3. Kez kalp durması?

Sesim kısılmış aglamaktan.. inan çaresizlik çok zor bılıyorum sende kolay sınavlardan gecmedin Allah büyük

Sesim kısılmış aglamaktan.. inan çaresizlik çok zor bılıyorum sende kolay sınavlardan gecmedin Allah büyük
Canım Merhabalar, Bende 5 düşük yaşamış biri olarak sana yazıyorum.Belki sana bir umut yada bir pencere olabilirim.
Her kalp atışı durduğunda deli gibi ağlayıp bu forma her defasında böyle düşük yaşayıpta sonrasında evladını kucağına alan varmı diye yazıp duruyordum. Çünkü yanımdaki insanlardan yada doktorlardan olabilir bi daha dene mantıgını asla ve asla anlayamıyordum. fazlasını istersen tekrarlayan 5 düşük sonrası genetik tüp bebek yaptırıp sonuç alan varmı? bu topicten öğrenebilirsin. Kan pıhtılaşma testlerim genetik testlerim vs vs vs vs.

Artık o kadar yılmıştım ki 5. kezde kalp durmasını gördüğüm anda artık 7. haftayı hiç geçemicem, benim karnım asla büyümeyecek diye umudumu tamamen yitirmiştim. Yapılan kürtajlar, artık doktorların sende kan pıhtılaşması dışında bişey yok psikolojin bozulmuş ondan diyerek psikolaga yönlendirmeler mi dersin. Aylarca korunun bu testleri yap sonra demeler mi ah be kuzum 3 yıl neler yaşadım bi ben bi Allahım bilir.
Sonrasında mı? 5. kürtajdan sonra tamamen umudumu yitirmişken deli gibi tüp bebek arastırmaları yaptım. Çünkü yaşadığım şehirdeki bütün doktorlar prof, doc, tüp bebek uzmanlarının hepsi artık emriyolarda sıkıntı var kesinlikle genetik tüp bebek yaptırman lazım diyip durdular. Boşuna istanbullara gidip paranı saçma aynı işlemi biz burda yapıyoruz dediler birde.
Şükürler olsun ki, aylarca araştırmalarım sonucu kürtajdan sonra bi türlü kendine gelemeyen vucudumla adet gördüm bi 15 gün sonra istanbula gittim. Doktorum Müstecep Kavrut bu arada.
Gittiğimde tamamen umudunu yitirmiş biri vardı ve koskocaman sağlık dosyam ağlayıp şiş gözlerle gitmiş bir ben.
HSG çekti öncesinde, kürtajlardan tamamen etkilenmiş bir rahim ve 2,5-3 senede 5 kez gebe kalınmış düşün. Yapısıklıklar gördü ve sol tüpün kapanmış dedi kürtajlardan dolayı tabi. ( bu arada doktorların hepsi rahminde hiç bi sıkıntı yok diyip bu rahimle bana tüp bebek yapıcaklardı?) ve CD 56 testi diye bir test önerdi. Mutlaka araştır Rahimden bi parça alınıyor ve naturel killer diye geçen bi test. Yapısıklıklar için bi sonraki güne şineşi diye bi operasyon oldum, operasyon sırasında da CD 56 testi aldı. Sonrasında sana tüp bebek yapmıcam ( ki ben artık dayanamıyorum bana sadece tüp bebek yapın dememe rağmen) 2 ay deneyin gebe kalır kalmaz beni ara CD 56 yüksek çıkarsa sana haftalık serum tedavisi başlıcaz dedi.
Tabi denemek dahi istemiyorum o kadar umitsiz ve perişan haldeydim. CD 56 yüksek çıktı. O ay gebe kaldım doktoru deli gibi arıyorum. Serumu söyledi ve burada bulamadık. İstanbuldaki eczanelerden getirdik ama yine sevinemiyoruz eşimle çünkü hep hüsran oldugumuz için, amaan Allaha emanet dedik ikimizde.
Yani uzattım biliyorum ama anlatacak inan birsürü şeyim var. Şuan 22 haftalık hamileyim kuzum. Şimdi sil gözyaşlarını sıkıca Rabbine sığın. 7 haftayı asla ve asla geçememiştim binlerce kafamda soru işareti vardı, bi serum ya bi serum? 16 haftaya kadar serum , her sabahta oksopar vuruldum. öncekilerde de neler neler kullanmadım ki.
Lütfen umutsuz olma. yaralarını inşallah hemencecik sar, bana ne sorun olursa sorabilirsin kendimi resmen benim gibi düşük yaşayıp kapıları kapanmış olanlara adadım. Hele ki Evladımı inşallah sağlıkla sıhhatle kucagıma alayım, yazıcam kocaman topicle düşük yapanlar asla umidinizi kaybetmeyin bütün süreçlerimi teker teker anlatıcam.

Kendine iyi bak canım, bol dua et ve umudunu asla kaybetme olur mu.Unutma yalnız değilsin.

Benzer bir öyküm var, iki düşükle. Gözlerim dolu dolu okudum. Çok sağolun, umut oldunuz. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sevgiler kocaman!

Benzer bir öyküm var, iki düşükle. Gözlerim dolu dolu okudum. Çok sağolun, umut oldunuz. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sevgiler kocaman!
Çok teşekkür ederim umarım benim kadar zorlu yollardan geçmeden sağlıkla sıhhatle tez zamanda isteyen herkes evlat sahibi olsun! Birazcık umut olabildiysem ne mutlu bana Rabbim yardımcınız olsun sizinde

Merhaba çok geçmiş olsun. Ben de 3.kaybımı yaşıyorum. 9 kaybın sebebi var mıydı? Bebeğiniz oldu mu daha sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…