• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 haftada 2 beden yatarak incelinnn(MARANKİ)

Ta
biberiye yağını göğüslere sürüp streçlesek faydası olurmu ki acaba deneyen oldumu göğüslerde

bence acı biber yağını sürüp streçleyin iki haftada inceleme olduğunu görürsünüz! Ben yapıyordumbıraktım faydası oluyor deneyin derim

ben bu yagların hepsını burdan gorup almıstım hevesım gecınce bıraktım, sabah bır de kalkıp yağlı yerı yıkamak zoruma gıttı:KK45: kesın sonuc alan varsa tekrar baslayabılırım yaglar duruyor oylece..

ben bu yagların hepsını burdan gorup almıstım hevesım gecınce bıraktım, sabah bır de kalkıp yağlı yerı yıkamak zoruma gıttı:KK45: kesın sonuc alan varsa tekrar baslayabılırım yaglar duruyor oylece..
ben aldım canm ama bıraktım uğraşmak zor geldi yıkaması falan 3-4 kez yapmıştım

Ama benim baska hicbir fazlaligim yok zayifim hatta cok takiliyo gozume ya istedigimherseyi giyeblecek bir vucuda sahipken bu yuzden sacma sapan giyinmek sinirimi bozuyo.ameliyatada sicak bakmadi doktor bende cesaret edemiyorum zaten:KK43:(
bence takma evli misin bekar mı??

Ne
bir şey olmaz canım ya neden takıyrsun ki
Diyorum ya vucudumda baska hic bir fazlaligim yok mukemmel olma gibi bi derdimde yok ama artik psikolojikte etkiledi beni cok agir geliyo sanki. Bidr sirf bu tuzden kiloluymus gibi gorunuyorum sonra ayaga kalktigimda aslinda zayifsin oluyo. Ama evlenmedende devlet hastanesi doktoru cok sicak bakmadi ama istersen her doktor istedigini yapar yani ama bi turlu cesaretim yok.dambil vs. Herseyi yapiyorum gram kuculmuyoo yaa

Ne

Diyorum ya vucudumda baska hic bir fazlaligim yok mukemmel olma gibi bi derdimde yok ama artik psikolojikte etkiledi beni cok agir geliyo sanki. Bidr sirf bu tuzden kiloluymus gibi gorunuyorum sonra ayaga kalktigimda aslinda zayifsin oluyo. Ama evlenmedende devlet hastanesi doktoru cok sicak bakmadi ama istersen her doktor istedigini yapar yani ama bi turlu cesaretim yok.dambil vs. Herseyi yapiyorum gram kuculmuyoo yaa
canım benim bi arkdaşımda öyleydi bol şeyler giymek zorunda kalıyorum diyordu. ağırlıkta yaptığını söylemişti. aynı durumdasınız sanırım. o yaptırdı göğüslerini güzel oldu ama doktoru bekar olduğu için süt bezlerini almadı.

canım benim bi arkdaşımda öyleydi bol şeyler giymek zorunda kalıyorum diyordu. ağırlıkta yaptığını söylemişti. aynı durumdasınız sanırım. o yaptırdı göğüslerini güzel oldu ama doktoru bekar olduğu için süt bezlerini almadı.
Memnun kaldimi doktor birde iz kalir rahatsiz olursun dedi nasil onun iz durumu bide onun kacti olcusu su an kac beden.bir de cok fazla oldum ama ne kadar odedi hastaneye:)

Memnun kaldimi doktor birde iz kalir rahatsiz olursun dedi nasil onun iz durumu bide onun kacti olcusu su an kac beden.bir de cok fazla oldum ama ne kadar odedi hastaneye:)
çok memnun kaldı. iz kalıyo evet biraz. ölçüsünü bilmiyorum canım ama süt bezleri alınmadığı için 80dir diye tahmin ediyorum 6 yıl önce 1000tl ye olmuştu plastik cerraha.sen hangi şehirdesin canım bir de ameliyat zor oluyo canm biraz derm mi ne takılı oluyo bir kaç gün
bu sitede muhakkak vardır topiği. oradan daha net bilgiler alabilirsin canm

Back