- 13 Ocak 2009
- 1.094
- 543
- 658
- 46
- Konu Sahibi istbl_elaa
-
tatlım onunla uğraşacagına zeytin yağı ve limon suyunu karıştır sür stret film sar 45 dakika hareket et temizlik yap oyna falanben günde 25 dakika yaptım ve 2 günde 3 kilo verdim bi denemeni tavsiye ediyorum.
ama int izledim epizyomili doğum ya çok kötü,sezeryan mı olsam acaba bilemiyorum sezeryanda da dikişler uzun süre sızlıyormuş ,var mı aranızda tecrübeli olaan
Kızlar o incelen kısımlardaki yağ tabakası değil, su. Hiçbir yağın bir anda 2-3 cm inceltme gibi bir etkisi yok. Bu şekilde hücrelerinize de zarar vermiş oluyorsunuz. Sürülen yeri strechlediğiniz için de, doğal olarak orası terliyor ve su kaybına uğruyor vücut. O zaman yiyelim yiyelim, her gece yağları sürüp strechleyelim kendimizi. Gitsin yağlar :) Hayır yok öyle bir şey. Termal şortlar var, onları giyin, bir saat kadar yürüyün, terleyin, yine inceldiğinizi görürsünüz. Doğal diye zararsız diye bir şey de yok ayrıca. Her bitkinin kendine özgü özellikleri var.
bu yağlar uçucu oldukları için ciltte alerjik etki yaratabilir. o nedenle içine sabit yağ karıştırmak lazım (jojoba yağı, zeytinyağı gibi). ayrıca acaba sadece ödem atmaya mı yarıyor, yoksa gerçekten yağ mı yakıyor. yağ yakmak o kadar kısa sürede çok zor bir olay çünkü... incelen kısım vücudun tuttuğu su olmasın?
yağ kaşındırmaz mı yaaww
tenim hassas alerji falan olursam
kaş yaparken göz çıkarmayayım
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?