- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
kız nerdeeeee hazır tabikiHazırlar yeniyor ama evde yapılanlar öyle olmuyor.Kendin mi yapıyorsun tarif varsa ver deneyeyim belki senin farklıdır:)
ben evde balık da yapmam
dışarda veriyolar yanında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız nerdeeeee hazır tabikiHazırlar yeniyor ama evde yapılanlar öyle olmuyor.Kendin mi yapıyorsun tarif varsa ver deneyeyim belki senin farklıdır:)
Biliyorum canim bizde cok yenir gece yatmadan yogurda dograyip yerler mesela sizi oldurur ama buAynen sade olmuyor:)
Geçen yıl oğlumun okulda karadeniz tanıtımı vardı.Mısır ekmeği yaptım ama çok az normal un koydum:)Karadenizli bir arkadaşım öyle söyledi:)
Hiç kalmadı hepsi yendi ama ben yiyemedim ve arkadaş bu böyle olur boğar dedi:)
Alışkın olmayınca zor olur dedi:)Ondan öyle dedim:)
e artık her yarışmada kıdemin artıyorYaaa burdakiler usta olmuş
Çataldan tabaktan anlıyor uyanıklar
Cagirmiyorsun zaten geliyorlarValla ben bikete cagiririm karsiligini gormezsem bidaha hayatta cagirmam amele degilim saatlerce insanlari guzel agirlamak icin ugrasiyorum
AnladımOnu bizde yiyoruz ben yap dedin zannettimŞimdi suikast yapıyor ya boğulsunlar diye söyledin sandımkız nerdeeeee hazır tabiki
ben evde balık da yapmam
Aynen alışkın değiliz ölürüzBiliyorum canim bizde cok yenir gece yatmadan yogurda dograyip yerler mesela sizi oldurur ama bu
o sadece allayıp pullayıp sunuyordur Nevrestekız nerdeeeee hazır tabiki
ben evde balık da yapmam
Aynen kendi tatlı dışında beceremiyoro sadece allayıp pullayıp sunuyordur Nevreste
He bizde davetsiz gitmek yok o yuzden dedimCagirmiyorsun zaten geliyorlar
Benimkiler çağırmasam gelmiyor:)Hiç böyle düşünmemiştim:)Boşa korkmuşum yıllarca:)Cagirmiyorsun zaten geliyorlar
aynen ben de davet sofralarında bunları düşünürüm.et,sebze,bir iki çeşit salata,yoğurtlu yoğurtsuz meze,peynirli ve boş börek,sütlü tatlı şerbetli tatlı.Aynen birde herkes ayni şeyi sevmiyebiliyor çeşit olmalı imkan varsa kimi et sever kimi sebze
onu da iyi yapıyor kerataAynen kendi tatlı dışında beceremiyor
aman hayriyecim ağzınızın tadı bozulmasınmax. bir hafta kalır e öyle olunca kayınanniş kayınanniş diye peşinde geziyorum
İlk sayfada yazıoyrİki oymu vardı ya ben tek kullandım
He bizde davetsiz gitmek yok o yuzden dedim
Şaka yapıyorum ya bizimkilerde öyle çağırmadan çok gelmez ama mesela birini cagiriyorsun hop hepsi beraber gelmiş oluyor hiç tek aileagirlayamadim en az 12kisilik sofra:)Benimkiler çağırmasam gelmiyor:)Hiç böyle düşünmemiştim:)Boşa korkmuşum yıllarca:)
cınım ben son dokunuşu severimo sadece allayıp pullayıp sunuyordur Nevreste
Bizimde hepsi birlikte geliyor toplam 18 kişi oluyoruz.Annemlerde 11 oluyoruz:)Ondan çeşit çok yapılıyor.Giderken tatlıda yaparız.Onlarda bana getirir:)Şaka yapıyorum ya bizimkilerde öyle çağırmadan çok gelmez ama mesela birini cagiriyorsun hop hepsi beraber gelmiş oluyor hiç tek aileagirlayamadim en az 12kisilik sofra:)
chef eloşcınım ben son dokunuşu severim