- 17 Temmuz 2021
- 6.714
- 21.825
Teknesinin vidalarini sıkarken bi anda bu sabah kuşburnu icmeden evden ciktigini farketti ve kosarak evin yolunu tuttuMaşasız ve ısısız buklelerin en iyi adresi saça bağlanan domestos lekeli lastikli don
Kuşburnu, tekne, vida
cheescake yapmak için limon almaya gitmiştim ama pazar tezgahındaki limon desenli banyo paspaslarını alıp döndümTeknesinin vidalarini sıkarken bi anda bu sabah kuşburnu icmeden evden ciktigini farketti ve kosarak evin yolunu tuttu
Banyo paspasi, pazar tezgahi, limon
Günde plastik tabakta kısır, biber turşusu, ağlayan pasta yerken kuaför komşum saçlarıma katlı kesim attıDuştayken canim kunefe istedi cikinca siparis vermek icin aradim, tam o anda komsunun horozu ötmeye baslayinca sesim duyulmadi kunefeci telefonu kapatti
Katli kesim, biber tursusu, plastik tabak
Kafamda caldi su an melodisiKazandibi yapmak için ocağa şekeri eritmeye bırakmıştım derken ocağın yanındaki kolonya alev almasın mı koşa koşa tuvaletten su doldurup söndürmeye çalışırken tuvalet terlikleriyle evi turladığımı fark etmem….
(Hint dizilerine bağlıyorum iyice)
Süpürge, pencere, çamur
Yan komşumla akşam üstü iki üç dedikodu yapmak için sözleşmiştik bir gittim kral masası hazırlamış imam bayıldıdan tut da krem karamele kadar her çeşit…Kafamda caldi su an melodisi
Yorgun argin eve süpürge tutarken pencerelerin de baya çamur oldugunu farkedip sinirlendim gidip hortumla pencerelere su tuttum parkeler makarna gibi sisti
Yan komsu, imam bayildi, dedikodu
Gulyabani isimli türk filmini yağmurlu bir gecede izleme gafletinde bulunan gençler yıldırımın düşme sesiyle soluğu tuvalette aldılarYolda yürürken kapkaca uğrayan kadın kapkaççıyi bir karambole getirip kafasını yangın tüpü ile yardı
Yıldırım ,türk filmi,tuvalet
Uykum gelip yatınca kendimi bir şehrazat masalının ortasında acayip bir rüyada buldumGulyabani isimli türk filmini yağmurlu bir gecede izleme gafletinde bulunan gençler yıldırımın düşme sesiyle soluğu tuvalette aldılar
Masal, şehrazat, uyku
Tam yatak örtüsünu toplarken dışarıda çalan siren yüzünden giydiğim bluzun balenleri ortaya çıktıUykum gelip yatınca kendimi bir şehrazat masalının ortasında acayip bir rüyada buldum
Siren, yatak örtüsü, balen
Yemek yapmak isterken sıvı yağı çantama döktüm bu arada çantada bulunan yüzüğüm kayıp düştüSıvıyağ çanta yüzük
Duş alan gelin çekyatin altına girdi (nedense)Yemek yapmak isterken sıvı yağı çantama döktüm bu arada çantada bulunan yüzüğüm kayıp düştü
Duş,gelin, çekyat