- 10 Kasım 2020
- 21
- 17
- 3
- 32
- Konu Sahibi Zerrinelifeva
-
Sonucum çıktı.ama hiç birşey anlamadım sadece 37 yazıyorHerşeyin hayırlısı tabiki Allah bilir nasibinizde varsa vardır. Ben 3 markanın testini de yapmıştım. Uçude aynı çıkmıştı silik şekilde. En iyisi kan testi. Bekleyelim bakalım ne cikacak
Sonuç 37 yazıyor ama hiç birşey anlamadımSen ebelere bakma bende silikle öğrendim senin kinden bile silikti
Aaaa varmı yani şimdi bugün 6 gün oldu iki test arasiHayirli olsun 37pozitif demek artista guzel olur insallah saglikla kucagina alirson
Negatif olan testle arasinda kac gun var
Gebelik var demekSonuç 37 yazıyor ama hiç birşey anlamadım
Teşekkür ederimGebelik var demekhayırlı olsun
Hayirli olsun canımTeşekkür ederimdoktorumla konuştum az önce gebelik varmış kesin olarak öğrendim cvp yazan herkese teşekkür edrim darısı tüm bebek bekliyenlere insallh
Çok teşekkür ederimHayirli olsun canımdemiştim sana var die
Evet dün verdim kan pozitif çıktı hamileymişimGeç döllenme olmuş. Büyük ihtimalle kan testi yaptrdığın zaman ya yeni döllenme olmuştu daha rahme yolculuk devam ediyordu ya da sperm döllenecek yumurtayla buluşmamıştı.. o yüzden kan testiniz negatif cıktı.. Şimdi verseniz kan pozitif çıkar..
Hamileyim dün kan verdim 6 gün arayla gebelik gözüktü kandaBu testler pozitif degiller bence.
Ayy hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebişinizEvet dün verdim kan pozitif çıktı hamileymişim
Amin inşallah rabbim herkeze versin çok heycanliyizAyy hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebişiniz
Amiiinnn inşaALLAHAmin inşallah rabbim herkeze versin çok heycanliyiz
Şimdi aklıma geldi bi bakayım sana dedim çok sevindimHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah bebecik
Sağlıkla gelsin bebeğinizAmin inşallah rabbim herkeze versin çok heycanliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?