Mercimek Çorbası
Yaprak Sarma
Soğan Salatası
Karamelize soğanda olabilir.
Yeşil salata
Piyaz
Aslında salata ve meze balığa daha uygun oluyor.
Tatlıyı hazır alın mesela baklava
zukkum yesin :)
balık ince iş.meze mutlaka olsun ama yoğurtsuz :)
tatlı helva
birkaç salata çeşidi
çorba da klasik mercimek olur
balığı nerden seçtiniz bee zor ona uydurmak :)
birinin ölümüne sebep olmak ya da kalıcı hasar bırakmak sizi mutlu edecekse her şeyi dışardan söyleyip dezenfekte etmeden sofraya koyun madem. ne yaşadınız bilmem ama düşmanım için bile olsa bunu şaka yollu da olsa dilemezdim.Off gelde anlat canfebim
Keşke corona ikram edebilsem keşke
Humus,piyaz,patlıcan,kırmızı biber salatası olabilir:)Kızartma olabilir şakşuka gibi:)Teşekkür ederim kraliçeler...
Bende düşündüm salata ama mezede kaldm
Humus cevizli biber felan bilemedm..
Anasının oğlu işte... Corona olasıcalar
Balığın neyini dezenfekte edecem bilemedim ki hazır direk..birinin ölümüne sebep olmak ya da kalıcı hasar bırakmak sizi mutlu edecekse her şeyi dışardan söyleyip dezenfekte etmeden sofraya koyun madem. ne yaşadınız bilmem ama düşmanım için bile olsa bunu şaka yollu da olsa dilemezdim.
mısır ekmeği yapabilirsin:)Off gelde anlat canfebim
Keşke corona ikram edebilsem keşke
Onun yerine başka bir şey yapsan:)Balığın neyini dezenfekte edecem bilemedim ki hazır direk..
Ben yemiyim en azndansevmem zaten
Boğulsunlar diye mimısır ekmeği yapabilirsin:)
Mesela abla?Onun yerine başka bir şey yapsan:)
balığı kastetmemiştimBalığın neyini dezenfekte edecem bilemedim ki hazır direk..
Ben yemiyim en azndansevmem zaten
Soryy beyin pertbalığı kastetmemiştim
yanına mezeleri vs. demiştim
Şimdi neler yapabileceğini bilmediğim için menü veremiyorum yada sebze vs ne kullanıyorsun:)Mesela abla?
eşin balığı getirirken yanına çiğ köftede alsın sen de yeşil salata börek vs. yap bi çorba tamam zaten insan suyu içince tıkanıp kalıyorSoryy beyin pert
Abla yemekte balık yada böyle mangalda et felan olmazsa beğenmezlerŞimdi neler yapabileceğini bilmediğim için menü veremiyorum yada sebze vs ne kullanıyorsun:)
Mercimek yada yayla çorbası
Mesela karnıyarık-hünar beğendi-sac kavurma-çökertme
Pilav
Salata
Tatlıda hazır olsun yeter:)
Ana yemek olarak buyuk balik yapip ortaya ufak baliklardan meze gibi koyabilirsin + meze ve sofrada helva olmali yemekten sonra tatli ayri. Bol salata corba falan filan :)Mesela abla?
yavrum zorla dedirtiyodur ya baksan salgın var kadın iftar derdinde.gelmiş kadar oldum yavrum kesenize bereket diyemiyo.birinin ölümüne sebep olmak ya da kalıcı hasar bırakmak sizi mutlu edecekse her şeyi dışardan söyleyip dezenfekte etmeden sofraya koyun madem. ne yaşadınız bilmem ama düşmanım için bile olsa bunu şaka yollu da olsa dilemezdim.
Barbunya da yapabilirsinMesela abla?
niye kızBoğulsunlar diye mi
O zaman balık yap canım yanınaAbla yemekte balık yada böyle mangalda et felan olmazsa beğenmezler
Senin şu saydıklarını yap koy teşekkür etmezler bizimle dalgamı geçiyorsun derler
Yemin ediyorum abartmıyorum