Aynen öyle yeminle.. Zaten 1 yıldır konuşmuorm kendi kendini davet ettiyavrum zorla dedirtiyodur ya baksan salgın var kadın iftar derdinde.gelmiş kadar oldum yavrum kesenize bereket diyemiyo.
bu kız gelme hastalık var dese ölene kadar anlatır gelin beni istemedi diye :)
Mısır ekmeği boğar ya:)Karışık yaparsa neyse:)niye kız
Kötü düşünme olumlu düşün:)Aynen öyle yeminle.. Zaten 1 yıldır konuşmuorm kendi kendini davet etti
Nasıl bir gece geçirecem merak konusu
dedim ya ben ne yaşandı bilmiyorum insani gözle baktım ben gelme derdim anlayan anlar anlamayanı da kapıdan almazdım neden çünkü aramızda 600 km varyavrum zorla dedirtiyodur ya baksan salgın var kadın iftar derdinde.gelmiş kadar oldum yavrum kesenize bereket diyemiyo.
bu kız gelme hastalık var dese ölene kadar anlatır gelin beni istemedi diye :)
kaynanayla korona birleşince kombo oluyo annem ondanSoryy beyin pert
Tuzun kurudedim ya ben ne yaşandı bilmiyorum insani gözle baktım ben gelme derdim anlayan anlar anlamayanı da kapıdan almazdım neden çünkü aramızda 600 km var
amaaannnn hangisi etmiş kiAbla yemekte balık yada böyle mangalda et felan olmazsa beğenmezler
Senin şu saydıklarını yap koy teşekkür etmezler bizimle dalgamı geçiyorsun derler
Yemin ediyorum abartmıyorum
Cok birşey istemezdim yani merhaba dese yeterli.. Yok anam yok düğünden snra fişek bağladılar kadına yolda beni görse kaşlar çatılıyor surat düşüyor, onu yemem bunu etmem bu niye burdakaynanayla korona birleşince kombo oluyo annem ondan
Valla su su icip tikanip kalan insanlardan hic olmadim ya nasil bisey acabaeşin balığı getirirken yanına çiğ köftede alsın sen de yeşil salata börek vs. yap bi çorba tamam zaten insan suyu içince tıkanıp kalıyor
inşaallah hep kuru olurTuzun kuru
sen bağlan konferansa nevoş onun kafayı çorbaya çevirirAynen öyle yeminle.. Zaten 1 yıldır konuşmuorm kendi kendini davet etti
Nasıl bir gece geçirecem merak konusu
Benimki gelmiyor gelmezde:)inşaallah hep kuru olur
şaka bi yana aynı şehirde olsakta benim kv gelmezdi anne babasıyla yaşıyor onların da kronik hastalıkları var sebep olmamak için gelmezdi
biz hep yiyokMısır ekmeği boğar ya:)Karışık yaparsa neyse:)
Valla su su icip tikanip kalan insanlardan hic olmadim ya nasil bisey acaba
Ne methederim gelini ne methederimsen bağlan konferansa nevoş onun kafayı çorbaya çevirir
aslında zayıf biri değilim ama orucu 500 ml suyla açıyorum haliyle tıkanıyorumValla su su icip tikanip kalan insanlardan hic olmadim ya nasil bisey acaba
Alışkanlık demek:)Yani sade yapılanı hayatta yiyemiyorum:)biz hep yiyok
işte sonrasında kimler ne yaşar bilinmez :)dedim ya ben ne yaşandı bilmiyorum insani gözle baktım ben gelme derdim anlayan anlar anlamayanı da kapıdan almazdım neden çünkü aramızda 600 km var
28 numeronevoş ben kaç numeroydum yahu