• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 haftada 2 beden yatarak incelinnn(MARANKİ)

Ben yapıyorum 1haftadır Sporla birlikte spora başlamadan ölçü almadım ama kıyafetlerimde farkı hissedebiiliyorum 😊 bence işe yarıyor 👏👏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben yapıyorum 1haftadır Sporla birlikte spora başlamadan ölçü almadım ama kıyafetlerimde farkı hissedebiiliyorum 😊 bence işe yarıyor 👏👏

evet yarıyor bende yapıyordum geçen sene
bu sene vaktim yok pek
yazın başlayacağım bi de bende kaşıntı oldu o yüzden içine gliserin yağı koymam gerektiğini söyledi aktar

evet yarıyor bende yapıyordum geçen sene
bu sene vaktim yok pek
yazın başlayacağım bi de bende kaşıntı oldu o yüzden içine gliserin yağı koymam gerektiğini söyledi aktar

Kaşıntı bende de oluyor gliserin yağını deneyebilirim teşekkür ederim :)

Kaşıntı bende de oluyor gliserin yağını deneyebilirim teşekkür ederim :)

2 gün normal oluyor şikayetm olmuyor ama 3. gün kaşıntı olunca bırakmak zorunda kalıyordum
gliserin aldm ama deneyemedm:1:

rica ederim

2 gün normal oluyor şikayetm olmuyor ama 3. gün kaşıntı olunca bırakmak zorunda kalıyordum
gliserin aldm ama deneyemedm:1:

rica ederim

Ben sadece spor yaparken sürdüğüm ve 1 saat sürdüğü için bir derece dayanabiliyorum..ama akşam sürmek için gliserini denerim..

Akşamları inceltici bir krem kullanıyorum yağ yerine..

Ben sadece spor yaparken sürdüğüm ve 1 saat sürdüğü için bir derece dayanabiliyorum..ama akşam sürmek için gliserini denerim..

Akşamları inceltici bir krem kullanıyorum yağ yerine..

ikisi birlikte mi işe yaradı sende

Ben bu karışımı sürüp streç filmle önce leslie 3 mile hemen arkasından jillianın 30 günde incel programını yapıyorum.. Sabah ve akşam inceltici bir kremim var onu sürüyorum.. Şekeri kestim ekmeği 1 dilime düşürdüm.. Acıktığımı hissettiğimde öğün dışında 1 avuç beyaz leblebi yiyorum.. Bol bol bitki çayı içiyorum..
Akşamları da bir kadeh şarap içiyorum derin uyumak için..

Hepsini bir arada yapınca hangisi etki ediyor bilmiyorum ama bugün 8.gün pantolonlarına daha rahat giriyorum :)

Ben bu karışımı sürüp streç filmle önce leslie 3 mile hemen arkasından jillianın 30 günde incel programını yapıyorum.. Sabah ve akşam inceltici bir kremim var onu sürüyorum.. Şekeri kestim ekmeği 1 dilime düşürdüm.. Acıktığımı hissettiğimde öğün dışında 1 avuç beyaz leblebi yiyorum.. Bol bol bitki çayı içiyorum..
Akşamları da bir kadeh şarap içiyorum derin uyumak için..

Hepsini bir arada yapınca hangisi etki ediyor bilmiyorum ama bugün 8.gün pantolonlarına daha rahat giriyorum :)

kaç kilo verdn cnım peki
şarap kırmızı beyaz?
derin uyku neden ki yani uyku problemn mi var canım

kaç kilo verdn cnım peki
şarap kırmızı beyaz?
derin uyku neden ki yani uyku problemn mi var canım

1 kilo verdim canım henüz ama derdim kilo değil sıkılaşmak o yüzden çok takılmıyorum kiloya..

Kırmızı şarap içiyorum..babam kalp ameliyatı olduktan sonra doktoru tavsiye etmişti..uyumakta zorlanıyorum..uyusam da çok kolay uyanıyorum ve halsiz oluyorum..şarap içince deliksiz uyuyorum dinç kalkıyorum canım :)

1 kilo verdim canım henüz ama derdim kilo değil sıkılaşmak o yüzden çok takılmıyorum kiloya..

Kırmızı şarap içiyorum..babam kalp ameliyatı olduktan sonra doktoru tavsiye etmişti..uyumakta zorlanıyorum..uyusam da çok kolay uyanıyorum ve halsiz oluyorum..şarap içince deliksiz uyuyorum dinç kalkıyorum canım :)

her gün mü içion kız alkolik olacaksın:1:
türk kahveside iyimiş bende yarından itibaren her sabah içmeye çalışcam
ben çok yorgun düşüyorum ya

her gün mü içion kız alkolik olacaksın:1:
türk kahveside iyimiş bende yarından itibaren her sabah içmeye çalışcam
ben çok yorgun düşüyorum ya

Yok yahu her gece içmiyorum :)
Aç karınla içme ama kahveyi zararlı olur..
Yorgunluğun fazlaysa vitamin takviyesi yap bence 👍

Yok yahu her gece içmiyorum :)
Aç karınla içme ama kahveyi zararlı olur..
Yorgunluğun fazlaysa vitamin takviyesi yap bence 👍

. Canım bildiğin bir ilaç var mı adı ne özelden yazabilirsin b12 ilaçları mı

Herhangi bir b12 vitamini olabilir..bence önce doktora git aile hekimine gitsen bile olur..vitamin çok önemli olmayabilir ama ilaç konusu hassas 😐

Son düzenleme:
Back