- Konu Sahibi askrhpozitif
-
rıca ederım cnm bıde ben baslayabılsem cok ıyı olucakdevamlı bısey çıkıyor bakalım artık dıyetı bıtırdıgın zaman dırek normal beslenme bıcımıne başlama cnm aklında bulunsun
Eeeee nasıl devam edelim? Eşim bugün tartıldı 3 kg vermiş..Vücudu su toplamış heralde..Bakalım yarın kaç kg çıkacağız..
yavas yavas ekleyın besınlerı cnm bırden karbonhıdrata yuklenmeyın meselavalla mı 3 kg harbıden tebrıkk ederım valla esınııı sen ne durumdasın ılk gun 500 gr gıtmıstı bugun
Her sabah aç karnına tartılıyoruz..Bugün ikinci gündü sabah belli olacak..Bence sağlıksız bir diyet değil her şeyden yiyorsun..Nereden buldun dedim ama görmedin heralde..Ben hepsini yiyemiyorum bile..
UYANINCA
Sirkeli,ballı,tarçınlı,elmalı su.
1 saat sonra 1 bardak domates suyu
1 saat sonra 1 patates,1 dilim cavdar ekmeği,1 dilim peynir,çay
2 saat sonra 1 ayran
1 saat sonra karpuz,peynir
1 saat sonra yoğurtlu patlıcan,biber közlemesi
1 saat sonra neskahve
1 saat sonra 1 bardak domates suyu
1 saat sonra ballı,sirkeli su
2 saat sonra şeftali,erik
Tam liseye uyamıyorum ama yakın gidiyorum..
Efsax Allah gönlündeki dileğinin hayırlısını nasip etsin canım..Bugün tartıldım 57.9 kg. 500 gram daha gitti şükürler olsun..Bugün de yapacağız yarın normal kahvaltı yapacağız..Geri kalan aynı..Eşim de ben de hiç zorlanmıyoruz..İnsan acıkmıyor bile listeyi bile tamamlayamıyoruz..Tamamlasak daha çok mu kilo gider acaba?
26.08.2013
10:30 1 bardak limonlu,elmasirkeli,elmalı tarcınlı çay(1 bardak sıcak su +1 dilim limon+1 dilim elma+1 parça kabuk tarçın+1 çay kaşığı elma sirkesi)500 ml su
11:30 yarım domates, yarım salatalık
13:30 1 orta boy yagsız patates haslaması , 2 yemek kasıgıkaymaksız yogurt, 300 ml su
15:30 1 büyük boy havuç,1 bardak bitki çayı(mısır püskülü,kıraz sapı , avakado yapragı),300 ml su
16:30 1 lakritze ,30 dk yuruyus( 2,6 km yurudum), 300 ml su
18:00 1 salkım sıyah uzum, 1 dılım krempeynırlı baharatlı ekmek, 300 ml su
21:00 900 ml su
22:00 30 dk yuruyuş(2,4 km)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?