İlk kez kullanıyorum bu gebelikte tir tir titriyorum şu an ne yapıcam şaşırdım kendımı yoplayıp konuyu zor actımMerhaba görünce yazmak istedim her lekelenme olumsuz bir duruma neden olmuyor korkmayın lütfen. Başka bir doktora randevu alın hemen gidin ultrasonda baksınlar belki iğne de yaparlar.
Daha önceki gebeliklerde oksapar kullanmış mıydınız? Pıhtılaşma düzeyiniz nedir?
Sakin olun. Akıntı devam mı ediyor? Kırmızı kanama olsa bile çoğu zaman bir sıkıntı olmuyor inşallah iyidir bebeğiniz iyi düşünün. Ama sizin yerinizde olsam en yakın hastaneye giderdim ultrasonla baksınlar ki içiniz rahat etsinİlk kez kullanıyorum bu gebelikte tir tir titriyorum şu an ne yapıcam şaşırdım kendımı yoplayıp konuyu zor actım
Eşime diyemedim yıkılacak elim ayağım titriyoİlk kez kullanıyorum bu gebelikte tir tir titriyorum şu an ne yapıcam şaşırdım kendımı yoplayıp konuyu zor actım
Aksam kucuk bi koyuluk gibi gordum ama yanıldığımı düşündüm parcalı değil normal akıntının kahverengi hali.. kadın olmak çok zorSakin olun. Akıntı devam mı ediyor? Kırmızı kanama olsa bile çoğu zaman bir sıkıntı olmuyor inşallah iyidir bebeğiniz iyi düşünün. Ama sizin yerinizde olsam en yakın hastaneye giderdim ultrasonla baksınlar ki içiniz rahat etsin
Canım her leke düşük değildir ben de öyle sanıyordum ilk haftalar bebek yerleşiyor ondan da oluyor... için rahat etsin bi görün doktoraEşime diyemedim yıkılacak elim ayağım titriyo
Allah razı olsun sizden kımseye diyemedim yetıstınızSakin olun. Akıntı devam mı ediyor? Kırmızı kanama olsa bile çoğu zaman bir sıkıntı olmuyor inşallah iyidir bebeğiniz iyi düşünün. Ama sizin yerinizde olsam en yakın hastaneye giderdim ultrasonla baksınlar ki içiniz rahat etsin
Ikıncı kalp durmasında da lekelenme ile bel agrısı ıle basladı ondan dolayı cok korkuyorum dua edın nolurCanım her leke düşük değildir ben de öyle sanıyordum ilk haftalar bebek yerleşiyor ondan da oluyor... için rahat etsin bi görün doktora
Cesaretimi toplamam lazım doktora gıtmek zorundayımBelirttiğiniz haftada benim de kanamam olmuştu, oğlum şu an 15 aylık bir dana oldu. Her kanama düşük anlamına gelmiyor. Dr. Kağan Kocatepe'nin konuyla alakalı videosunu ekliyorum. İçinizi rahat tutun, yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Ederim canım benim de başıma geldi biliyorum bu durumu lütfen hastaneye gitt allahın izniyle bu sefer bi şey olmayacak gönlünü ferah tuttt..Ikıncı kalp durmasında da lekelenme ile bel agrısı ıle basladı ondan dolayı cok korkuyorum dua edın nolur
Elbette doktora gidin, teşhis konsun. Her şey olacağına varır diye düşünün.Cesaretimi toplamam lazım doktora gıtmek zorundayım
Belirtilerim de devam edıyor bu iyi birşey diye düşünüyorum dimiElbette doktora gidin, teşhis konsun. Her şey olacağına varır diye düşünün.
Geçmiş olsun.
Elbette iyi bir şey.Belirtilerim de devam edıyor bu iyi birşey diye düşünüyorum dimi
Evet evet daha önce ki lekelenmemde goguslerım sabah dolgunken bir anda yumuşadı sımdı kendıme geldikce anımsıyorum 2018 yılındaydı cok zaman geçti kafamda aklımda unutmak ıcın elimden geleni yaptım normal hayata adapte olamıyordum..Elbette iyi bir şey.
İlk gebeliğimde kanama yaşamıştım ve yavrumun kalbi durmuştu... O an bir şeylerin yolunda olmadığını anlıyorsunuz zaten, bütün belirtiler yok olup gidiyor.
Oğlumda, 7. haftada az kahverengi kanamam oldu. Aynı korkuları yaşadım. 10. haftada kontrolde doktorum "İçerde kanama alanı var fakat dışarı atmayabilir, vücut kendi içinde dönüştürebilir. Ama kanama görürsen de korkma, bebeği etkileyen bir yerde değil" demişti.
Doktora gidin, içiniz ferah olsun. Ama hep olumlu düşünün olur mu? Yavrunuz şu an annesine sımsıkı tutunmuş bir şekilde, her şeyinizden etkileniyor.
Soyledim şimdi gelmesini beklıyorum canım beraber gidecegız doktora. İşteydi o daGöğüs sızlaması bel ağırısı gebelikte oluyor normal birşey kahverengi kanaması da doğal.. Panik yapmamalısın eşine endişelerini paylaş doktor a git için rahatlasın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?