- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
Görürsün kardeşNe oldu senin tatlina kardes :)
sensiz olmaz balımAbla ısrar ettin madem bunada katılayım
Ohh olsun benden önce beytiyi alanaahahahahhahahahaha beytiler,alinazikler patladı mı şimdi yani
Tarif yapıp sofra resmi ile altına tarifin yapılışını anlatacağız, olarak anladım ben, diğeri gibieee labne boynu bükük mü kalacak masada
onunla bişey yapmıcaz mı
Ulan bir fakir düşünceli benim her halde hiç aklıma gelmez böyle şeyler, dizmana yaparım diye düşündüm, ben baştan kaybediyorumahahahahhahahahaha beytiler,alinazikler patladı mı şimdi yani
Kız ben ilk beyti dedim gitmiş, çökertme dedim gitmiş... alinazik gitmiş.. ki konu açılır açılmaz yazdımUlan bir fakir düşünceli benim her halde hiç aklıma gelmez böyle şeyler, dizmana yaparım diye düşündüm, ben baştan kaybediyorum
Tarif almayacaktık hani , onu da mi yanlış anladımKız ben ilk beyti dedim gitmiş, çökertme dedim gitmiş... alinazik gitmiş.. ki konu açılır açılmaz yazdım
İlk alıcaktık şimdi kalktı..Tarif almayacaktık hani , onu da mi yanlış anladım
Aynen öyle canım, bende öyle anladımLabne kullanacağımız bir akşam yemeği hazırlayıp iftar sofrasını mı çekip atacağız ? Herkes hemen yazmama rağmen istediğim tarif önceden alınmış yazmış da.
Ama tarif yok iftar sofrasında labne olacak sadece denmiş sanki.
Ben anlamadım beni aydınlatın
1Kaç yarışma kazanmak gerekiyor Pro üyelik almak için
Katıl belki kazanmaya bile gerek kalmaz, bir bakmışsın pro üyelik herkese hediye edilirKaç yarışma kazanmak gerekiyor Pro üyelik almak için
Hangi yarışmaya katıldın ve kazandın canım ben bilmiyorum?1 tane kazandim hani benim pro üyeligimNevreste
iltaftin icin tsk edrim nanacim ama keyfim yok pekKatıl belki kazanmaya bile gerek kalmaz, bir bakmışsın pro üyelik herkese hediye edilir
Hangi yarismayi kazandın1 tane kazandim hani benim pro üyeligimNevreste