• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Kızlar selam yeni katılıyorum aranıza 1 martta ovulasyon takibi yapmaya başladım testleri paylaşacağım 6-7 martta yumurtlama gördüm 8 martta çatlama oldu son test 8 marta ait. 1-3-5-6-7 tarihlerinide değerlendirdik, yorumlarınız neler 😇
bişe dicem sondan ikincide yunurtlamışsınız, sonraki günün silik olma nedeni catlamıs oldugu, bence catlamıs artık yunurtanız

Evet Bencede çatlama oldu inşallah artık adeti bekleyeceğim, çok heyecanlı
Bende 9unda pik gibi gördüm ama çok emin de değilim yinede değerlendirdim tabii birkaç gün daha takip etmeyi düşünüyorum yumurtlamayı belki yanlış anlamışımdır tekrarda yumurtlama görürüm diye bakalım hayırlısı

Kızlar selam yeni katılıyorum aranıza 1 martta ovulasyon takibi yapmaya başladım testleri paylaşacağım 6-7 martta yumurtlama gördüm 8 martta çatlama oldu son test 8 marta ait. 1-3-5-6-7 tarihlerinide değerlendirdik, yorumlarınız neler 😇
Bat ne zamandı sizin. Güzel günleri değerlendirmişsiniz

Bende 9unda pik gibi gördüm ama çok emin de değilim yinede değerlendirdim tabii birkaç gün daha takip etmeyi düşünüyorum yumurtlamayı belki yanlış anlamışımdır tekrarda yumurtlama görürüm diye bakalım hayırlısı
Hemen hemen aynı dönemlerde öğreneceğiz olup olmadığını öyleyse

IMG_0251.webp
kızlar bende sizinle olmak istiyorum pcosum var benım 26 adet başlangıç 4 mart bitiş aylarca denedkm hiç piki gorememiştim dun kasık agrısıyla yapmak istedim ve piki gordum altındakı de bugunun çatlamiş buyuk ıhtımalle inşallah güzel sonuçlar alırız hepımız 😊

Eki Görüntüle 3557667 kızlar bende sizinle olmak istiyorum pcosum var benım 26 adet başlangıç 4 mart bitiş aylarca denedkm hiç piki gorememiştim dun kasık agrısıyla yapmak istedim ve piki gordum altındakı de bugunun çatlamiş buyuk ıhtımalle inşallah güzel sonuçlar alırız hepımız 😊
Evet bencede ilki kesinlikle pik insan pik görünce de sanki hamileymiş gibi mutlu oluyor 😂 hepimiz için hayırlısı olsun inşallah hepimiz pozitif testler görürüz bu ay sonu ❤️

Evet bencede ilki kesinlikle pik insan pik görünce de sanki hamileymiş gibi mutlu oluyor 😂 hepimiz için hayırlısı olsun inşallah hepimiz pozitif testler görürüz bu ay sonu ❤️
İnşallah valla 5 ay yaptım hiç boyle pıkı goremedım sınırlendım bırakmıstım sans eseri yakaladım gebelık testını bırak nolur bunda barı ıkı çızgıyı gorım dıye dua ediyodum 😂

İnşallah valla 5 ay yaptım hiç boyle pıkı goremedım sınırlendım bırakmıstım sans eseri yakaladım gebelık testını bırak nolur bunda barı ıkı çızgıyı gorım dıye dua ediyodum 😂
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲 benim bat 24ü C cigdemda 23ü birde E ezson var dördümüz bekleyelim bakalım beraber sizinki hangi gün beklenen adet tarihi

Back
X