- 17 Temmuz 2021
- 6.714
- 21.825
Bana misafirlige gelen çinli arkadaşima perde pilaviyla tavuk sote yapmistim, dun onun evindeydim ve ikram ettigi sey hamam bocekli salataydiUranyum bulan adam yanlislika yaprak sarmasina karistirinca karısı zıkkım ye dedi
Perde,tavuk,hamam bocegi
Helal ahahhaBütün gün liposuction ameliyatı yapmaktan yorgun düşen DoktorChocolita , evine nihayet vardığında, savaş alanına dönen mutfağına, üzerine makarna dökülmüş halısına ve yerde ters şekilde duran süzgece bakıp benim mesaim hiç bitmeyecek galiba diyerek iç gecirdi.
Kedi, tren, balikadam
Cok iyi ters köşe yaparımHelal ahahhaönce bir anlayamadım liposuction yapmadım ki ben diyorum
Fantastik filmlere olan düşkünlüğümden bir balık adamla trene binip kaçmak ve bir sürü kedi sahiplenmek isterdim
Saç, fiş, afrodizyak
Dedi senaristCok iyi ters köşe yaparım
Genc kadın, az once saçlarını sekillendirmek için kullandığı maşanin fisini çekti, ayna karşısında omuzlarına dökülen buklelerine ve makyajina hızlıca bir bakış atip kendinden emin bir şekilde "bir akrep kadınının kendinden başka afrodizyağa ihtiyacı yoktur" diye mirildandi...
Havuç Saman Pense
Cips yiyerek yaptığım göbeğe bakıp, bilgisardan Mersin'de karın germe ameliyatı olanların sonuçlarını görüp iç geçirdimAhirda pense ile kapı tamiri yapan usta samanlarin içine karışmış bir cuval havuç buldu
Mersin, bilgisayar,cips
Bahçemizde ki kurbağaya kalem kullanarak oyalı yazma diktimİlikli kemik ile yapılan yemeği kımız eşliğinde tüketirken bir anda kendimi kara deliğin için de buldum
Oyalı yazma,kalem,kurbaga
İnek gibi yolun ortasında amaçsızca dikilen insanlara direk girmesin, sandalye verelimCanım kedime altından çeyiz yaptım.
Direk , inek sandalye
Kamış üfleyeyim dedim ağzıma hamur kamışa jelibon tıkanmış.Perdeyi açıp yıldızlı oje süren kadına el salladım
Kamış, hamur, jelibon