3. Kez kalp durması?

Yine kürtaj olursan sanırım artık bebek durumlarını rafa kaldıracagım bünyem kaldırmıyor artık şu an ne hissettiğimi tarif edemiyorum
öyle deme herşey unutuluyor bilirsin zamanla evlat sahibi olma hissi o kadar bambaşka ki herşeyi unutturuyor kan pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırmışsındır nasıldı sonuçların pıhtılaşma üstünde duruldu anladığım kadarıyla. birde sağlıklı gebeliğin yani çocuğun var mı hiç ne zamandır beebek sahibi olmak istiyorsunuz

Henüz çocugum yok ama inan içimde istek de kalmadı… ıkı gende heterozigot çıktı birçok hekıme göre kan sulandırıcı dahi kullanmama gerek olmadıgı bılgısını aldım homosistein tahlıllerim güzel cıktı protein c ve s.. eşimde morfoloji sorunu var ıkı taraf varikosel cıktı morfoloji yüzde 2 ancak gittiğimiz prof sperm sayısı iyi oldugundan bunu önemsemedi

benimde iki genimde heterozigot çıktı gebelik öncesi kan sulandırıcı ilaçla başladım gebelik oluştuğu esnada da iğneye başlayacağız dedi doktorum peki sen normal kadın doğumcu ile mi devam ediyorsun Perinatoloji uzmanı görüşü almadıysan almanı tavsiye ederim birde Hematoloji doktoruna görün derim. Kaç yıllık evlisin istanbulda mısın birde

Çok geçmiş olsun. Peki embriyolara genetik test yapılmış mıydı? Yani kürtajla alıp incelemeye yolladı mı? Belki bilmediğiniz bir genetik sırununuz olabilir. Bazen kromozomlarda translokasyon nedeniyle böyle sık düşükler yaşanabiliyor. Yapmadıysanız bence genetik test yaptırın. Varsa tüp bebeğe yönlendiriyorlar. Orada embriyolar incelenip genetiği iyi olan size transfer ediliyor.

Çok yıpratıcı süreçler ama yıllar sonra çocuğunuzla uğraşırken bu günleri hatırlamayacaksınız bile. Bol bol su için ve dinlenin.

varikosel için ameliyat olması gerekmedi mi yani

Ikısınde de sadece payolojiye gonderildi yapılmadı.. patolojide de herkes de oldugu gibi bir sonuca varılamadı.. eşim ve bana genetik test yaptırdık o da normal çıktı.. çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için uzanıyorum yalnızca ne olacak beklıyorum umutsuzum…

Dr önermedi sperm sayısı iyi oldugu için gerek görmediğini belirtti gidin ve deneyin dedi yalnızca.. şekil bozuklugununda sağlıksız çocuk olacagı anlamına gelmediğini soyledi
Bunu başka doktora danıştiniz mi?

Hayır gittiğimiz doktor profesör olduğu için sadece güvendik.. söyledikleri de umut aşılayıcı oldugu ıcın belki de güvenmek istedik
Bilemedim ben tam tersine olduğunu duymuştum ama inşallah senin bebeğin sağlıkla seninledir anneciği...

Bilemedim ben tam tersine olduğunu duymuştum ama inşallah senin bebeğin sağlıkla seninledir anneciği...
Aslında önemli değilmi sağ ve sol ıkı taraflı varikosel çıktı üstelik.. şu an bende sankı biraz daha konunun üzerine gitmeliydik gibi düşünüyorum.. eşimin babasında da varmış bu durum ameliyat olduktab sonra ilk çocuk olarak eşin dunyaya gelmiş . Genetik aktarıma tabii mi bilmiyorum varikosel..

İnan bende haddimi aşmak istemiyorum o yüzden konuşamıyorum ... Şu anda zaten gerginsin bu konuyu kenara köy ve rahatla inşallah bebeğin iyi ...bol bol dua oku Felak ve Nas sureleri inşallah birseycik olmaz.

İnan bende haddimi aşmak istemiyorum o yüzden konuşamıyorum ... Şu anda zaten gerginsin bu konuyu kenara köy ve rahatla inşallah bebeğin iyi ...bol bol dua oku Felak ve Nas sureleri inşallah birseycik olmaz.
Yok rica ederim bıldıklerınızı paylaşın ki bende daha bılınclı olmak ısterım… inşallah şu an çok gec değildir hersey için sadece bunu ümit ediyorum

Inşallah yolundadır her şey. Keşke başlığı 3. Kez kalp durması olarak atmayaydınız. Evrene pozitif enerjiler yollayın.

Cnm kaçlik igne kullanıyorsun kan sulandırıcı hap da kullanıyor musun birde hep aynı saate yapıyor musun cnm iğneyi

O an o kadar o kadar kotu oldum ki yinemi diye cok haklısınız sadece umut aradım inanın
Travmalarınız varmış. Dışardan konuşmam doğru olmaz ama ağizdan çıkan her söz çok önemli. Anmayın kötü şeyleri. Sadece sakin olup bebeği strese sokmamaya calışın. Inanan biriyseniz dua edin günlük ya mübdi esması çekin. Her şey yolundaysa şükür namazı kılın kontrollerden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…