Soyledim şimdi gelmesini beklıyorum canım beraber gidecegız doktora. İşteydi o
Kesınlıkle cok haklısınız.. size çok ama çok gecmıs olsun.. eşimi beklıyorum elim ayagım dolandı sabah arkadaşlarımda da düşük yapan bıle yok çok şükürKorkmayın insallah birsey olmaz ben 9 kayıp yaşadım ama tecrübelerime dayanarak soyluyorum kimsenin yasadıkları kimseyle bir degil o yuzden siz kendinizi dinleyin ve bi doktorla görüsün progestan ve proluton igne verebilirler belkide aspirini lekelenme durana kadar kesebilir igneye devam edersiniz burdan bi birsey yapamayiz doktora mutlaka gidin
Lütfen sakin olun haziran anneleri grubunda hemen hemen çoğumuz kırmızı kanama geçirdik yoğun olan bile oldu düşük yaşayan olmadı sakin olun bi doktora gidin içiniz rahatlasınBugün oksapar ve progestan kullanmama ragmen kahverengi akıntım geldi doktorum izinde sizin boyle olan oldumu daha once ıkı kez kalp durması sonucu kürtaj oldum.. gebelik belirtilerim devam ediyor. Bugün 8. Haftadayız belim agrıyor göğüslerim hala acıyor delirmek üzereyim
Evet evet daha önce ki lekelenmemde goguslerım sabah dolgunken bir anda yumuşadı sımdı kendıme geldikce anımsıyorum 2018 yılındaydı cok zaman geçti kafamda aklımda unutmak ıcın elimden geleni yaptım normal hayata adapte olamıyordum..
gittik doktor alttan baktı şimdi cihazdan olabılır dedi alamadı atışları radyolıjiye yonlendirdi onu bekliyorumDurum nasıl? Gittiniz mi doktora? Toplantım var her an bakamıyorum, durumu öğrenince beni etiketler misiniz?
Benim 3ggebeligimdede 12.haftaya kadar hep leke geldiIkıncı kalp durmasında da lekelenme ile bel agrısı ıle basladı ondan dolayı cok korkuyorum dua edın nolur
Son durumunuz nedir? Ins iyisinizdirSoyledim şimdi gelmesini beklıyorum canım beraber gidecegız doktora. İşteydi o da
Son durum nedir?gittik doktor alttan baktı şimdi cihazdan olabılır dedi alamadı atışları radyolıjiye yonlendirdi onu bekliyorum
Eğer bi sorun yaşarsanız yazarmısınız bana birsey onerecegim doktorunuza mutlaka soyleyin bu arada umarım hersey yolundadırKesınlıkle cok haklısınız.. size çok ama çok gecmıs olsun.. eşimi beklıyorum elim ayagım dolandı sabah arkadaşlarımda da düşük yapan bıle yok çok şükürburda paylasmak ıstedım hamılr olduğumu ogrendıgımden beri aksama kadar burada cıkamıyorum bugün de bu durumla karsılasınca ılk aklıma burası geldi
Biraz daha kendime geldim kalp atımı yavaşlamıs düşük onleyici iğne yapıldı.. beklemedeyim ama pek umut yokmusEğer bi sorun yaşarsanız yazarmısınız bana birsey onerecegim doktorunuza mutlaka soyleyin bu arada umarım hersey yolundadır
hemen doktora git canım benim felaket tellallığı yapmak istemem ama benimde kürtajdan sonra uzun süre belirtilerim devam etmişti. bu arada bende 2 kez kalp durmasından dolayı kürtaj oldum allahım hayırlı zamanda sağlıkla versin inşallahBugün oksapar ve progestan kullanmama ragmen kahverengi akıntım geldi doktorum izinde sizin boyle olan oldumu daha once ıkı kez kalp durması sonucu kürtaj oldum.. gebelik belirtilerim devam ediyor. Bugün 8. Haftadayız belim agrıyor göğüslerim hala acıyor delirmek üzereyim
