- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
- Konu Sahibi askrhpozitif
hayırlı olsun cnm benim yeni topiğin inş.... sağlıkla güzel ve hızlı bir şekildeee kurtulursun kilolarından yeni başlangıçlar iyi olur genelde buda sana iyi gelecek inş. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun cnm benim yeni topiğin inş.... sağlıkla güzel ve hızlı bir şekildeee kurtulursun kilolarından yeni başlangıçlar iyi olur genelde buda sana iyi gelecek inş. :)
an ıtıbarıyle dıyetımı bozmuş bulunuyorum bızımkıler fesleğen soslu makarna yapmıslr uzun zamandır cnm cekıyordu yapmıyordum 1 tabak yedım yanında bol salata ve 3-4 kasık yoğurt 1.5 bardak su
Ne güzel gidiyordun iki-üç kaşık yeseydin keşke..
Bende cuma başlayacağım..Çarşambada misafirlerim gelecek..İki gün kalacaklar sanırım..:18:
20.08.2013 ( 81,1 )
11:00 elmalı limonlu tarçınlı çay
12:15 1 bardak az tuzlu domates suyu, 1.5 bardak su
2 gun anca uyguladım dun ve bugun lısteye uyamıcam mecbur sebze yemegı ve salata agırlıklı bı dıyetİlk başta verilen liste ne kadar sağlıksız gözüküyor, herhalde 3 haftada 10 kilo verme düşüncesiyle bu diyeti hiç bozmadan devam eden biri, 3 hafta sonra yaşamından olur..
bende yarın tekrar baslamayı dusunuyorum , bugun de dısarı cıkıcam o yuzden yıne uyamıcam :44:Misafirlerim bugün gidiyor yarın eşim ile başlayacağız..Üç gün yapıp bir gün normal yiyeceğiz..Bakalım sonuç nasıl olacak?