- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
şimdi herkes acaba ben mi diye düşünecekHangi sofra kimin bilmiyorm ama bir tanesini özellikle cok beğendm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi herkes acaba ben mi diye düşünecekHangi sofra kimin bilmiyorm ama bir tanesini özellikle cok beğendm
ee biz nerden bilcez bildiğiniYanılmadıysam 1 ile 5 i tanıyıp verdim oyu, doğruysa kızlar bir mesaj verin doğru diye
Biri uzun, biri osmanlıyı salladıee biz nerden bilcez bildiğini
Geleceğiyle oynama soframinCanfeb elim gidiyo bebeğim yaa napim
Hangi konuda :)Yardımınıza ihtiyacm var,
hayırdırYardımınıza ihtiyacm var,
Balıklı menü zor oluyor ya hep meze garnitür yani balık şart mıBen eşimin ailesiyle yaklaşk 1 yıldır konuşmuormda.. Bazı şeler oldu.. Neyse eşim ailesini yemeğe davet edecekte... Kv'de bir halt bilmez pasaklı beceriksizin teki ama dır dır dır susmaz.... Aynadaki yansımanızk beğenmez...
Eşimde tutturdu balık yaptırcakmış..
Balığın yanına neler yapabilirim.. O sofra baya coşmalı
dün burada coronanın hafife alınmasından anne ve babasını kaybeden kadınla ilgili konu okudum sakın balık yerine corona ikram etme olasılığınız çok yüksekBen eşimin ailesiyle yaklaşk 1 yıldır konuşmuormda.. Bazı şeler oldu.. Neyse eşim ailesini yemeğe davet edecekte... Kv'de bir halt bilmez pasaklı beceriksizin teki ama dır dır dır susmaz.... Aynadaki yansımanızk beğenmez...
Mercimek ÇorbasıBen eşimin ailesiyle yaklaşk 1 yıldır konuşmuormda.. Bazı şeler oldu.. Neyse eşim ailesini yemeğe davet edecekte... Kv'de bir halt bilmez pasaklı beceriksizin teki ama dır dır dır susmaz.... Aynadaki yansımanızk beğenmez...
zukkum yesin :)Ben eşimin ailesiyle yaklaşk 1 yıldır konuşmuormda.. Bazı şeler oldu.. Neyse eşim ailesini yemeğe davet edecekte... Kv'de bir halt bilmez pasaklı beceriksizin teki ama dır dır dır susmaz.... Aynadaki yansımanızk beğenmez...
Off gelde anlat canfebimBalıklı menü zor oluyor ya hep meze garnitür yani balık şart mı
Keşke corona ikram edebilsem keşkedün burada coronanın hafife alınmasından anne ve babasını kaybeden kadınla ilgili konu okudum sakın balık yerine corona ikram etme olasılığınız çok yüksek
he o kaynana da dinler çok coronayı baksana :)dün burada coronanın hafife alınmasından anne ve babasını kaybeden kadınla ilgili konu okudum sakın balık yerine corona ikram etme olasılığınız çok yüksek