- 29 Mart 2023
- 359
- 312
Heeeeehee abi ben olayi yanlis anlamışım tek cümle yerine şiir yazdımBu aksam bol bol HAVUÇ yedim
Gece durmadan işedim battı NEVRESİM
Birde hatıra kalsın kepazeliğim diye cektim RESİM
Şifonyer, tuvalet bezi, saksafon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeeeehee abi ben olayi yanlis anlamışım tek cümle yerine şiir yazdımBu aksam bol bol HAVUÇ yedim
Bu aksam bol bol HAVUÇ yedim
Haritadan tespit ettigim muazzam yere giderken yolda lastik patladı.1 tane cümle yazmanız gerekiyor ama siz bilirsiniz :) 3 kelime 1 cümle...
Şifonyerden tuvalet bezini aldığım gibi saksafonu silmeye başladım.
Harita, muazzam, lastik
Haritadan tespit ettigim muazzam yere giderken yolda lastik patladı.
Hediye, iplik, çekic
Çorba içerken kaynanamın geleceğini öğrendiğimde bir ejderhanın sırtında dünyanın öbür ucuna gitmek istedimİplikle bağladığı özensiz hediye paketinden çekiç çıktı
Ejderha, dünya, çorba
Çorba içerken kaynanamın geleceğini öğrendiğimde bir ejderhanın sırtında dünyanın öbür ucuna gitmek istedim
Ray, pul, keçi
Şile de şekilsiz bir adam peşime takılıp şilte gibi kadınsın dediBir pul kadar değerim yok diyip kendini raylara attı keçi inadından...
Şilte, şile, şekil
Şile de şekilsiz bir adam peşime takılıp şilte gibi kadınsın dedi
zambak, zincir, zarf
(Önce şilte neymis diye baktım parke altına konulan ince bir şeymis. Bende zayıflamaya çalıştığım için öyle bağlantı kurdum )Hayatımda duyduğum en orijinal sapıklık sözü şilte gibi kadınsın avsjsbsnshsb
Zambak desenli zarfın içinden zincir çıktı
Hadise, hamile, suvari
(Önce şilte neymis diye baktım parke altına konulan ince bir şeymis. Bende zayıflamaya çalıştığım için öyle bağlantı kurdum )
Hadise Mehmet Dinçerlerden ayrılınca bir süvari yaklaşıp hamile misiniz diye sordu
Kepek, şeker, kauçuk
(Ay midemm )
Kaynanam hiç şeker bir insan değil ayrıca saçındaki kepekleri de kauçuk kadar olmuş
Atlet, atik, batık
(Ay midemm )
Annem tırnağındaki batıkla uğraşan babamı hep atletik ve atik hayal edip üzülürdü
Çan, çin, çuval
Nusretin etine hasretken ekmek arası dönerle vuslata erdimAnnen napıyo öyle asshsjdhdb
Covidi çıkaran bu çinlileri çuvala koyup çan diye sallayacaksın
Hasret, nusret, vuslat
Nusretin etine hasretken ekmek arası dönerle vuslata erdim
Yelkovan, süpürge, metres
Vayy bunu sevdim bakYelkovan 3ün üzerindeyken patronun karısı kocasının metresini süpürge ile dövdü
Gecelik, geveze, angut
Coşkun bir nehir kenarında dizimi izlerken yabancı bir tavuk tarafından boğuldumAkşam yemeğinde sarımsak yemiş olan manken kokudan bayılıp gözünü çadırda açtı.
Coşkun,tavuk,dizi