3 haftalık bebeğimin altını değiştirirken popusundan kan geldi???

maxih

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
32
0
86
- Yurtdışı
bebeğim bu hafta tam üç haftalık oldu...emzirdikten sonra kolumda olduğu için altına yaptığını hissettim ve değiştirirken herşey normaldi..kakasında hiçbir kan yoktu...fakat tam yenisini koyarken popo deliğinden kan geldi ve ardından daha fazla kaka..delikte biraz şiş duruyordu...kayınvalidem ıkınırken zorlandığını bi daha olursa doktora gitmemiz gerektiğini söylüyor...sizinde başınıza geldi mi böyle birşey?

ayy canım benim kıyamam geçmiş olsun.bu aralar antibiyotik kullllandıysn ondan da olur inşallah önemli bir şey değildir

dr. görmeli, makatta çatlak olabilir, alerjik durumlar da kanın sebebi olabilir, önemsenmeli mutlaka.

selam benim kızımda 4 aylıkken poposundan kan gelmişti. doktora götürdüm kaka testi istedi , kızımın kaka yapmasını bekledim hemen numuneyi verdim. test sonucunda enfeksiyon çıktı. ilaç verdi 3 gün içinde kullanmamı istedi 3. gün gittim tekrar kaka testi istedi sonuçlar temiz çıktı. çok şükür iyileşti. ilaçların içinde günde bir tane iğne oldu. reflor diye ishal kesici verdi. nidazol diye şurup verdi. telaşlanacak birşey yok doktora götür canım.

doktora gittim hemen zaten..çatlak olduğunu söyledi bepanthene sürmemi...sıcak su banyosu falan verdi...birde artık ıslak pamukla siliyoruz...ama daha bu gece altını değiştirirken yine kaka yaptı...ve kan geldi...hala geçmedi...bu çarşamba yibe kontrole gidicez...bakalım hayırlısı

inek sütü alerjisi olabilir. Annenin yediklerinde ki süt alerji yapabiliyor. Alerji testi istemenizi öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…