- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.622
Yaaa çok tatlısın, aminn kuzumm hepimiz inşallahAnlatma Semracan bazı imtihanlar zordur... öyle güzel anılar yasa ki inşallah acın hafiflesin
Şifon elbisesiyle bateri çalan kadın, her vuruşta geçmişine bir çarpı atıyordu...Denizden gelen atletli çocuk koltuğa yakın bir sandalyeye oturdu.
Bateri çarpı şifon
Yalıda hizmetçilik yapmaya başlayan Hatçee masada ki üzümlerden birer ikişer yiyordu.Şifon elbisesiyle bateri çalan kadın, her vuruşta geçmişine bir çarpı atıyordu...
Olta üzüm yalı
Lamba kapalı olduğu için yazı yazamiyordu bu onu delirtti.masa ustunde gordugu etikette not yaziyordu,gorunce sinirlendi vr çöpe atti
yazı,deli,lamba
Ne kadar net yazmışsınmasa ustunde gordugu etikette not yaziyordu,gorunce sinirlendi vr çöpe atti
yazı,deli,lamba
Takkeli göbeği şiş adam, lüferleri löp löp yutuyorduNe kadar net yazmışsın
Kk daki yazılan imlasız konuları okuyan tencere deli bunlar ya deyip masa lambasını kapadı.
Lüfer şiş takke
Pijaması üstünde gorilli peluşları ayağında evde patır patır yürüyordu.Takkeli göbeği şiş adam, lüferleri löp löp yutuyordu
Ayak goril pijama
Sarabi cok içen adam geveze gibi konuşup gürültü yapıyordu, şişe de durduğu gibi durmuyordu tabiPijaması üstünde gorilli peluşları ayağında evde patır patır yürüyordu.
Şişe şarap geveze
Şiir okursam kölem olursun demişti ağzıyla kuş tuttu sahip olamadı
Sakal, bavul, sinsi
Bale papucu giyen joleli adam soğanlı menemen yerken derinlerden gelen kebapçı olma isteğine karşı koyamiyorduKadın bavulunu toplarken sakallı adam sinsi sinsi çaktırmadan arkasından bakıyordu
Jöle, Bale, Soğanlı menemen
Dip boyami yaptırmak için gittiğim kuaförü karıncalar basmıştı adamın umrunda bile değildi çivi cakiyorduBale papucu giyen joleli adam soğanlı menemen yerken derinlerden gelen kebapçı olma isteğine karşı koyamiyordu
Dip boyası, karınca, çivi
Poşet poşet boncukları toplayıp yelkovanin ilerleyişini seyrettimDip boyami yaptırmak için gittiğim kuaförü karıncalar basmıştı adamın umrunda bile değildi çivi cakiyordu
Poşet yelkovan boncuk
Samanlikta onu bekliyordum inci gibi parlarken, o bir geldi köpek balığı gibiPoşet poşet boncukları toplayıp yelkovanin ilerleyişini seyrettim
Saman, inci, köpekbalığı
Bu aksam bol bol HAVUÇ yedimKimyadan alınca dudağında uçuk çıktı bu da ona kapak oldu
Nevresim, resim, havuç
(En son 1 şubatta oynamışız çok gülmüştüm ondan sonra da bir daha o kadar gülemedim