- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.996
- 30
pinar labneli 2. menu kol böreği ispanakliHangi yarışmaya katıldın ve kazandın canım ben bilmiyorum?
Sizin yarışmayı kazanmanız gerekiyor:)pinar labneli 2. menu kol böreği ispanakli
Oylama için ise 500-600 kişi oy veriyor sadece 3 kişi seçiliyor elbet birgün size şans gelir:)pinar labneli 2. menu kol böreği ispanakli
bence dogru oylamayi yapan herkese verilmesi grekmezmi biraz hakksizlik oluyo sanki bilememdimOylama için ise 500-600 kişi oy veriyor sadece 3 kişi seçiliyor elbet birgün size şans gelir:)
iltaftin icin tsk edrim nanacim ama keyfim yok pek
hevesim kactiSen bilirsin canım, ama katılırsan hem kafan dağılır hemde pro olma şansin yukselir
büyük resme bak sendeUlan bir fakir düşünceli benim her halde hiç aklıma gelmez böyle şeyler, dizmana yaparım diye düşündüm, ben baştan kaybediyorum
o zaman 3-5 yarışmaya normal üye kalmaz sitedebence dogru oylamayi yapan herkese verilmesi grekmezmi biraz hakksizlik oluyo sanki bilememdim
Teşekkür ederim bu arada
Abla konumu görsem foto atacağım giremiyorum :/ açmıştım onaydaİlk mesaj güncellendi okuyun lütfen:)
O fairy de burda vur patlasin Çal oynasınBisey soylicem mutevZi olmak zorundamiyiz
ben tarzımdan ödün verememBisey soylicem mutevZi olmak zorundamiyiz
Ya sen ne mütevazı hatunsun oyleben tarzımdan ödün veremem
Zaten misafir cagiramiyorum simdi afilli bi sofra kurayim ozamanO fairy de burda vur patlasin Çal oynasın
Ney senin tarzin mutevazilik forever miben tarzımdan ödün veremem