- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
beddua gibi bi şey yazmışsın 3 kere okudum çözemedimişte sonrasında kimler ne yaşar bilinmez :)
ama bişey söylim mi zor kovarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beddua gibi bi şey yazmışsın 3 kere okudum çözemedimişte sonrasında kimler ne yaşar bilinmez :)
ama bişey söylim mi zor kovarsın
olabilir canım :)Alışkanlık demek:)Yani sade yapılanı hayatta yiyemiyorum:)
Ben birkac cesit hazirlarim masayida 4 4 luk kurarim kimse beni taslamasin ama gittigim yerdede ayni seyi beklerim yani hele ramazanda anam bana corba ve bir cesit yemek hayatta yetmez imkan varsa tabi yanlis anlasilmasin :)Bende henüz o mmertebeye erisemedim
Hazırlar yeniyor ama evde yapılanlar öyle olmuyor.Kendin mi yapıyorsun tarif varsa ver deneyeyim belki senin farklıdır:)olabilir canım :)
biz çok seviyoruz balığın yanında hele
bi heyecan yapıyorum oyu görünce somra bakıyorum ben değilim28 numero
Ancak ekmek banarızBen birkac cesit hazirlarim masayida 4 4 luk kurarim kimse beni taslamasin ama gittigim yerdede ayni seyi beklerim yani hele ramazanda anam bana corba ve bir cesit yemek hayatta yetmez imkan varsa tabi yanlis anlasilmasin :)
Şu an sakin ol bildirim gidince göreceğiz:)bi heyecan yapıyorum oyu görünce somra bakıyorum ben değilim
dönüp numarama bakıyorum
Bende yaparım ama yaptığıma pişman ettikleri de çok olmuştur,birdaha yapmiycam bunlara birşey diyorum gene yapıyorumBen birkac cesit hazirlarim masayida 4 4 luk kurarim kimse beni taslamasin ama gittigim yerdede ayni seyi beklerim yani hele ramazanda anam bana corba ve bir cesit yemek hayatta yetmez imkan varsa tabi yanlis anlasilmasin :)
Gelen misafir kalabalık olduğu için çeşit çok yapılıyor:)Bende yaparım ama yaptığıma pişman ettikleri de çok olmuştur,birdaha yapmiycam bunlara birşey diyorum gene yapıyorum
her kimse kendini tanıtmak için mesajı 3 kere beğensinYaaaaaaaa
İp ucu verinnnn
2 ve 4 kimin
Özellikle 2
Sadece misir unuyla degilde beyaz unla karistirirsan birde kabartma tozu koyarsan kek gibi yumusak olur daha kolay yenir ve hafif oluyorHazırlar yeniyor ama evde yapılanlar öyle olmuyor.Kendin mi yapıyorsun tarif varsa ver deneyeyim belki senin farklıdır:)
Yaaa burdakiler usta olmuşher kimse kendini tanıtmak için mesajı 3 kere beğensin
yok kız aşkolsun :)beddua gibi bi şey yazmışsın 3 kere okudum çözemedim
Gelen misafir kalabalık olduğu için çeşit çok yapılıyor:)
Bize bile 2 çeşit yetmiyor:)
beğendiysen benimYaaaaaaaa
İp ucu verinnnn
2 ve 4 kimin
Özellikle 2
Aynen sade olmuyor:)Sadece misir unuyla degilde beyaz unla karistirirsan birde kabartma tozu koyarsan kek gibi yumusak olur daha kolay yenir ve hafif oluyor
Valla ben bikere cagiririm karsiligini gormezsem bidaha hayatta cagirmam amele degilim saatlerce insanlari guzel agirlamak icin ugrasiyorumBende yaparım ama yaptığıma pişman ettikleri de çok olmuştur,birdaha yapmiycam bunlara birşey diyorum gene yapıyorum
max. bir hafta kalır e öyle olunca kayınanniş kayınanniş diye peşinde geziyorumyok kız aşkolsun :)
600 km yol gelip hu huuu dese biraz zor kovarsın dedim
hoşgeldin anneciiimmm ne zahmet dersin
Aynen canım:)Ben çay davetlerini bile çok yaparım:)Herkese yetsin,herkese hitap etsin diye:)Aynen birde herkes ayni şeyi sevmiyebiliyor çeşit olmalı imkan varsa kimi et sever kimi sebze