3 haftalık evliyim terk edildim

Allah bilir 3 hafta önce İnternetten tanıştın adam gel evlenelim dedi evlendin ..lütfen öyle olmasın ..

Ailen bi sekilde öğrenecek evlendiğini olan sana olmus. elinden geleni ardına koymadan yap adamın başını ağrıt..maddi manevi tazminat iste
Bu tarz durumlarda çok katılmıyorum bu yorumlara , aileniz destek oluyorsa hemen boşanın.Böyle insanlarla çok çekişmeye gelmez.Siz de yanlış yapmışsınız, yol yakınken hemen kurtulmaya bakın.

Zevk için dediğine göre sizinle birlikte olmak için evlenmiş, evlenince birlikte olduktan sonra 2.gun kötü davranmaya başlıyor doğru mu anladım?

Çok tuhaf bir hikaye gerçekten. Sebebi sevismek olsa 1 kere sevişince terk etmek nasil bir kafa, bu kadar gözü nasıl dönüyor insanın. Sizin safliginiza zaten diyecek bir şey yok.

Aramızda hukukçular vardır inşallah. Bir ara haberlerde 1 ay evli kaldığı adamdan ömür boyu nafaka alanların haberleri vardı. Bir de tehditlerini kayıt altına almaya bakın. Olabildiğince delil toplayın onu askeriyeden def etsinler bir güzel. O zaman da hırs yapıp size daha çok sarma ihtimali var tabi. Bir avukatla konusmaniz gerekiyor bunları
Evlenmeden önceki ilişkiyi kast etmiştir muhtemelen , nikah yapıp sorumluluktan kurtulur , sonra da boşanabilir.Bu durum etik olmamakla birlikte yasaldır.
Şikayete de konu kalmaz böylece.Bolanmak suç değil sonuçta.

Kimse seks için resmi nikahla uğraşmaz, buna inanan kendini bir yerden atsın.

İmam nikahı yapmışlar konu sahibi tepki almamak için öyle anlatmıyor.
Zevk için evlendim dememiş zaten , evlenmeden öncesinden bahsediyordur.
Toplumumuzda bekaret önemli sayıldığı için evlenmeden önce birliktelik olursa , bu şekilde pişmanlıklar doğabilir maalesef.
Bu şekilde namus temizlenir sanıyor çoğu kişi , hatta mahkemelerde bile nikâhla namus temizlenmeye çalışılıyor.
Tecavüzcü bile nikah kıyınca cezası düşmüyor mu.

Hiç mi uyanmadınız mevzuya? Beni seven adam her halimle sever, yok beğenmiyorsa zaten sevmez sevmiyor demektir. Mesela ben eşimle evlenirken inanılmaz yakışıklıydı, şu an saçı yok, biraz kırıştı, azcık kilo aldı derken evlendiğim adam düğün resimlerimizde kaldı 🤭 ama benim için hala çok yakışıklı saldığı göbeğinden bile rahatsız değilim 😃 sevgi böyle bi şey..

Sizi manipüle eden adamla nikahlanmak.... tanımlıycak kelime bulamıyorum gerçekten.
Katılıyorum size, eşim yıllardır saçım yok diye şikayet ederdi , sıkıntı göremez kendisini eskisi gibi beğenirdim.Saç ektirdi gerçekten bayağı kelmiş:)) ama o hali de güzeldi bence.

Bu tarz durumlarda çok katılmıyorum bu yorumlara , aileniz destek oluyorsa hemen boşanın.Böyle insanlarla çok çekişmeye gelmez.Siz de yanlış yapmışsınız, yol yakınken hemen kurtulmaya bakın.
Hayir katılmıyorum size bu adam dersini almazsa daha çok kızın canını yakar her ay 500 lira bi nafaka versin bakalim bi daha yapiyomu..öyle gönlünü eglendirecek ihtiyacını giderecek sonra istemiyorum diyip sessiz sedasız çekip gidecek oldu..

Hayir katılmıyorum size bu adam dersini almazsa daha çok kızın canını yakar her ay 500 lira bi nafaka versin bakalim bi daha yapiyomu..öyle gönlünü eglendirecek ihtiyacını giderecek sonra istemiyorum diyip sessiz sedasız çekip gidecek oldu..
Muhtemelen nafaka bağlanmaz bu durumda , hanımfendi olan biteni tam anlatmamış, uzun süreli bir ilişki olduğunu belirtmiş huyunu suyunu bilip kabul etmiş.
Evlenirken de ilişki yaşarken de rıza varsa sorumluluk da ihtiyaç giderme de karşılıklı olur , karşılıklı bir ilişki de kadının da gönlü eğlenir, eğlenmelidir de zaten , yatak odası sadece erkeğe mi ait.
Hem nafaka bağlansa bile kadın evlenince kesiliyor.Ortada çocukta olmayınca bütün bağlar kopar ders falan olmaz yani.
İnsanın ailesi her şeyidir , gizli bir iş varsa mutlaka o işte bir yanlışlık vardır.
Zorla evlendirilen ne kızlarımız ne yavrularımız var, onlara bunu yapanlara karşı çıksın ders versin toplum.

Katılıyorum size, eşim yıllardır saçım yok diye şikayet ederdi , sıkıntı göremez kendisini eskisi gibi beğenirdim.Saç ektirdi gerçekten bayağı kelmiş:)) ama o hali de güzeldi bence.
Yaa memnun mu peki? Hangi yöntemle ne zaman ektirdi ve kalıcı mı 🤭 diye sorsam size ? Eşim son iki üç yıldır araştırıyor fakat cesaret edemedi, bende boşver boşuna canına yaktıracaksın diyorum ama hergün dilinde saç mevzusu.. haliyle kendimi araştırmaya mecbur hisseder oldum çünkü böyle hiç mutlu değil.