yanlış yönlendirme yapmayın lütfen sağlıklıksız embriyoya yani düşecek olan bebeği progesteron iğnesi de fitilide %100 mani olamaz. ben her iki düşüğümde de hem fitil hem iğnesini kullanmama rağmen olan oldu. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahKahverengi çok sorun değil ama eskiden olan bir kanamanın varlığına işaret eder. Doktora git baksınlar ve progesteron iğnesi yazsınlar. Acıtır biraz ama sorunu 2 gün içinde kesiyor
allahım yardımcınız olsun kaç haftalık yavrunuz mevlam kortuğunuzu yaşatmmasın inşallahBiraz daha kendime geldim kalp atımı yavaşlamıs düşük onleyici iğne yapıldı.. beklemedeyim ama pek umut yokmus
Benım de göğüs şişkinliğim damarlanma dün sabah daha fazlaydı azaldıgını goruyorum damarlar gitmişhemen doktora git canım benim felaket tellallığı yapmak istemem ama benimde kürtajdan sonra uzun süre belirtilerim devam etmişti. bu arada bende 2 kez kalp durmasından dolayı kürtaj oldum allahım hayırlı zamanda sağlıkla versin inşallah
8 hafta 2 gun bugünallahım yardımcınız olsun kaç haftalık yavrunuz mevlam kortuğunuzu yaşatmmasın inşallah
hastanede mi bekliyorsun canım inşallah herşey yoluna girer keşke elden bişey gelebilse seni çok iyi anlıyorum bende 2 kayıptan sonra tekrar bekliyorum korkularını endişelerini benden iyi kimse bilemez dualarım sizinleBenım de göğüs şişkinliğim damarlanma dün sabah daha fazlaydı azaldıgını goruyorum damarlar gitmişyıne dolgun ama dun sabahki kadar değil belimin agrısı gecti iğneden dolayı akıntım da gecti bekliyorum sımdı
Evdeyım sımdı canım uzanıyorum sadece.. benın de daha oncr ıkı kez kalp durması sonucu kürtajım oldu bu da üç olacak sanırımhastanede mi bekliyorsun canım inşallah herşey yoluna girer keşke elden bişey gelebilse seni çok iyi anlıyorum bende 2 kayıptan sonra tekrar bekliyorum korkularını endişelerini benden iyi kimse bilemez dualarım sizinle
kötü düşünme ama kendini de bırakma lütfen ne dedi doktor ben kanama başladığında hergün fitil ve iğneyle devam etmiştimEvdeyım sımdı canım uzanıyorum sadece.. benın de daha oncr ıkı kez kalp durması sonucu kürtajım oldu bu da üç olacak sanırım
Fitile devam dedi Pazartesi tekrar cagırdı.. zaten kalp durması olursa da haftası kucuk oldugu ıcın zarar vermeyeceğini soyledi.. herseye hazırlıklı ol dedi bu gibi durumlarda yapılacak farklı bir tedavi yontemi yokmus zaten.. cunku sulandırıcı iğnemi kullanıyorum alternatif sunamadıkötü düşünme ama kendini de bırakma lütfen ne dedi doktor ben kanama başladığında hergün fitil ve iğneyle devam etmiştim
evet maalesef öyle başka bir yöntem yok maalesefFitile devam dedi Pazartesi tekrar cagırdı.. zaten kalp durması olursa da haftası kucuk oldugu ıcın zarar vermeyeceğini soyledi.. herseye hazırlıklı ol dedi bu gibi durumlarda yapılacak farklı bir tedavi yontemi yokmus zaten.. cunku sulandırıcı iğnemi kullanıyorum alternatif sunamadı
Yine kürtaj olursan sanırım artık bebek durumlarını rafa kaldıracagım bünyem kaldırmıyor artıkevet maalesef öyle başka bir yöntem yok maalesefbekle bakalım Allahtan ümit kesilmez hayırlı haberlerini bekliyor olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?