- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.622
İşine gelmediği yerde kaç maho ağa gibi totoya vura vura ayaklarıVar evet bazen iyi oluyo bazen iyi olmuyo ama
Vallaha da sataram hemide köyüİşine gelmediği yerde kaç maho ağa gibi totoya vura vura ayakları
Gel gel düğün yeni basladiHiç çağırmıyosunuz da zaten canım sıkkın ayıp ayıp alındım size
Beş altı dk önce salya sümük ağlıyordum iyi geldi açıldım, hadi oynayalım kafamız dağılsın.Gel gel düğün yeni basladi
Aglamak yok semra ne oldu kiBeş altı dk önce salya sümük ağlıyordum iyi geldi açıldım, hadi oynayalım kafamız dağılsın.
Anlatırsam yine ağlarımAglamak yok semra ne oldu ki
Kendim çalar kendim oynarım yoksaniz diyon yanii adamsınnnKıyamam size
Ee napacuk o zaman semraaaaaAnlatırsam yine ağlarım
masal diyari gibi nehir kenarinda yedik kakuleli kurabiyelerimiziHöt zöt konuşan adam koca götünü yayarak oturdu.
Kakule, nehir, masal
erkekmiymisKendim çalar kendim oynarım yoksaniz diyon yanii adamsınnn
Kiz hot zot gotten kurtardım sizi yaKendim çalar kendim oynarım yoksaniz diyon yanii adamsınnn
Benim profile göz atarsın, anlarsın zaten kuzu hadi oyuna devamEe napacuk o zaman semraaaaa
Anlatma Semracan bazı imtihanlar zordur... öyle güzel anılar yasa ki inşallah acın hafiflesinAnlatırsam yine ağlarım
Vaay minikmasal diyari gibi nehir kenarinda yedik kakuleli kurabiyelerimizi
deniz ,atlet,koltuk
Cok acayip şeyler yazabilirdim iyi olduKiz hot zot gotten kurtardım sizi ya
Heee çükü bilem varmiserkekmiymis
Denizden gelen atletli çocuk koltuğa yakın bir sandalyeye oturdu.masal diyari gibi nehir kenarinda yedik kakuleli kurabiyelerimizi
deniz ,atlet,koltuk