- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.403
- 348
- 30
pinar labneli 2. menu kol böreği ispanakliHangi yarışmaya katıldın ve kazandın canım ben bilmiyorum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pinar labneli 2. menu kol böreği ispanakliHangi yarışmaya katıldın ve kazandın canım ben bilmiyorum?
Sizin yarışmayı kazanmanız gerekiyor:)pinar labneli 2. menu kol böreği ispanakli
Oylama için ise 500-600 kişi oy veriyor sadece 3 kişi seçiliyor elbet birgün size şans gelir:)pinar labneli 2. menu kol böreği ispanakli
bence dogru oylamayi yapan herkese verilmesi grekmezmi biraz hakksizlik oluyo sanki bilememdimOylama için ise 500-600 kişi oy veriyor sadece 3 kişi seçiliyor elbet birgün size şans gelir:)
iltaftin icin tsk edrim nanacim ama keyfim yok pek
hevesim kactiSen bilirsin canım, ama katılırsan hem kafan dağılır hemde pro olma şansin yukselir![]()
büyük resme bak sendeUlan bir fakir düşünceli benim her halde hiç aklıma gelmez böyle şeyler, dizmana yaparım diye düşündüm, ben baştan kaybediyorum![]()
o zaman 3-5 yarışmaya normal üye kalmaz sitedebence dogru oylamayi yapan herkese verilmesi grekmezmi biraz hakksizlik oluyo sanki bilememdim
Teşekkür ederim bu arada
Abla konumu görsem foto atacağım giremiyorum :/ açmıştım onaydaİlk mesaj güncellendi okuyun lütfen:)
O fairy de burda vur patlasin Çal oynasınBisey soylicem mutevZi olmak zorundamiyiz![]()
ben tarzımdan ödün verememBisey soylicem mutevZi olmak zorundamiyiz![]()
Ya sen ne mütevazı hatunsun oyleben tarzımdan ödün veremem![]()
Zaten misafir cagiramiyorum simdi afilli bi sofra kurayim ozamanO fairy de burda vur patlasin Çal oynasın![]()
Ney senin tarzin mutevazilik forever miben tarzımdan ödün veremem![]()