- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi askrhpozitif
efsax 400 gram daha mı verdin maşallahh..
Ben bugün başladım..
Ben bugün başladım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm dıyetı sadece 2 gun uygulayabıldımefsax 400 gram daha mı verdin maşallahh..
Ben bugün başladım..
Efsax sebze yemeği ve salata akşam yemeği gibi bir kere yenebilir değil mi?
Efsax sebze yemeği ve salata akşam yemeği gibi bir kere yenebilir değil mi?
Efsax sen bu diyete devam ediyor musun? ben ilk önce adimla beraber kilo vermek istiyorum, sonra da safra kesemden ameliyat olacam . ondan sonra kendimi iyi hissedersem bu diyete baslamak istiyorum insaallah ...
Efsax sen bu diyete devam ediyor musun? ben ilk önce adimla beraber kilo vermek istiyorum, sonra da safra kesemden ameliyat olacam . ondan sonra kendimi iyi hissedersem bu diyete baslamak istiyorum insaallah ...
11.00 ELMALI,LİMONLU SU
12.00 DOMATES SUYU
14.00 PATATES,PEYNİR,1 DİLİM EKMEK
16.00 YARIM DOMATES,YARIM ŞEFTALİ
Patetesin yanına ekleme yaptık çünkü ekmek yemeden çay içemiyorum..
11.00 ELMALI,LİMONLU SU
12.00 DOMATES SUYU
17.00 AYRAN ( DIŞARIDAYDIM)
18.00 FANTA
19.00 TAZE FASULYE -CACIK
22.00 BİR BARDAK SICAK SUYA SİRKE-1 ÇAY KAŞIĞI BAL
23.00 DOMATES SUYU
24.00 KARPUZ-PEYNİR
Bugün tam olmadı ama olsun idare eder..Limon benim tansiyonumu çok düşürüyor o yüzden sirkeyle değiştirdim..Ne dersin efsax?Birde ben bunların hepsini yiyemiyorum çok geliyor..Özellikle domates suyu Eşim içemedi yazık..
11.00 ELMALI,LİMONLU SU
12.00 DOMATES SUYU
Patetesin yanına ekleme yaptık çünkü ekmek yemeden çay içemiyorum..
canm bu dıyete devam edıcem 2 -3 gun evde yoktum o yüzden uygulamadım ama tekrardan başladım bugun ,adımsaymayla beraber goturucem bakalım ne olucak ,cok gecmıs olsun bır an once sağlığına kavuşursun ınss
Bir günde 500 gram çok mutlu oldum..Bakalım üç günün sonunda kaç kg gidecek?Sağol efsax iyiki bu diyeti paylaştın canım..