3.kişi aramızda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya aslında gerçekten ilişkimiz de hiç bir problem yok aylardır o kız dışında böyle kolayca bitirmek istemiyorum çok haklısınız ama
Başka probleme gerek yok adam gözünüzün içine baka baka sizi boynuzluyor.Siz sakin sessiz herşeye tamam diyen öz verili , eleştirmeyen,kavga çıkarmayan,masraf yaptırmayan,çok şey istemeyen biri oldugunuz için herşey güzel az sesiniz çıksın bakın bakalim o adamın içinden nasıl canavar çıkıyor????

Başka probleme gerek yok adam gözünüzün içine baka baka sizi boynuzluyor.Siz sakin sessiz herşeye tamam diyen öz verili , eleştirmeyen,kavga çıkarmayan,masraf yaptırmayan,çok şey istemeyen biri oldugunuz için herşey güzel az sesiniz çıksın bakın bakalim o adamın içinden nasıl canavar çıkıyor????
Doğru aynı anlattığınız gibiyim dün akşam biz konuşurken biraz üzerine gidince sesi yükselmeye basladı hemen bana karşı bu dünya bu kadar kötü olmamalı ağlıcam ya

Doğru aynı anlattığınız gibiyim dün akşam biz konuşurken biraz üzerine gidince sesi yükselmeye basladı hemen bana karşı bu dünya bu kadar kötü olmamalı ağlıcam ya
İnsanlar siz izin verdiğiniz kadar hakaret eder, bağırır, aldatır,yok sayar unutmayın buna siz izin veriyorsunuz.Hayatta bir duruşunuz yoksa, ayağınız üstünde durmuyor,insanlar sevsin diye ezilip büzülüyor,terk edilmemek için şahsiyetinizi ayak altında cignetiyorsanız,tercih sizin bu hayat sizin seçiminiz, dünyanın suçu yok,çoğu kadın sizin gibi değil.Akilli ve sınırları var.Yol ayrımında karar sizin ezik bir hayat ise tercihiniz koşun evlenin ama asla suçu ona buna atmayın suç sizin....

Arkadaşlar ya erkek arkadaşımın bi arkadaşının sevgilisi var o kız sürekli benimkine yazıyor gece 12de alkollü arıyor, gün içinde yazıyor, dükkanına gidiyor vs borç alıyor benimkinden vs nasıl kurtulucaz bu kızdan ya
Sevgilin böyle davrandikca kurtulamazsin. Neden sevgilisine değil de senin sevgiline yazıyor bir düşün derim.

Arkadaşıyla konuşmuyorlar işte kız hala benimkinin yanına geliyor ama saçma sapan
Konuşmadığı arkadaşının sevgilisine mi maddi destek sağlıyor bir de😱😱

Konuşmama sebepleri nedir, bu durum olmasın??

Bir de sizinkinin gerçekten sizin olduğuna bu kadar emin olmayın derim...

Bu çok ince bi çizgi ve herkesin doğrusu farklıdır. Yaşınızı , nelerle uğraştığınızı bilmiyoruz ama herkese uyabilecek iki yol var. Ya kendinizi geri çekip bu durum bana uymuyor diyerek rest çekeceksiniz ki bu durumda muhtemelen hayırlı ise size çok geçmeden sevgiliniz döner gelir ya da sevgilinizi hiç boş bırakmayın böyle farklı bahanelerle her zamankinden sık görüşün ve fırsat bıldukça kızı ezikleyin ne aciz ne çirkin işte ben olsam asla kendimi bu konuma düşürmem falan gibi şeylerle tatlı tatlı beynini yıkayın.
Mantıklısı kendinizi çekmeniz olur ama buna cesaretiniz yoksa da akıllı davranıp tepki çekmeden adamı işlemek lazım…

Bence üçünüz birbirinize çok yakışıyorsunuz neden kenara ittin ki accik de kardeş oynasın paylaşımcı ol. 🤷‍♀️

Arkadaşlar ya erkek arkadaşımın bi arkadaşının sevgilisi var o kız sürekli benimkine yazıyor gece 12de alkollü arıyor, gün içinde yazıyor, dükkanına gidiyor vs borç alıyor benimkinden vs nasıl kurtulucaz bu kızdan ya
Burada ki bazı kadınlara sorsan tüm ayıp o kadında. Tüüü o kadına kötü kadın. 3. Yü suçlamak her zaman en kolayı çünkü.
Ama benim fikrim şu o kadar rahatsız oluyorsa sevgilin koysun mesafeni. Neden seni gece 12 de alkollü şekilde bir arkadaşının sevgilisi aramıyor ? Neden sana gün içinde bir erkek yazmıyor? Bir düşün bakalım ne sonuç çıkacaj?

sen kurtulmayacaksın, sevgilin olacak şahsiyet ona o cesareti vermeyecek.

O kadar aptalım ki ben hala ona inanmaya çalışıyorum bana yüzük aldığını söylüyor evlenme teklifi edicek ama içime sinmeyen şeyler var allahım ne zor
inanmayın böylelerine, bdvnin ilk sayfasında sizinle benzer süreçlerden geçip sonra adama inanıp evlenen bir kadının konusu var, adam arkadaşının sevgilisiyle eşini aldatmış, bazı erkek türleri tek ayak üzerinde 40 yalan söyler sizleri de yüzükle evlilikle pembe panjurlu evde boy boy çocuklarla kandırır, hata eder evlenirseniz evinizin kapısını yüksek tutun ki geçerken zorlanmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X