- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
O 3. yü yaptı 4.yü düşünüyor ama işi zorBu 3. Degil miydi , kafam aynen böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O 3. yü yaptı 4.yü düşünüyor ama işi zorBu 3. Degil miydi , kafam aynen böyle
3.den umudu kesen elalis 4.ye tırmanıyo adlı çalışma buBu 3. Degil miydi , kafam aynen böyle
Yok sen 3.ye umut bağla 4'te işin zor3.den umudu kesen elalis 4.ye tırmanıyo adlı çalışma bu
o zaman kesin böreklerYok sen 3.ye umut bağla 4'te işin zor
Neymiş bu 4 ya bana uyar mı acaba sofralı olmasın çok yorucuYok sen 3.ye umut bağla 4'te işin zor
Ya ipucu versem çakarsın neyse anlamayın son günler:)o zaman kesin börekler
bimden alsak omuyo mu yufkayı
ah korona sen olmasan anamı çağırıp yaptırırdım
ha sen onu da biliyorsunBen bu ana yemeği bir kategori de nevostan istemiştim uygun değil diye vermedi pusuda bekliyordum elbet zamanı gelir diye
Yöreselde olur:)Ben bu ana yemeği bir kategori de nevostan istemiştim uygun değil diye vermedi pusuda bekliyordum elbet zamanı gelir diye
Ya ben ya ben, daha yapmadan mortingen, daha bu moralle pazara neyim gidip tarif yapacağım, şeytan diyor yumurta kır yeter3.den umudu kesen elalis 4.ye tırmanıyo adlı çalışma bu
Hayır yaptığını söylüyor bilmiyor:)ha sen onu da biliyorsun
iyi geceleeeeerrrrrrr
anlamamak da eğlenceliYa ipucu versem çakarsın neyse anlamayın son günler:)
Sana uyabilir:)Neymiş bu 4 ya bana uyar mı acaba sofralı olmasın çok yorucu
Neyi bilyorum giha sen onu da biliyorsun
iyi geceleeeeerrrrrrr
Aynen eğlenin diye yapıyorumanlamamak da eğlenceli
totem yap kız belki tutarYa ben ya ben, daha yapmadan mortingen, daha bu moralle pazara neyim gidip tarif yapacağım, şeytan diyor yumurta kır yeter
Bu ipin ucu kopmuş. Başka yok muSana uyabilir:)
4. kategoriden bahsediyorsun zannettiNeyi bilyorum gi
ee diyon ya kategori yemek hazırNeyi bilyorum gi
Pilâvlarda mi , et yemeginde miBen bu ana yemeği bir kategori de nevostan istemiştim uygun değil diye vermedi pusuda bekliyordum elbet zamanı gelir diye