3 haftada 2 beden yatarak incelinnn(MARANKİ)

kızlar bugünkü ölçümümü yaptım. dünkü ölçüleri korumuş.

zaten bugünde 3-4 cm gitseydi korkardım mum gibi eridim diye
halbuki bugn egzersizde yaptım. bana gece yarıyor demek ki gece sarayım.

SONUÇLAR:

başlangıç ölçülerim :--------------------------------- bel 80cm göbek 92.5 cm

28 ocak pazartesi gece strecledim
29 ocak salı sabah sonuç : -------------------------- bel 76cm göbek 90 cm

30 ocak çarşamba öğlen strecledim
30 ocak çarşamba akşam sonuç:---------------------- bel 76cm göbek 90cm

31 ocak perşembe sabahı farkı oldu mu diye streclemeden
sonuca baktım --------------------- bel 75cm göbek 89cm

merhaba,
hala devam ediyor musunuz kullanmaya?

canım sence başlamalı mıyım ben de ? Çünkü sana çok iyi gelmiş

Pazartesiye kaldı artık....:) Umarım sonuç alırım. Yalnız tüylenme konusunda ben de endişeliyim. :18:

Yeni doğum yaptım bende denicem çok az bir göbeğim kaldı ama ben yağları farklı aldım kakao yağı biberiye lavanta kekik buğday yağı . Sonucu yazıcam 1 ay sonra bakalım inş işe yarar

çok sağlıksız ve zararlı. zamanında bende kulanmıştm. yürüyüş daha yararlı bu yağlardan çünkü deriyi geriyor ve zayıfladığınızı sanıyosunuz. kilo alınca gerilen deri çatlar benden sölemesi...

Yeni doğum yaptım bende denicem çok az bir göbeğim kaldı ama ben yağları farklı aldım kakao yağı biberiye lavanta kekik buğday yağı . Sonucu yazıcam 1 ay sonra bakalım inş işe yarar

siz bu yağları kimden duyup aldınız merak ettim sizin tarif de aynı şekilde mi ?

canım incelme sonuçlarını gördüm sen bu yağların dışında herhangi bişi uyguladın mı

yediklerime dikkat ettim diyet yapmadım ama ağır yiyeceklere çok bulaşmadım
bir de ev de egzersiz yapmıştım o dönem 20-30 dk kadar basit hareketler yaptım
ama düzenli kullanmadığımdan şu an ölçmüyorum aklıma esince yapıyorum

mrveva şeyi sormak istiyorum. Anormal bi şekilde terleme oldu mu? :26: Sanırım böyle bir şey yazmamıştın...

kızlar herkes bıberıye yagını 4 tl ye almıs ben 6 tl ye aldım benım aktarcı kazıklamıs benı bayagı:)))
brde ben ekstradan zeytınyagı da koydum seyrelsin dıye onceden kızartıyordu yakıyordu sımdı yakmıyor acaba zeytınyagı bıberıyenın etkınlıgını bozmuş olabılır mı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…