3. Kez kalp durması?

Soyledim şimdi gelmesini beklıyorum canım beraber gidecegız doktora. İşteydi o
Kesınlıkle cok haklısınız.. size çok ama çok gecmıs olsun.. eşimi beklıyorum elim ayagım dolandı sabah arkadaşlarımda da düşük yapan bıle yok çok şükür burda paylasmak ıstedım hamılr olduğumu ogrendıgımden beri aksama kadar burada cıkamıyorum bugün de bu durumla karsılasınca ılk aklıma burası geldi

Lütfen sakin olun haziran anneleri grubunda hemen hemen çoğumuz kırmızı kanama geçirdik yoğun olan bile oldu düşük yaşayan olmadı sakin olun bi doktora gidin içiniz rahatlasın

Durum nasıl? Gittiniz mi doktora? Toplantım var her an bakamıyorum, durumu öğrenince beni etiketler misiniz?

Eğer bi sorun yaşarsanız yazarmısınız bana birsey onerecegim doktorunuza mutlaka soyleyin bu arada umarım hersey yolundadır

Eğer bi sorun yaşarsanız yazarmısınız bana birsey onerecegim doktorunuza mutlaka soyleyin bu arada umarım hersey yolundadır
Biraz daha kendime geldim kalp atımı yavaşlamıs düşük onleyici iğne yapıldı.. beklemedeyim ama pek umut yokmus

hemen doktora git canım benim felaket tellallığı yapmak istemem ama benimde kürtajdan sonra uzun süre belirtilerim devam etmişti. bu arada bende 2 kez kalp durmasından dolayı kürtaj oldum allahım hayırlı zamanda sağlıkla versin inşallah

Kahverengi çok sorun değil ama eskiden olan bir kanamanın varlığına işaret eder. Doktora git baksınlar ve progesteron iğnesi yazsınlar. Acıtır biraz ama sorunu 2 gün içinde kesiyor
yanlış yönlendirme yapmayın lütfen sağlıklıksız embriyoya yani düşecek olan bebeği progesteron iğnesi de fitilide %100 mani olamaz. ben her iki düşüğümde de hem fitil hem iğnesini kullanmama rağmen olan oldu. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Benım de göğüs şişkinliğim damarlanma dün sabah daha fazlaydı azaldıgını goruyorum damarlar gitmiş yıne dolgun ama dun sabahki kadar değil belimin agrısı gecti iğneden dolayı akıntım da gecti bekliyorum sımdı

hastanede mi bekliyorsun canım inşallah herşey yoluna girer keşke elden bişey gelebilse seni çok iyi anlıyorum bende 2 kayıptan sonra tekrar bekliyorum korkularını endişelerini benden iyi kimse bilemez dualarım sizinle

Evdeyım sımdı canım uzanıyorum sadece.. benın de daha oncr ıkı kez kalp durması sonucu kürtajım oldu bu da üç olacak sanırım

kötü düşünme ama kendini de bırakma lütfen ne dedi doktor ben kanama başladığında hergün fitil ve iğneyle devam etmiştim
Fitile devam dedi Pazartesi tekrar cagırdı.. zaten kalp durması olursa da haftası kucuk oldugu ıcın zarar vermeyeceğini soyledi.. herseye hazırlıklı ol dedi bu gibi durumlarda yapılacak farklı bir tedavi yontemi yokmus zaten.. cunku sulandırıcı iğnemi kullanıyorum alternatif sunamadı

evet maalesef öyle başka bir yöntem yok maalesef bekle bakalım Allahtan ümit kesilmez hayırlı haberlerini bekliyor olacağım

evet maalesef öyle başka bir yöntem yok maalesef bekle bakalım Allahtan ümit kesilmez hayırlı haberlerini bekliyor olacağım
Yine kürtaj olursan sanırım artık bebek durumlarını rafa kaldıracagım bünyem kaldırmıyor artık şu an ne hissettiğimi tarif edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…