Yaa memnun mu peki? Hangi yöntemle ne zaman ektirdi ve kalıcı mı 🤭 diye sorsam size ? Eşim son iki üç yıldır araştırıyor fakat cesaret edemedi, bende boşver boşuna canına yaktıracaksın diyorum ama hergün dilinde saç mevzusu.. haliyle kendimi araştırmaya mecbur hisseder oldum çünkü böyle hiç mutlu değil.
En ucuz bulduğu ilk yerde ektirdi , çok memnun kaldı.Hastaneydi tabii merdiven altı değil yanlış anlaşılma olmasın.
Enseden almışlar o şekilde ekmişler, oldukça kalıcı oldu 2 sene önceydi.
Çok da doğal durdu ,öyle fırça gibi bir saç değil ama eşim çok mutlu :)

Bana da yazılanların içinde en mantıklı hipotez evlilik öncesi ilişki yaşanıp, bekaretin bozulması ve sus payı vermek için formaliteden bir nikah kıyılması oldu. Ama yine de çok mantıksız. 26 yaşında bir kadın kendi rızası ile ilişkiye girmiş. Mecbur değil nikah yapması. Konu çok mantık dışı. Konu sahibi gizli saklı yapılan bir nikaha razı geliyor ama ve sonradan terk edilince şaşırıyor. Ne bekliyordu ki? Ben 2. Evliliğimi 39 yaşında yaptım. Telli duvaklı gelinlik giydim yine. Bir Kadın kendi değerini kendi belirler.

En ucuz bulduğu ilk yerde ektirdi , çok memnun kaldı.Hastaneydi tabii merdiven altı değil yanlış anlaşılma olmasın.
Enseden almışlar o şekilde ekmişler, oldukça kalıcı oldu 2 sene önceydi.
Çok da doğal durdu ,öyle fırça gibi bir saç değil ama eşim çok mutlu :)
Tam eşimin istediği gibi :) teşekkür ederim 😊

“Evlenmeden olmaz” diyen zihniyet bunları yaşayınca şaşırmasın artık.
Kadınlar cinsellik için evliliği şart koşup kendince akıllı bir iş yaptığı sürece bu gibi olayların yaşanması çok normal. Kendimizi çok akıllı sanarsak, bizden akıllısı çıkar ve bizi böyle yorar.
Siz adamı boşverin de aileniz duyduğunda ne kadar üzülecek, onu düşünün. Hala adamda aklınız...

Konu çok uzun, olabildiğince kısa kesmek istiyorum ama her şeyden önce çok hassas bi dönemde olduğumu ve beni yargılayacak sözlerinizi normalden daha fazla canımı yakacağını bilin çünkü psikolojim hiç iyi değil.

Ben 3 hafta evvel ailemden habersiz evlendim. Eşim askeri personel. İzine gelince düğün, ev tutma vs işlerini halledeceğini söyledi. Bana Bi alyans bile almadı. Evlendik. Evlendiğimiz gün göreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gün bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı açmıyor, açsa da hemen kapatmak için bahaneler arıyor vs. En sonunda bu böyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GÖR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İÇİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. Dünyam başıma yıkıldı. Üstelik sen kesin beni aldatmışsındır nereden bileyim ne bok yediğini Ben uzaktayım, seni öldürürüm diye tehdit etti. Ben bu kişiye hukuki yollarla elimden gelen her türlü zararı vermek istiyorum çünkü hayatımla oynadı. Tazminat, nafaka, hapis artık ne gelirse hukuk çerçevesinde zarara uğratmak istiyorum ama haklı çıkar mıyım yoksa boşuna mı uğraşırım veya bunun dışında ne yapmam gerekir lütfen bana BENİ YARGILAMADAN yardımcı olun çünkü ben zaten sabaha kadar uyumayıp bu kişiye güvendiğim için kendimi suçluyorum.
Yok hayır bu hikayede eksik şeyler var..Sizde birseyler var

Öncelikle geçmiş olsun.
Ben sizin gururunuzu inciten bu şahsın problemini şöyle yorumladım. Günümüz erkekleri çevrelerinde gördükleri evli insanlara bakıp "artık benim de yaşım geldi evleneyim bari" diyip evlenmek için evlenir olmuş. Gözlerinde bu evliliği bir hedef olarak görüp ona ulaşınca "bu muydu ya" diye hevesi kaçıyor. Yani sizlik bir durum yok. Bas bayağı bir gaza gelmiş size bir şeyler vaad etmiş ve sonra da evlilik sorumluluğunun üstesinden gelememiş size de hakaret ederek kendince kendi hatasını komüfile ediyor. Eşiniz çok büyük bir ah almış oluyor bu durumda. Siz de böyle bir insanla ömür geçirmeyin, bu hayırsız bir olay gibi görünüyor ama baştan bu patlağı vermesi bu kişinin evliliği kafasında oturtamadığının ve sorumluluk almaya korkan bir insan türü olduğunu gösteriyor. Bir an önce ayrılın. Bu durumlardan ders alarak daha güzel bir hayat için daha temkinli bir gelecek düşünün. İnsanın ailesi yok görünüyorsa çoğu onu güçsüz ve değersiz görür. Allah yardımcınız olsun.

X