- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Çökertme yaptın eminimBen bu ana yemeği bir kategori de nevostan istemiştim uygun değil diye vermedi pusuda bekliyordum elbet zamanı gelir diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çökertme yaptın eminimBen bu ana yemeği bir kategori de nevostan istemiştim uygun değil diye vermedi pusuda bekliyordum elbet zamanı gelir diye
Aynen canım oda istemiyor:)Ozaman bana tarifi sen vercen aklima gelmiyiiii ,zaten bidaha onları yaparsak kazen abi bizi sutlayacak
Hâlâ söylemedin bana, bak ben senin masaları hep buluyorum yine proveke ederimPilav yarışması nasip olmadı bana:)
Olur bakarız netten:)İşte onlar yok hiç bilinmeyen istiyorum:)
Bana?Sana uyabilir:)
sana heryer angara bebeğim
Zaten bu kadar anlattiktan sonra beni tanımayan da bulurHâlâ söylemedin bana, bak ben senin masaları hep buluyorum yine proveke ederim
Çökertme ise daha önce ben yaptım iftar sofralarında 2. Oldum ya..Birdahaki yöresel de yapmak isteyen çıkar:) daha önce yapan Yok bildiğim ,ben başka kategori de istemiştim:)
Sen ona hiç katıldın mı bilmem ama sana uyar:)
İki tarifim var bile antin kuntin..Yapıldı canım ama hangi kategori hatırlamıyorum:)
O dönem bana sorulmuyordu:)
Ben şu an her kategoride izin vermem:)
Bu yıl yöreselde klasik yapılanmıyacak hep antin kuntin tarif isteyeceğim haberiniz olsun:)Öyle dolma,içli köfte yok:)
Yok canım onunla ben et yemekleeinde 1.oldum ya:)Çökertme ise daha önce ben yaptım iftar sofralarında 2. Oldum ya..
Zaten bu kadar anlattiktan sonra beni tanımayan da bulur
Oleyy ben her halta katılıyorum ki balık hariç..Sen ona hiç katıldın mı bilmem ama sana uyar:)
Senin birinciliğin et miydi? Ali nazikdeğil mıydı o ya..Yok canım onunla ben et yemekleeinde 1.oldum ya:)
Bizim yöresel çok benimde aklımda var:)İki tarifim var bile antin kuntin..
Bana banaSana uyabilir:)
Sana her şey uyar canım:)Bana bana
Bu neredeyse hiç yapılmadı canım:)Çökertme ise daha önce ben yaptım iftar sofralarında 2. Oldum ya..
Nevroş 4 sene oldu pilavlar kategorisi gelmedi..Bizim yöresel çok benimde aklımda var:)
Yani öyle yapalım hatta katılırsanız bayram sonu olabilir yada sonraki ay:)