- 11 Mayıs 2022
- 2.355
- 2.844
Gece vakti mezarlıkta lahana sarması yiyen gençler sokak fenerinin ampulünün patlamasından korkup vefat ettilerLos bir ortamda sevgilisine aşk sözcükleri fisildarken ortamı birden lağım kokusu sardı
Ampul,mezar,lahana
Sobanın fırınında çikolatalı kek pişirip yerken kitap okudum.
Semiz otu, düyunu umumiye, sittin
Semiz otlu salatasını yerken tarih vizesine çalışan oğuz notlarda hiç bilmediği dûyunu umumiye’yi de görünce ben bu dersi sittin sene geçemem diye iç geçirdi
Merdiven, battaniye, kaşık
Evinin temizliğine bile karışan kaynanasının ağzına kürekle vurmak isteyen seher domestos ani bir kararla onu Mars'a yollamanın daha doğru bir karar olabileceğini düşündüBattaniyesine sarılıp merdivende Nutella kaşıklamaya başlayalı ne kadar olmuştu bilmiyordu …
Mars, kaynana, kürek
Evinin temizliğine bile karışan kaynanasının ağzına kürekle vurmak isteyen seher domestos ani bir kararla onu Mars'a yollamanın daha doğru bir karar olabileceğini düşündü
Mahkeme, yeşil soğan, domestos
Bebeği için masaya süt bırakan anne ,geri döndüğünde sütü kedinin içtiği gördü.
Sigara,maç,sarimsak
Maşasız ve ısısız buklelerin en iyi adresi saça bağlanan domestos lekeli lastikli donKayinvalidem patlamis misirdan tirtiklarken bi yandan da bu yaz Fethiye'de paraşütle atlama hayali kuruyordu, elimdeki çaydanligi yavasca yere biraktim
Lastikli don, maşa, domestos