- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Evettt başladın sende çok iyisin..Bakalım kaç kg fark edecek?Eşimde ben de 500 gram vermişiz..
UYANINCA
1 Bardak sıcak suya tarçın,elma,bal,sirke
1 saat sonra 1 bardak domates suyu
1 saat sonra patates,peynir,ekmek,domates,acı biber,çay
2 saat sonra türk kahvesi
1 saat sonra 1 şeftali
2 saat sonra sarımsaklı yoğurtlu,dereotlu kabak yemeği
1 saat sonra sirkeli,ballı su
1 saat sonra karpuz
Bugün 200 gram daha gittiii çok mutluyum..
ben..,;bede geldim yarın başlıyorum ben kendi gayretlerimle 12 mayıstan beri 15 kiloyu biraz aşkın verdim ama artık değişik şeyler arıyorum bu diyet hoşuma gitti arkadaşım bire bir uymaya çalışıcam yarından itibaren
bende geldim yarın başlıyorum ben kendi gayretlerimle 12 mayıstan beri 15 kiloyu biraz aşkın verdim ama artık değişik şeyler arıyorum bu diyet hoşuma gitti arkadaşım bire bir uymaya çalışıcam yarından itibaren
evet cnm dun yoktum dısardaydım, benımkıyle bulustuk , dısardaydım yanı , bugunde eskısehıre gıdıcem yarın donucem cumartesı tekrar devam edıcem bende taam bı uygulayamadım sunu ya sınır ettı benıefsax dün yoktun nasılsın?Biz dün yapmadık benim boyun ağrım tuttu.Bugünde misafirim vaR.Yarında denizdeyiz.Cumartesi-pazar yapacağız..
evet cnm dun yoktum dısardaydım, benımkıyle bulustuk , dısardaydım yanı , bugunde eskısehıre gıdıcem yarın donucem cumartesı tekrar devam edıcem bende taam bı uygulayamadım sunu ya sınır ettı benısen nasılsın cnm cok gecmıs olsun sımdı nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?