• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 haftada 2 beden yatarak incelinnn(MARANKİ)

mrveva şeyi sormak istiyorum. Anormal bi şekilde terleme oldu mu? :26: Sanırım böyle bir şey yazmamıştın...

anormal derken neyi kastettiğini anlamadım cnm normal bir terleme oluyor tabiki ama yağda olduğundan streç kaygan oluyor bayağı...

ve terleme olunca 2 gün üst üste yaptığımda 3. gün kaşınma oldu bende sürmediğim halde
bu yüzden 1gün yapıp diğer gün yapmıyorum ama hala düzenli değil 2-3 güne br yapıyorum sonuna kadar gitmediğim için sizi aydınlatamıyorum kalıcı mı olur ölçüler geçici mi diye
sporu en son çıkartacağım zaman yapıyorumki o ter sayesinde kaşınma olmasın
gece spor yapıp yatarsam kaşınırım gibi geldi
ben bu şekilde çözümledim sizde kendi vücudunuzda deneme yanılma yoluyla çözmeniz en mantıklısı olur diye düşünüyorum

size gündüz mü gece mi yaradığını anlarsınız

bazı arkadaşlar tahriş için menekşe yağını çıkarıp fındık yağı koymuşlar onu denemedim

bir de streci çıkardığınızda o bölge üşüyebilir o yüzden yıkanacağınız zaman bölgeye ılık ya da sıcak su tutup sıcaklığınızı koruyup öyle çıkartın derim ben öyle yapıyorum
bel göbek üşütülmemeli

Son düzenleme:
kızlar herkes bıberıye yagını 4 tl ye almıs ben 6 tl ye aldım benım aktarcı kazıklamıs benı bayagı:)))
brde ben ekstradan zeytınyagı da koydum seyrelsin dıye onceden kızartıyordu yakıyordu sımdı yakmıyor acaba zeytınyagı bıberıyenın etkınlıgını bozmuş olabılır mı:26:

canım sen hergün mü yapıyorsun çünkü bende de 2 gün üst üste yapınca kaşınma olmuştu
biberiye yağı diğer yağlara göre pahalı evet

Ben söylediğim karışımı 1 haftadan fazla yapamadım bebeğim emdiği için rahatsız oldu kokusundan. Her sabah duş almama rağmen kokuyodu. Kakao yağı kıZarık çatlaklar için

Ben söylediğim karışımı 1 haftadan fazla yapamadım bebeğim emdiği için rahatsız oldu kokusundan. Her sabah duş almama rağmen kokuyodu. Kakao yağı kıZarık çatlaklar için

bacaklarımda bir kaç çatlak çıkmış kakoa yağı süreyim belki faydası olur günde kaç kere uyguluyoruz? durulama var mı?

Böyle karışımların çatlaklara iyi geldiğini düşünmüyorum, sadece çatlak yeniyken kırmızı olur ve üzerinden zaman geçtikçe beyazlar kızlar. sadece vücudunuzu sporla işlerseniz ya da sıkılaştırıcı bir takım uygulamalar denerseniz gözle görülen çatlak miktarında azlık olur yoksa çatlak yine orada kalır yani.

kızlar dün maranki tarifini yaptım sahurda sardım
saat 13 gibi yıkandım 2 cm gitti göbekten

ama akşam spora giderken 1-2 saat tutuyorum o zaman fayda etmiyor kızlar uzun tutmak lazım
gündüz ya da gece farketmez kim nasıl fayda görüyorsa
tahriş olanlar fındık yağınıda kullanabilirler menekşe yağını çıkarıp

Biberiye yagiyla incelenleri duymustum, aslinda biraz sabir lazim galiba boyle bitkisel seylerde

çok sağlıksız ve zararlı. zamanında bende kulanmıştm. yürüyüş daha yararlı bu yağlardan çünkü deriyi geriyor ve zayıfladığınızı sanıyosunuz. kilo alınca gerilen deri çatlar benden sölemesi...

bende düşünüp duruyorum, bu işin içinde başka bir iş vardır diye.. 4 cm mümkün mü ya yağın erimesi? yine de deneyesim geliyor şu meleti.. :1:

kızlar slm herkese. ben geçen MARANKİyi gördüm starda hemen oturup dinledim tabi :40: yag karışımı verdi bunu her gece yatmadan bacaklarınıza karnınıza sürün serafil sarıp yatın 3 haftada 2 beden gider dedi. bu yağlar yağ yakıcı yaglarmış işteee yaglarr
portakal kabuğu yağı, biberiye yağı, hardal yağı, menekşe yağı, badem yağı. tatlı badem yağı demedi o yüzden ben aktardan acı badem yağı aldım . hepsni karıştırıp sürüyoruz :39:
b:39:n geçen sene biberiye yağı sürüp incelmiştim. biberiye yağını sürünce bi yanma ısınma oluyodu, aynı bundada oluyo. ben gece yatarken sürmüyorum uyuyamıyorum o zaman akşamları sürüp poşet geçirip yarımsaat bi saat yürüyorum ilk gün 4 cnm incelmiştim ikinci gün (bugün) 1-2 cnm incelmişim bugün nie az bilmiyorum.bu akşam sürüp yatıyım bari uyuyamam ama napımm daha iyi olur :44:

gercekten yararmi acaba ise???? ben yurt disindayim ustelik nerden alicam bunlari arastirmam lazim netten. memnun olmayan arkadaslar var korktum biraz acikcasi ama spor yapmayada vaktim yokki :20::20::20:

arkadaşlar biberiye yağıyla 4 cm 5 cm incelenlere çok şaşırıyorum,sonuçta öyle bişey olsa hiç kilolu insan kalmaz yada hepimiz sıfır bedene düşeriz,bende yorumları okuyunca çok ümitlenmiştim ama sonuç hüsran oldu,2 hafta boyunca hergün göbeğime biberiye yağı sürdüm streç filmle güzelce sardım üstüne bide korse giydim sporumuda yaptım 4,5 saat sonra çıkardım şakır şakır terlettiği doğru,ama 2 hafta sonra ölçtüm sonuç hep aynı hep aynı,1 cm bile gitmemiş :((((((

hayır geçtim biberiye yağını fln. sen hergün 4.5 saat spor yapıp erimiyosan üniversite hastanesi seni incelemeye fln alsın bence. bu ne dünya kardeşim. destekli sallayın pls...

Son düzenleme:
ben sadece biberiye yağıyla yaptım belim için üstüne de poşet sardım 3-4 saat tuttum günlük işlerimi yaptım sadece denemek istemiştim çünkü inandırıcı gelmemişti zaten biberiye yağını doktor ağrılarım için vermişti kullanıyordum denedim ve gerçekten 4 cm incelme oldu herhalde ödem gitti okadar terledim dedim gene eski haline döner yok dönmedi bende ara sıra yapmaya devam ettim öyle her seferinde 4 cm gitmiyor nerde zaten tartıda da kilo kaybı yok ama kesinlikle inceliyorsun zaten diyet yapıyordum ara sıra yapmaktan zarar gelmez diye yaptım bazen 1 cm bazen hiç bazen yarım cm fark ediyor üstelik karın yağların öyle çirkin durmuyor incelme sıkılaşma artık ne derseniz deyin kesinlikle 1 kerede olsa yapın hele sarıp spor yaparsan yürüyüş yaparsan daha fark eder ama terleyen bölge bel dikkat edin sonra okadar mantıksızda deyil televizyonda görüyorum hani bölgesel incelme diye bir sürü krem alet masaj vs sonra kadın gene üstüne streç gibi bir şey koyuyor yok tek seansta şukadar incelme dünyanında parası valla bende 1 saat masaj yapsam kendime yağla tabi incelirim 5 dakka zor yapıyorum kollarım yoruluyor ben hala bacaklarıma ve belime devam ediyorum incelme ve sıkılaşma için masaja yağa çok memnunum her seferinde incelmesem bile artık selülit için faydasını görüyorum sonrada duşa girin pilink gibi birde kese bak nasıl memnun kalacaksınız bu arada bol su için çünkü çok terliyorsunuz susuz kalmayın dikkat edin hepimize kolay gelsin:16::16:

ben sadece biberiye yağıyla yaptım belim için üstüne de poşet sardım 3-4 saat tuttum günlük işlerimi yaptım sadece denemek istemiştim çünkü inandırıcı gelmemişti zaten biberiye yağını doktor ağrılarım için vermişti kullanıyordum denedim ve gerçekten 4 cm incelme oldu herhalde ödem gitti okadar terledim dedim gene eski haline döner yok dönmedi bende ara sıra yapmaya devam ettim öyle her seferinde 4 cm gitmiyor nerde zaten tartıda da kilo kaybı yok ama kesinlikle inceliyorsun zaten diyet yapıyordum ara sıra yapmaktan zarar gelmez diye yaptım bazen 1 cm bazen hiç bazen yarım cm fark ediyor üstelik karın yağların öyle çirkin durmuyor incelme sıkılaşma artık ne derseniz deyin kesinlikle 1 kerede olsa yapın hele sarıp spor yaparsan yürüyüş yaparsan daha fark eder ama terleyen bölge bel dikkat edin sonra okadar mantıksızda deyil televizyonda görüyorum hani bölgesel incelme diye bir sürü krem alet masaj vs sonra kadın gene üstüne streç gibi bir şey koyuyor yok tek seansta şukadar incelme dünyanında parası valla bende 1 saat masaj yapsam kendime yağla tabi incelirim 5 dakka zor yapıyorum kollarım yoruluyor ben hala bacaklarıma ve belime devam ediyorum incelme ve sıkılaşma için masaja yağa çok memnunum her seferinde incelmesem bile artık selülit için faydasını görüyorum sonrada duşa girin pilink gibi birde kese bak nasıl memnun kalacaksınız bu arada bol su için çünkü çok terliyorsunuz susuz kalmayın dikkat edin hepimize kolay gelsin:16::16:

ben de deneyeceğim . sadece biberiyeyi sürmek daha kolay geldi. o kadar çok yağı karıştırmak riskli sanki biraz bilemedim o yağların yan etkisi olurmu. yarın ilk iş başlıyorum :))

Back