• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 haftada 2 beden yatarak incelinnn(MARANKİ)

tatlım onunla uğraşacagına zeytin yağı ve limon suyunu karıştır sür stret film sar 45 dakika hareket et temizlik yap oyna falan (: ben günde 25 dakika yaptım ve 2 günde 3 kilo verdim (:bi denemeni tavsiye ediyorum.

ne kadar zeytın yağı ne kadar limon ne kadar olacak emzırıyorum ben zararı olur mu peki

Ben de bugün aldım yağları ama aktar acı badem yağı değildir tatlı olması lazım deyince bende öyle aldım bu gece deneyip sabah ölçüleri bildiririm kızlar :)

Dayanamadım gündüz yağları sürdüm ev işi falan yaptım baya terledim 5 saat sonra çıkardım ölçtüm ve şaşırdım çünkü yaklaşık bir ay önce aldığım ölçülerimde değişme vardı en büyük farkı göbekte gördüm 8 cm ile ama tabi bu sadece yağ ile olacak iş değil muhtemelen bir aydır boğazımı tutmamla da ilgili onun dışında kalçadaki 3 cm üst bacak kısmımdaki 3 cm ile diz üstü kısmımdaki 4 cm fark beni sevindirdi şimdi uyumadan tekrar sürüp sarıp yatacağım sabah daha da fark etmiş olacak mı merak ediyorum :)

Son düzenleme:
BEn nerde yanlış yapıorum 2 gündür sürdüm yattım sabahtan akşama kullandım ama hiç bi fark yok ve yakmıo hiç.. acaba yağ miktarı mı yanlış yapıorum.. yaklaşık hepsinden 3-4 çorba kaşığı kadr kullandım göz kararı.. baktm yakmaıd biberiyeyi fazlalaştrdım yine yakmıooo... siz nasıl yaptınız..

ama int izledim epizyomili doğum ya çok kötü :( ,sezeryan mı olsam acaba bilemiyorum :( sezeryanda da dikişler uzun süre sızlıyormuş ,var mı aranızda tecrübeli olaan

bende normal doğum yaptım bebeğin kafası çıkarken bendede kestiler diktiler ama hiç bişeyhisstmedim öyle göründüğü gibi olmuo canım merak etme tek korktuğum yanısuni sancı işte gerisi sezeryandan da kolay.. kolay gelsin :)

badem yağı kılları güçlendirir ama saç bakımında kaş kirpik bakımında öneriliyor hep bide bu yönü var ince olacağız diye kıllanmayalım

Arkadaslar ben denedim 3-5 ay önce hiç faydasını görmedim üstelik günaşırı da yuruyuş yaptım 45 dkk yok yani olmadı paylaşmak istedim .Size tavsiyem akapunkturla zayıflama yada kavitasyon...

kızlar bu topiği yazın gördüm ama yapmadım. zararı var mıdır diye. şimdi düşündüm ne de olsa bitkisel yararı olmazsa zararıda olmaz.

ayrıca çok tuz kullanıyorum arkadaşım bu şişliklerin hep tuzdan diyor. kilom 60. 50 olmak istiyorum. hem boğazımdan kısıp hem de bu yağlarla vucudumu biraz toparlayacağım. sonra kalan kilolarım için diyet yapabilirim.

ama her gün sürünce de soğukta banyo yapmak zor ya

Kızlar o incelen kısımlardaki yağ tabakası değil, su. Hiçbir yağın bir anda 2-3 cm inceltme gibi bir etkisi yok. Bu şekilde hücrelerinize de zarar vermiş oluyorsunuz. Sürülen yeri strechlediğiniz için de, doğal olarak orası terliyor ve su kaybına uğruyor vücut. O zaman yiyelim yiyelim, her gece yağları sürüp strechleyelim kendimizi. Gitsin yağlar :) Hayır yok öyle bir şey. Termal şortlar var, onları giyin, bir saat kadar yürüyün, terleyin, yine inceldiğinizi görürsünüz. Doğal diye zararsız diye bir şey de yok ayrıca. Her bitkinin kendine özgü özellikleri var.

Son düzenleme:
Kızlar o incelen kısımlardaki yağ tabakası değil, su. Hiçbir yağın bir anda 2-3 cm inceltme gibi bir etkisi yok. Bu şekilde hücrelerinize de zarar vermiş oluyorsunuz. Sürülen yeri strechlediğiniz için de, doğal olarak orası terliyor ve su kaybına uğruyor vücut. O zaman yiyelim yiyelim, her gece yağları sürüp strechleyelim kendimizi. Gitsin yağlar :) Hayır yok öyle bir şey. Termal şortlar var, onları giyin, bir saat kadar yürüyün, terleyin, yine inceldiğinizi görürsünüz. Doğal diye zararsız diye bir şey de yok ayrıca. Her bitkinin kendine özgü özellikleri var.

tabiki yağ değil maranki yanlış söylemiş. ya da konu sahibi yanlış anlamış olabilir. ama en azından toparlayıcı

slm kılar bnde biberiye ve okaliptus ve portaka yağı kullanıyorum 3 gündür ama inceme yok aslında önce var gibi oluyor sonra aynı sanırım bn yanlış ölçüyorum biberiye yağı kullanıpta inecelenler varsa kaç gün yada ayd inceldiğinizi söylermisiniz buna acil ihtiyacım var

kızlarrr ben bugn aldm yağları

hepsi 20 tl tuttu.
aslında içlerinden bazı yağlar pahalı oluyor mesela biberiye gibi. birazda pazarlık yaptım:1:
tanesi 4 tl ama hardal dışındakiler 20ml malesef.
inşallah yeter ya.
ben birde her gün değilde 2-3 günde bir düşünüyorum bakalm yarın sonuçları yazarm

bu yağlar uçucu oldukları için ciltte alerjik etki yaratabilir. o nedenle içine sabit yağ karıştırmak lazım (jojoba yağı, zeytinyağı gibi). ayrıca acaba sadece ödem atmaya mı yarıyor, yoksa gerçekten yağ mı yakıyor. yağ yakmak o kadar kısa sürede çok zor bir olay çünkü... incelen kısım vücudun tuttuğu su olmasın?

hardal yağı zaten sabit bir yağ.

merhaba kızlar.
dün gece yağları sürüp yattım. o kadar çok uykum vardı ki spor yapmadım. hatta gündüzleri sürmek bana daha mantıklı gelmişti egzersizlerle desteklerim diye ama bi sürüp denemek istedm. benm için hangisi iyiyse ona göre ya gece ya gündüz süreceğim.
gece sürdüm. sabah uyandım kahvaltı falan yapıp ölçtm ve
belden 4cm
göbekten ise 2 cm gitmiş kızlar
hatta gece streci skı sardığımdan yandan ayrılmış:1::1:
belimden göbeğime biraz kaymış ama yinede etkisi olmuş
bi yanma ve tahriş hissetmedim ben kızlar.
bu gece de yapacağım kokusuda çok güzel.
özellikle portakal kabuğu yağı güzel kokuyor

Back