Benim tanıgım 3 gende pıhtılaşma vardı 8000 kullandı vee takviye olarak kan sulandırıcı hap da kullanılması lazım o gebelikten 1 2 ay kullanılmaya başlanması lazim yanliş anlama ama doktorunu degiştir cunku her doktor aynı degil tanıdığımada bır doktor Du sonra düşük oldı erken dogum oldı sonra doktor degiştirdik eski doktoru 6000 verdi bu doktor 8000 hamdolsun kucagına aldi bebeğiniSadece 4000 oksapar aspirin ilavesi vermedi doktorum
Maşallah çok sevindim mutlu son olmasına sağlıkla büyüsünBenim tanıgım 3 gende pıhtılaşma vardı 8000 kullandı vee takviye olarak kan sulandırıcı hap da kullanılması lazım o gebelikten 1 2 ay kullanılmaya başlanması lazim yanliş anlama ama doktorunu degiştir cunku her doktor aynı degil tanıdığımada bır doktor Du sonra düşük oldı erken dogum oldı sonra doktor degiştirdik eski doktoru 6000 verdi bu doktor 8000 hamdolsun kucagına aldi bebeğini
Amin cnm o yüzden genetik testini al başka doktora da görün derim her doktor aynı olmuyır emin olMaşallah çok sevindim mutlu son olmasına sağlıkla büyüsün
Şu an bunun faydası olacagını sanmıyorum canım onerin ıcın tesekkur ederim.. ama doktoruma da guvenıyorum istanbulda bılınır basarılı hekımler arasında bir profesör kendisi.. ismi nete yazıldıgında her alanda takdir alan 5 yıldız yorumları olan bir doktor. Bu sekilde yonlendırdıyse vardır bır bıldıgıAmin cnm o yüzden genetik testini al başka doktora da görün derim her doktor aynı olmuyır emin ol
Sen bilirsin cnm hakkına hayırlısı olsun rabbim korktuguna ugratmasin inşallah saglıkla kucağına alırsınŞu an bunun faydası olacagını sanmıyorum canım onerin ıcın tesekkur ederim.. ama doktoruma da guvenıyorum istanbulda bılınır basarılı hekımler arasında bir profesör kendisi.. ismi nete yazıldıgında her alanda takdir alan 5 yıldız yorumları olan bir doktor. Bu sekilde yonlendırdıyse vardır bır bıldıgı
Allah razı olsun canım cok sağolSen bilirsin cnm hakkına hayırlısı olsun rabbim korktuguna ugratmasin inşallah saglıkla kucağına alırsın
Siz de daha once ıkı kez kalp durması yasadıgınızı belirttiniz.. peki mide bulantınız karın agrınız gögüs hassasiyeti bunlar devam mı edıyordu. Kürtaj sonrasına kadar belirtilerim devam etti dediniz bi sormak ıstedimallahım yardımcınız olsun kaç haftalık yavrunuz mevlam kortuğunuzu yaşatmmasın inşallah
Bana musait oldugunda özelden yazarmısın sadece bunlar degil baktiracağın cok test var ben 9 tane düsük yaptım bak hala bebegimi alamadim kucağıma simdi birsey bulduk bide bunu deniycezHenüz çocugum yok ama inan içimde istek de kalmadı… ıkı gende heterozigot çıktı birçok hekıme göre kan sulandırıcı dahi kullanmama gerek olmadıgı bılgısını aldım homosistein tahlıllerim güzel cıktı protein c ve s.. eşimde morfoloji sorunu var ıkı taraf varikosel cıktı morfoloji yüzde 2 ancak gittiğimiz prof sperm sayısı iyi oldugundan bunu önemsemedi
Hikayeni actıgın konudan detaylı okudum canım.. şu an yapabıleceğim birşey yok sanırım beklıyoruz henüz yarın kesınlesecek herseyBana musait oldugunda özelden yazarmısın sadece bunlar degil baktiracağın cok test var ben 9 tane düsük yaptım bak hala bebegimi alamadim kucağıma simdi birsey bulduk bide bunu deniycez
Şunu sormak istiyorum kalp durması yaşadığınızda kanama dısında gebelik belirtileriniz devam edıyor muydu? Göğüs şişkinliği hassasiyeti arada mide bulantısı alt karın agrısı gibiBana musait oldugunda özelden yazarmısın sadece bunlar degil baktiracağın cok test var ben 9 tane düsük yaptım bak hala bebegimi alamadim kucağıma simdi birsey bulduk bide bunu deniycez
Hayır etmiyordu goguslerimdeki agrı diruyordu mide bulantım kalmiyordu doktorum hep diyordu bulantin varsa korkma diye ama kasıklarım da agri oluyodu kanama sebebi ileŞunu sormak istiyorum kalp durması yaşadığınızda kanama dısında gebelik belirtileriniz devam edıyor muydu? Göğüs şişkinliği hassasiyeti arada mide bulantısı alt karın agrısı gibi
Evet ben sadece sana bu durumu atlattiktan sonra baska testler soyleyecegim insallah gerek kalmaz ama aklinda olsunHikayeni actıgın konudan detaylı okudum canım.. şu an yapabıleceğim birşey yok sanırım beklıyoruz henüz yarın kesınlesecek hersey
Doktora geldim mesaiye başlamasını bekliyorum. Benım de gogüs karıncılanmam devam edıyor mide bulantım zaten hiç olmamıstı sadece sabahları açlıktan öğürtü geliyor o kadarHayır etmiyordu goguslerimdeki agrı diruyordu mide bulantım kalmiyordu doktorum hep diyordu bulantin varsa korkma diye ama kasıklarım da agri oluyodu kanama sebebi ile
Evet durmus atısları.. yarın kürtajım olacak sabahmuayene oldunuz mu
Evet durmus atısları.. yarın kürtajım olacak sabah
ağlicam yaGözümde yaş kalmadı ağlamaktan
İnan algılayamıyorum dedi bişeyler ama dinleyemedim. Tek düşüncem acaba benım yüzümden mi ben mı yanlış bişey yaptım. Neler beklıyor bundan sonra dusunmeye gücüm kalmadıağlicam yaoff Allah yardımcınız olsun ne desem teselli olmaz bilirim..bi sebep söylüyolar mı
kendini suçlama lütfenİnan algılayamıyorum dedi bişeyler ama dinleyemedim. Tek düşüncem acaba benım yüzümden mi ben mı yanlış bişey yaptım. Neler beklıyor bundan sonra dusunmeye gücüm kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?