- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.087
Kornişe perdeleri taktıktan sonra bavulunu aldı, evden çıktı. Uçaktaydı artık birazdan türbülansa girileceği anons edildi. Az sonra uçak türbülansa girmiş sallanıyorlardı, o sırada üst bölmede
-gizlice bir yolcunun içeri koyduğu- kornişon turşusu üstüne döküldü.
Star kaymak bıyık
Hatçee uçaktan korkuyor.3 kelime 1 cümle değil de 3 kelime 1 paragraf olmuş ahahahahahah hatceye nolduuu bunu yapan kesin hatcedir
Ünlü star ibrahim tatlısesin kaymak yerken bıyıklarına kaymak bulaştı
Horoz, horon, koro
Hatçee uçaktan korkuyor.
Kitap okuma diye bir illet var hep bu yüzden
Koroya katılan horoz, gösteri için horon tepmeyi önerdi.
Beş tutkal battaniye
Bolonez sos alan aşçı yardımcısı polenezköye doğru yürümeye başladı, yolda canı jelibon çekti, aldı yedi.Beş battaniyeye tutkal dökülünce beşini de çöpe attı
bolonez sos, polenezköy, jelibon
Bolonez sos alan aşçı yardımcısı polenezköye doğru yürümeye başladı, yolda canı jelibon çekti, aldı yedi.
Çarpı pırasa aşçı
Olgunlasmamis ham karpuzlari yamyam gibi yiyen kaynanam, cır cır olunca, gamlı baykuş gibi oturduYemek için alışverişe çıkan aşçı pırasayı sepete atınca listeye bir çarpı attı :)
Gam, ham, yamyam
Kelimeler?Çile çeke çeke altınları topladım külçe külçe hayat aktı geçti birde baktım elimde kalmış sadece boş file
Acı top biberleri fazla kaçıran eniştem tuvaletten çıkamayınca sinemaya yetisemedik.Sinema top acı biber
Acı top biberleri fazla kaçıran eniştem tuvaletten çıkamayınca sinemaya yetisemedik.
Kel, balık, ayva.
Rumuzu sevimli olan adam saat dokuzda domuz avına çıktı.Vejateryen olduğunu söyleyen kel adam balık değil ayva yemeyi tercih etti
Rumuz, domuz, dokuz
Kizlar bana sövmeyin emiRumuzu sevimli olan adam saat dokuzda domuz avına çıktı.
Höt, zöt, g*t
Höt zöt konuşan adam koca götünü yayarak oturdu.Rumuzu sevimli olan adam saat dokuzda domuz avına çıktı.
Höt, zöt, g*t
Kiz kendine kendine mi cevap verdinHöt zöt konuşan adam koca götünü yayarak oturdu.
Kakule, nehir, masal
Ben geleceğini hissettim amaHiç çağırmıyosunuz da zaten canım sıkkın ayıp ayıp alındım size
Maşallahı var 6.hissinin :))Ben geleceğini hissettim ama
Var evet bazen iyi oluyo bazen iyi olmuyo amaMaşallahı var 6.hissinin :))