- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Ben katılayım mı ister misiniz dedim (aynı tarifle)kimse analamadı: sen anlarsınBu ipin ucu kopmuş. Başka yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben katılayım mı ister misiniz dedim (aynı tarifle)kimse analamadı: sen anlarsınBu ipin ucu kopmuş. Başka yok mu
3.yü söylüyor:)ee diyon ya kategori yemek hazır
iyi bariHayır yaptığını söylüyor bilmiyor:)
İpuçlarımdan anlayan yoksa kimse bilmiyoriyi bari
Birdahaki yöresel de yapmak isteyen çıkar:) daha önce yapan Yok bildiğim ,ben başka kategori de istemiştim:)Yöreselde olur:)
totem yap kız belki tutar
ben onu sebo sandımdıBen katılayım mı ister misiniz dedim (aynı tarifle)kimse analamadı: sen anlarsın
Aaa ben görmedim bir aratayim:)4. kategoriden bahsediyorsun zannetti
Senin o dediğin sanki bir kategoride ya 1. yada 2. oldu:)
tabi ki destekliyorumBeni destekliyor musun, ekarte mi etmeye çalışıyorsun
Yapıldı canım ama hangi kategori hatırlamıyorum:)Birdahaki yöresel de yapmak isteyen çıkar:) daha önce yapan Yok bildiğim ,ben başka kategori de istemiştim:)
Yok baci yaptığım yemekten bahsediyorum geçen yaz istemiştim vermedi bende aldım şimdi :)ee diyon ya kategori yemek hazır
yaşasınYapıldı canım ama hangi kategori hatırlamıyorum:)
O dönem bana sorulmuyordu:)
Ben şu an her kategoride izin vermem:)
Bu yıl yöreselde klasik yapılanmıyacak hep antin kuntin tarif isteyeceğim haberiniz olsun:)Öyle dolma,içli köfte yok:)
ben anlayana kadaaarrrrrYok baci yaptığım yemekten bahsediyorum geçen yaz istemiştim vermedi bende aldım şimdi :)
Ben zaten Kayseri yağlaması yapmıştımYapıldı canım ama hangi kategori hatırlamıyorum:)
Bu yıl yöreselde klasik yapılanmıyacak hep antin kuntin tarif isteyeceğim haberiniz olsun:)Öyle dolma,içli köfte yok:)
Ozaman bana tarifi sen vercen aklima gelmiyiiii ,zaten bidaha onları yaparsak kazen abi bizi sutlayacakYapıldı canım ama hangi kategori hatırlamıyorum:)
artık ben de balıkesiri mi yağlarım,bursayı mı yıkarımBen zaten Kayseri yağlaması yapmıştım
Pilav yarışması nasip olmadı bana:)Pilâvlarda mi , et yemeginde mi
Yapıldı canım ama hangi kategori hatırlamıyorum:)
İşte onlar yok hiç bilinmeyen istiyorum:)Ben zaten Kayseri yağlaması yapmıştım
İnşaallah canım:)Ben bunu bekliyorum