- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
En güzeliBende yapıyorum onlarda yapıyor güzel oluyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En güzeliBende yapıyorum onlarda yapıyor güzel oluyor:)
Tanıdım canım sanırım tanıdımsuyu sert insanı mert toprakların yüce evladı beni tanıdın mı?
Evet Ona verdiğimi düşünerek verdim ama sanırım veremedim hemen toz oluyorum burdanAnlamadım ki ela ya mi oy vermek istiyordum kime verdin
e o az mıYok tencere 13 kiloBen ordu bile ağırlarım:)
Gördüm gördüm de gelemedim ,bir baktım resimlere oha falan oldum yani,oy kullanamadan çıktımdeynepnaz sevim koş oylama başladı
Herşey madalya mı hedaye mi lilim
toz ol bi dahaki pınara güzel tanıTanıdım canım sanırım tanıdım ❤
Evet Ona verdiğimi düşünerek verdim ama sanırım veremedim hemen toz oluyorum burdan
Ben annemde ve kv demde herseyi yemek olarak yaparim onlarda benim oglana bakar uyutur oynatir oh benim keyfime degmeyin saka bi yana benimki iyidir ya bana surekli sarma sarar su böreği yapar sagolsun bende elimden geldigince :)Gittiğim yerde salata yaparım en fazla
Ya kafa gitti onu bile gormemisimİlk sayfada yazıoyr
beeennBenim masamı tanıyan barnah kaldırsın
yok yok yedim ve acı geldi bi sarması çok zahmetliydi ne ara sardın sürekli burdasınYok canım acı değil acaba vişne ile mi karıştırdın:)
Allah muhabbetinizi arttırsınBen annemde ve kv demde herseyi yemek olarak yaparim onlarda benim oglana bakar uyutur oynatir oh benim keyfime degmeyin saka bi yana benimki iyidir ya bana surekli sarma sarar su böreği yapar sagolsun bende elimden geldigince :)
Aslında hep burada değilim sadece geceleri sürekli buradayım :)9-10 dan sonra:)yok yok yedim ve acı geldi bi sarması çok zahmetliydi ne ara sardın sürekli burdasın
su vereydin iyiydi4 ve 5 numaraya verdim oyumu
Ama diğerlerinden de gözüm kaldı,özellikle 2 ve elalisin kaçıncıydı unuttum onunkinde
Biri Elalis in meyvesuyu bardaklarını çalmış yani yoksa çok yanılmam ama o yüzden bu sefer O kaçtı bilemedim4 ve 5 numaraya verdim oyumu
Ama diğerlerinden de gözüm kaldı,özellikle 2 ve elalisin kaçıncıydı unuttum onunkinde
Ellerine sağlık ,çok güzel sunmuşsunsu vereydin iyiydi
evet farkettimBiri Elalis meyvesuyu bardaklarını çalmış yani yoksa çok yanılmam ama o yüzden bu sefer O kaçtı bilemedim