değil 32 yaşında kuzenim evlendiği ay hamile kaldı
Kesınlıkle katılıyorum sana ben 6 ay test yaptım yumurtlama bile göremedim çok yorulmustum artık bıraktım 13 gunde 4 kılo gitti oyle buldum yumurtlamayı

Herkeste var sanırım bunlar 😂 benimkilerde öyle sürekli bunları düşünme, takma, akışına bırak. Keşke söyledikleri kadar kolay olsa herşey. Benim bir kızım var çok şükür onda hiç uğraşmadım evliliğimin 3. Ayında hamile kaldım ama buna 1 yıldan fazla oldu hala gelen giden yok ben düşünmeyeyim de kim düşünsün 😂
Biz dertleşelim burdan bosverelim başkalarını

Bendede çikolata kisti var bugün soğan suyuna başlycm hayıt tohumu da içecem oda çok etkili ben ayın 14 ünde yumurtlama olurdu hayıt suyu içtigim ay 11 inde olmuştu

Bendede çikolata kisti var bugün soğan suyuna başlycm hayıt tohumu da içecem oda çok etkili ben ayın 14 ünde yumurtlama olurdu hayıt suyu içtigim ay 11 inde olmuştu
Hayıt macunu falan onları bende duydum denesem mi acaba bilmiyorum soğan kürü yapıp içtim geçen ay çok karnım ağrıdı bırakmak zorunda kaldım hamile de kalamadım zaten

Back
X