- 21 Ocak 2018
- 8.235
- 20.236
- 32
Benim bugun menüm harika hatta pınar li da var ama eşim var diyecek hayırdır senZaten misafir cagiramiyorum simdi afilli bi sofra kurayim ozaman
Nevreste nin vardır illaki tarifi :)) aratsana kk dacok guzel tam kivaminda recel yapmayi bilen biri bana mesaj atsin cilek receli yapicam ilk kez guzel olsun istiyorumlutfenn
E dersin hatira olarak cekiyorumBenim bugun menüm harika hatta pınar li da var ama eşim var diyecek hayırdır sen
Ya tarif buldum sekere yatirdim ben ne cok kati ne cok sivi olsun istiyorum pisirirken kac saat pisircem yada kivaminin oldugunu nasil anliycam onu bilmiyorum :)Nevreste nin vardır illaki tarifi :)) aratsana kk da
heee çok mütevazıyımdırYa sen ne mütevazı hatunsun oyle
Yirin senüiftara da az kaldı
öyle değil beee yanlış anladınızNey senin tarzin mutevazilik forever mi
kız indir şunun kafasına tavayı aaaaBenim bugun menüm harika hatta pınar li da var ama eşim var diyecek hayırdır sen
şekerini kendine göre ayarlarsın zaten.kaşığı havaya kaldırdığında kesilmeden akarsa kıvam tamamdır:)Ya tarif buldum sekere yatirdim ben ne cok kati ne cok sivi olsun istiyorum pisirirken kac saat pisircem yada kivaminin oldugunu nasil anliycam onu bilmiyorum :)
Hergun biseyler çekiyorum bu araE dersin hatira olarak cekiyorum
Ben iyice kaynattıktan sonra bir çay tabağına bir damla döküyorum soğutup onun kıvamına bak :))Ya tarif buldum sekere yatirdim ben ne cok kati ne cok sivi olsun istiyorum pisirirken kac saat pisircem yada kivaminin oldugunu nasil anliycam onu bilmiyorum :)
Az kaldı Bask konulardn kiracam kafasınıkız indir şunun kafasına tavayı aaaa
wp tan annemlere atıcam de
Tamam oyle bakicam cok kati olmaz dimi :)şekerini kendine göre ayarlarsın zaten.kaşığı havaya kaldırdığında kesilmeden akarsa kıvam tamamdır:)
Tamam oylede bakicam garanti olsun :) ev yapimi receller ya su gibi oluyo yada cok kati bakalim tutacakmi bi deniyim dedim :)Ben iyice kaynattıktan sonra bir çay tabağına bir damla döküyorum soğutup onun kıvamına bak :))
Dışardan aldıklarının kıvamı nasıl oluyorsa onu yakalayacaksinTamam oyle bakicam cok kati olmaz dimi :)
E tamam iste hosuma gitti cektim sen yemene bak dersinHergun biseyler çekiyorum bu ara
Her türlü yeniyor boşver :)) olmadı tatlı üstüne dokersin :))Tamam oylede bakicam garanti olsun :) ev yapimi receller ya su gibi oluyo yada cok kati bakalim tutacakmi bi deniyim dedim :)
BakalımE tamam iste hosuma gitti cektim sen yemene bak dersin
Ya iste ortasi olsa super olur annem hic yapmadi hic gormedim kendim giristim ilk tecrubem bi sorayim dedim peki limonu almak uzeremi damlaticaz bir kilo cikek koydum bikac damlami limon sıkayımDışardan aldıklarının kıvamı nasıl oluyorsa onu yakalayacaksin
Benim geçen yaptığım biraz daha duru olmuş ama ekmek batırmak kolay olmuştu mesela :))