- Konu Sahibi Zerrinelifeva
-
Arkadaşlar benim de böle çıktı yok demek dimiAmiiinnn inşaALLAH
Canım sıfır çıkmış negatif görünüyorArkadaşlar benim de böle çıktı yok demek dimi
Eki Görüntüle 2719665
Evet daha doktora gitmedim ama halen de olmadım stresten heraldeCanım sıfır çıkmış negatif görünüyor
Hakkında hayırlısı olan neyse o olsun sonucuEvet daha doktora gitmedim ama halen de olmadım stresten heralde
Teşekkür ederim normalde bu ay tüp bebek tedavim başlıycaktı ama olmadı regli stres yaptım ondan heraldeHakkında hayırlısı olan neyse o olsun sonucu
Bilemiyorum canım. Geç döllenme ihtimali varsa belki öyledir.. Umarım öyledirzve hamilesindirTeşekkür ederim normalde bu ay tüp bebek tedavim başlıycaktı ama olmadı regli stres yaptım ondan heralde
Bilemiyorum canım. Geç döllenme ihtimali varsa belki öyledir.. Umarım öyledirzve hamilesindirk
Keşke canım yaa normalde çok düzenli adet oluyorum ilk defa bu ay böle oldu bakalım kısmet artıkBilemiyorum canım. Geç döllenme ihtimali varsa belki öyledir.. Umarım öyledirzve hamilesindir
Adet oldunuz mu tekrar kan verdiniz miEvet daha doktora gitmedim ama halen de olmadım stresten heralde
Merhaba evet dün oldum... zaten adet olmayı bekliyordum stresten gecikti heralde tüp bebek tedavim başladı bugün muayne oldum yarın ilaçlara başlıyorum hayırlısıyla iğneler falan var çok fazla ilaç var kafam karıştıAdet oldunuz mu tekrar kan verdiniz mi
En yakın zamanda sağlıklı hamilelik haberlerle bekliyoruzMerhaba evet dün oldum... zaten adet olmayı bekliyordum stresten gecikti heralde tüp bebek tedavim başladı bugün muayne oldum yarın ilaçlara başlıyorum hayırlısıyla iğneler falan var çok fazla ilaç var kafam karıştı
İnşallah canım hepimizinEn yakın zamanda sağlıklı hamilelik haberlerle bekliyoruz
Şuan bende senin gibiyim regli günüme 5 kala idrar pozitif gördüm 5 saniyede var dedin kan verdim negatif şuan reglime 4 gün var idrar yine pozitif sizin durumunuz ne olduHayırlı akşamlar arkadaslar ademtime üç gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı şuanda adetimin iki gün gecikti bugün üç defa idrar testi yaptım çok silik çıktı çizgiler ama vardı gözüküyordu ben şimdi hangisine inanmaliyim kan kesin sonuç diye biliyorum birtane kızım var eğer olursa ikinci olacak .başına böyle bişey gelip gebe olduğunu öğrenen varmı acaba şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Reglimden üç gün önce negatif regli gunumden 3 gün sonra pozitif çıktı şuanda beş haftalık hamileyim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınŞuan bende senin gibiyim regli günüme 5 kala idrar pozitif gördüm 5 saniyede var dedin kan verdim negatif şuan reglime 4 gün var idrar yine pozitif sizin durumunuz ne oldu
Sonucunuz nedir acabaKesinlikle yazarım buraya
Gebeyim canım 7+3 olduk bile :)Sonucunuz nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?